• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu evlilik gider mi?

her şerde bir hayır var. belki de bebeğinizin şimdi olmamasında bir hayır vardır
ne olursa olsun çocuk sahibi olmak istiyorum.
boşansam da, mutsuz olsam da çocuğum olsun diyorsanız bilemem..
işsiz bir adamın kahvede okey oynamayı iş sayıp ev hanımı karısına "mal gibi evde mi oturayım" demesi..
sizi en hassas noktanızdan vurması..
çok üzücü..

dünya hali her şey olabilir.
İşsiz kalabilir
Allah korusun kaza geçirebilir çalışamaz duruma da gelebilir bir erkek.
Böyle bir durumda eş olarak sorumluluk neyse yerine getirilir.
Ama bütün gün uyuyup orucu uykuya tutturup, sonra kahveye giden ve "mal gibi evde oturmayan" bir adam için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..
kesinlikle bende böyle düşünüyorum olmamasında hayr war

bilemiyorum cnm bak ben unv. mezunuyum eşim lise dzgun bı ısı yok ve suan işsiz aile denecek bı ailesi bile yok varda yok yanı ben bunları onun karsısına bı kez bıle çıkarmadım asla kırcak dozda konuşmadım ama eşim öyle değil en ufak bı sınırde bana demediği yapmadığı kalmaz baslarda daha hassastım çok zormaa gderdı ama artık bende o kdar arsızlastımkı ona vurabılıyorum ne bılım çok zordayım saygı denen şey gram kalmadı bızde

işte sorun buya evlilkte evet aşk bitebilir belki sevgi de bitebilir ama saygı biterse olmaz .. siz bunu zaten kaybetmişsiniz
çocuğuna böyle bir babayı layık görme. eğer ailen varsa ve destek iseler sana arkada bakmadan git. işi gücü bile yok adamın okey oynayınca mı adam olacak mal lıktan çıkacakmış.
kaç yaşındasın ?

okuduklarıma inanamıyorum, aslında inanıyorum da inanamıyorum.
30 yaşlardaki her kadın bilir ki, bir erkeğin değişmesini beklemek hayal.
herkes neyse odur.
şimdi senin koca saygısız halinden kurtulup terbiyeli olacak
işsizlikten kurtulup güzel bir iş bulacak eve para getirecek
kahveden kurtulup dizinin dibinde oturacak
sana saygısızlık etemeyecek seni ve çocugunuzu baştacı edecek
öyle mi?
inşallah
(kendi fikrim: böyle bir adama değil çocuk vermek, ömrümden bir gün vermem)

işte sorun buya evlilkte evet aşk bitebilir belki sevgi de bitebilir ama saygı biterse olmaz .. siz bunu zaten kaybetmişsiniz
çocuğuna böyle bir babayı layık görme. eğer ailen varsa ve destek iseler sana arkada bakmadan git. işi gücü bile yok adamın okey oynayınca mı adam olacak mal lıktan çıkacakmış.
kaç yaşındasın ?

ailem arkamda canım ama yaşadığımız yer bi felaket laf söz çekilcek gbi olmaz yaşımda 23

herkes neyse odur.
öyle mi?
inşallah

haklısınnn çok hakısınn

Eşinin yaptığı çok üzüntü verici de..
Bu evlilik gider mi diye sormuşsun ya canım...
Evet bu evlilik devam edecek....

çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım

canım bu adamdan çocuk yapsan nolcakki. yazık o masumda arada kalcak bu sefer onun için çekmek zorunda kalıcaksın. sağlık problemi bu kim ister başına böle bişey gelsin bunu bile sana karşı kullanan bir adamdan inan hayır gelmez. belkide çocuğunun olması hayırlı değilde rabbim böle şeylerle uğraştırıyor seni. al eşini karşına konuş bir daha tekrarlarsada kesinlikle affetme

çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım

Allah bazı seylerı bızım dusunmemız ıcın yapıyor bence. Sizi döven hakaret eden bir koca ve ondan çocuk sahıbı olmak için çırpınnan sız. Bebeğiniz olunca ayrılmak daha da zor. İki kere düşünün bence sorunlu bir evliliğe bebek sadece daha cok sorun getırıyor bence...

ailem arkamda canım ama yaşadığımız yer bi felaket laf söz çekilcek gbi olmaz yaşımda 23

bırak ya lafı sözü allah askına . sen çocuğun olmadı bu sebeple ayrıldığını sanacaklar dır diye çekiniyorsun yani seni suçlu görecekler diye geleceğini sakın heba etme.
bak 23 yaşındasın emin ol ne kadar güzel günler göreceksin.

Allah bazı seylerı bızım dusunmemız ıcın yapıyor bence. Sizi döven hakaret eden bir koca ve ondan çocuk sahıbı olmak için çırpınnan sız. Bebeğiniz olunca ayrılmak daha da zor. İki kere düşünün bence sorunlu bir evliliğe bebek sadece daha cok sorun getırıyor bence...

çok dogru cnm gercekten hepnizim soylediğide dogru ki bunu başka biri yaşasa ben demedık laf brakmazdım bu adamı çekme dıye ama kendın yaşayınca oyle olmuyomus gerçi artık bn hiç alttan almıycam bu şartlardada devam etmiycem

bırak ya lafı sözü allah askına . sen çocuğun olmadı bu sebeple ayrıldığını sanacaklar dır diye çekiniyorsun yani seni suçlu görecekler diye geleceğini sakın heba etme.
bak 23 yaşındasın emin ol ne kadar güzel günler göreceksin.

ne biliyim canım hani herşeyı düşünüyorum boşanıp tekrar ewlenen tanıdıklarım var o kadar pişmanlarki hanı sonun öyle mi olur dıye bi düşünüyo insan yastık değişir kader değişmez dıyolarya en çok ondan korkuyorum

hayatının en büyük 2. hatasını yaparsın bu adama çocuk doğurarak.. ilk hatayı onunla evlenmekle yapmışsın...

herkes neyse odur.
öyle mi?
inşallah

bende katılıyorum aynen..bankacıyım ..etrafımda o kadar çok arkadaşım boşandı ki ..ne yazık ..ablamın evliliği de bana kötü örnek oldu ..neticede gördüğüm şudur..insanlar değişmiyor ..iyi iyi , kötü kötü kalıyor..kötülerle de ömür geçmiyor..bence yeniden başlamalısın..ayrıca ilk evliliklerini bitirip ikinci evliliğinde mutlu olan arkadaşlarım var..zamanla etrafındakiler de ilk evliliğini unutuyorlar ve yeni bir hayat kuruyor insan..cesur ve ayaklarının üstünde durabilmek lazım ..

Allah'ın bir bildiği var ki sana bu adamdan çocuk vermiyor
böyle bir adamdan çocuk doğursan ne olacak ki arkadaşım
2 yılda senden sıkıldığı gibi bir müddet sonra da çocuktan sıkılacak
sonra ne olacak?
olan çocuğa olacak

Son düzenleme:
Böyle bir adamdan çocuk yapmayı lütfen bir kez daha düşün.. Belkide Allahın vardır bir bildiği bu yüzden çocukla ilgili problemler yaşıyorsundur.. bence eşimi adam etmeden sakın çocuk yapma arkadaşım

size mal gibi evde oturuyorsun diyen adam
issiz gücsüz aylak aylak okey masalarinda zaman öldürüyor

kusura bakmayin
yazdiklariniza göre konusuyorum
böyle bir adam ne saygi ve sevgi duyulur
tabi sizin hayattan ve bir esten ne beklediginize bagli hersey

Bu adama yol vermek için halen neyi bekliyorsun elin yüzün mor vaziyette ailenin yanına göndermesini mi? çocuk mu aklından bile geçirme ! ortada kurtarılmayı bekleyen bir evlilik yok kurtulman gereken bir evlilik var !

kızlar ramazan gireli eşim okey oynuyor eve gelmiyor benı ya annesıne yada eşi gece nöbetçi olan bi arkadasıma bırakıyor gece 2 de geliyor bi saat sonra bı yatıyorr taki iftara kadar ben bu durumdan sıkıldım ve dun baya bı tartıstık dedım sıkıldım benımle yap bişeylerr napıyım senin gibi mal gibi ewde mi oturucam dıyo bana vuryo ki bu ilk degil nerdeyse bana vurmalarına bıle alıstım arsızlastım bende ona vuruyorum. ıkı yıldırda evlıyız bebegımız olmuyor benım yumurtalarım gelışmiyomus tedavı goruyorum evlendıkten snrada baya hastalık cektım amlyat oldum kist timorr... ve dun bana dedıgı laf bebek harıc kıst tımor her haltı verdın maaşallah dedi bu çok zorma gitti bu şekil bi evlilik sizce gider mi sonradan cok pişman oldugunu soyluyor sınırden soluyorum falan dıyo ama bu siniri sadece bana karsı boylee baskasıyla tartıstıgında gayet düzgün tartışırrr

arkadasım sakın evlılıgın duzelmeden cocuk yapma cunku cocuk olunca hayatın dahada zor olacak yanlıs anlama cocuk olunca cınsel hayatınız bıle azalıyo buda erkeklerde daha cok agrasıflık yapıyor en azından su an yalnızsın bende ılk baslarda cok sıkıntılar yasadım ama cocuk vardı bırakıp gıdemedım hem daha yenı evlısın bıraz evlılıgını yasa esın ıse gırsın hayatınız duzelsın cocugun her zaman olur ama bu zamanlar gerı gelmez benden soylemesı yınede sen bılırsın

Allah'ın bir bildiği var ki sana bu adamdan çocuk vermiyor
böyle bir adamdan çocuk doğursan ne olacak ki arkadaşım
2 yılda senden sıkıldığı gibi bir müddet sonra da çocuktan sıkılacak
sonra ne olacak?
olan çocuğa olacak

aynen bunlari yazacaktim ki arkadasim yazmis zaten..Rabbim vermiyorsan mutlaka bir sebebi vardir..adam babaliga layik degil demekki.. bebek haric kist tümör verdin...ne kadar acimasizca sözler bunlar..Allah korusun yatalak kalsan demekki bu adam seni aninda kapinin önüne atar..illa yasamak gerekmiyor gelecegi tahmin etmek icin...

hepiniz haklısınız soledıklernizin hepsı dogru amaa bılmıyorum belkii dzelirr dıyo işte ınsan duzelmiceenı bıle bılee:( ama ben artık kendıme de haksızlık etmıycem daha bu yazdıklarım yaşadıklarmın yanında nekiii :(

Back
X