• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu evlilik gider mi?

iş yok
adamlık yok
eve bakmak eşle ilgilenmek yok bi şiddet var
bide çocuk istiyor yüzsüz desene
Rabbim bazen vermiyor ama bence bi nedeni var hakkınızda hayırlısı belkide çocugunuzun olmamasıdır
hamile kalmak için ugraşma boşuna

çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım

Gerekirse boşa gitsin canım...
Bu kişi olmadan geçirdiğin her gün senin için bir kazanç
Konuşmayı bilmeyen bu mahlukat,bebeğine nasıl baba olsun
Bi de işsiz güçsüz evde akşama kadar yatıyor
Hiç mi iş aramaya çıkmıyor bu ne sorumsuzluk !

bebeğin olmamasında da bir hayır vardır,eşin daha sorumluluklarını bilmeden çocuk konusunda sana hesap soruyor,
ama sanırım sen evliliğin için uğraşacaksın hep ...bol sabırlar ...boşanma konusunda eşin seni hep ikna edecek ve hatalarını tekrarlayacak gibi
gözüküyor.

kızlar ramazan gireli eşim okey oynuyor eve gelmiyor benı ya annesıne yada eşi gece nöbetçi olan bi arkadasıma bırakıyor gece 2 de geliyor bi saat sonra bı yatıyorr taki iftara kadar ben bu durumdan sıkıldım ve dun baya bı tartıstık dedım sıkıldım benımle yap bişeylerr napıyım senin gibi mal gibi ewde mi oturucam dıyo bana vuryo ki bu ilk degil nerdeyse bana vurmalarına bıle alıstım arsızlastım bende ona vuruyorum. ıkı yıldırda evlıyız bebegımız olmuyor benım yumurtalarım gelışmiyomus tedavı goruyorum evlendıkten snrada baya hastalık cektım amlyat oldum kist timorr... ve dun bana dedıgı laf bebek harıc kıst tımor her haltı verdın maaşallah dedi bu çok zorma gitti bu şekil bi evlilik sizce gider mi sonradan cok pişman oldugunu soyluyor sınırden soluyorum falan dıyo ama bu siniri sadece bana karsı boylee baskasıyla tartıstıgında gayet düzgün tartışırrr

bence senıkı ramazanda orucu uykuya tutturmaya çalışıo ayrıca senınle birşey yapmasını da bekleme sen de arkadas edın daha fazla senın de kendı hayatın olmalı onun oldugu gıbı o da bunu görmelı yurur mu yurumez mı boyle bı soruya cevaap vermek zor herkes dısardan kolayca soyler herşeyı ALLAH yardımcın olssun

çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım

sen anne olmak mı istiyorsun yoksa çoocuum olursa düzelir belki mı dıosun tum sayfaları okudum sınır oldum kocana ama kusura bakma hata etmıssın evlenerek davul dengıne demişler ben asla evlenmezdım lıse mezunu bırıyle kadının erkekten ustun oldugu her evlılıkte sakatlıklar çatlaklar olur adamlar kabul edemez bunu

zor durum...
çocuk konusunda iyi düşün bence...
allah yardımcın olsun...
soruna gelinceeee sen alttan almaya, kendini ezdirmeye devam ettikçe gider bu evlilik böyle...

kızlar ramazan gireli eşim okey oynuyor eve gelmiyor benı ya annesıne yada eşi gece nöbetçi olan bi arkadasıma bırakıyor gece 2 de geliyor bi saat sonra bı yatıyorr taki iftara kadar ben bu durumdan sıkıldım ve dun baya bı tartıstık dedım sıkıldım benımle yap bişeylerr napıyım senin gibi mal gibi ewde mi oturucam dıyo bana vuryo ki bu ilk degil nerdeyse bana vurmalarına bıle alıstım arsızlastım bende ona vuruyorum. ıkı yıldırda evlıyız bebegımız olmuyor benım yumurtalarım gelışmiyomus tedavı goruyorum evlendıkten snrada baya hastalık cektım amlyat oldum kist timorr... ve dun bana dedıgı laf bebek harıc kıst tımor her haltı verdın maaşallah dedi bu çok zorma gitti bu şekil bi evlilik sizce gider mi sonradan cok pişman oldugunu soyluyor sınırden soluyorum falan dıyo ama bu siniri sadece bana karsı boylee baskasıyla tartıstıgında gayet düzgün tartışırrr

oruç tutup okey oynayan eve gelip iftara kadar uyuyan üstüne karısına hakaret eden böylesi mübarek ayda böyle çirkin şeyler yapan bir adamın tutuuğu oruç allah kabul edermi bilmem ama.
bir malında önüne yemek koymayın 17 saat yemden içmeden yatarak durur.çokta açlıktan sinirlenirse oraya buraya saldırır sahibine çifte atar. yani asıl mal kendisi oluyo bu durumda.

Back
X