sizce bu evlilik olurmu?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Arkadaşlar biri var gorsellik olarak bende çok beğeniyorum işi gücü olan 28 yaşında biri bir tanıdık söylemişti bende bir bakayım dedim çocuk çok ilgili ama işini sıkıntı yapıyorum gemi işletme mühendisi sürekli gemilerde yaşıyor böyle nasıl evlilik olur dedim eside gemide yaşayacakmis belli bir süre:) sonra karaya calisacakmis yanıma gelecekmis 2 hafta sonra çok ilgili mantıklı konuşuyor siz kendiniz için böyle bir evliliğe nasıl bakarsınız?

Sen hazırsan nie olmasın.. Yani kimi: ben ev ev gezemem yerimi yurdumu ararım der.. Kimini rahatsız etmez.. Asker eşleride öyle, sabit yerleri yok.. Yani yapabilirim diorsan neden olmasın

Arkadaşlar biri var gorsellik olarak bende çok beğeniyorum işi gücü olan 28 yaşında biri bir tanıdık söylemişti bende bir bakayım dedim çocuk çok ilgili ama işini sıkıntı yapıyorum gemi işletme mühendisi sürekli gemilerde yaşıyor böyle nasıl evlilik olur dedim eside gemide yaşayacakmis belli bir süre:) sonra karaya calisacakmis yanıma gelecekmis 2 hafta sonra çok ilgili mantıklı konuşuyor siz kendiniz için böyle bir evliliğe nasıl bakarsınız?
İcini rahatsiz eden icine sinmeyen bir durum varsa evlilik konusunu biraz daha dusun son karari yine sen vericeksin

iş durumunu iyi düşünmeli.. tüm hayatınızı etkilecek.. arkadaşımın eşi kaptan bazen aylarca yok bazen 2 hafta var 2 hafta yok gibi değişik dönemlerle yaşıyorlar.. eşinin yanında gemide olduğu zamanlar oluyor ama pek de ahım şahım bir durum olmadığını hep anlatır.. pek tercih etmiyor.. çok iyi yürütebilenler de vardır tabi.. tam olarak çalışma koşullarını öğrenin.. kendisini de iyice tanıyın.. sonra evlilik olur mu daha net karar verirsiniz..

[QUOsıkınt, post: 37190999, member: 628636"]İcini rahatsiz eden icine sinmeyen bir durum varsa evlilik konusunu biraz daha dusun son karari yine sen vericeksin[/QUOTE]
Tek sikintim onun işi suanda sürekli gemilerde olmasi ülke ülke geziyor evlenince eside gemide olacakmış çocukları okula baslayana kadar sürekli gemilerde sıkılırmiyim diye korkuyorum

TE="sedalein, post: 37191004, member: 325087"]iş durumunu iyi düşünmeli.. tüm hayatınızı etkilecek.. arkadaşımın eşi kaptan bazen aylarca yok bazen 2 hafta var 2 hafta yok gibi değişik dönemlerle yaşıyorlar.. eşinin yanında gemide olduğu zamanlar oluyor ama pek de ahım şahım bir durum olmadığını hep anlatır.. pek tercih etmiyor.. çok iyi yürütebilenler de vardır tabi.. tam olarak çalışma koşullarını öğrenin.. kendisini de iyice tanıyın.. sonra evlilik olur mu daha net karar verirsiniz..[/QUOTE]
Evet öncelikle cok iyi tanımak istiyorum ama iş durumunuda dusunmeden edemiyorum çünkü bağlanıp ayrılmak istemiyorum söz attım bir kez ikinci kez olursa :( kaldiramam

[QUOböyle bir evlilil dusunurnusun? apoeira, post: 37190998, member: 517854"]Sen hazırsan nie olmasın.. Yani kimi: ben ev ev gezemem yerimi yurdumu ararım der.. Kimini rahatsız etmez.. Asker eşleride öyle, sabit yerleri yok.. Yani yapabilirim diorsan neden olmasın[/QUOTE]
Sen boule

TE="sedalein, post: 37191004, member: 325087"]iş durumunu iyi düşünmeli.. tüm hayatınızı etkilecek.. arkadaşımın eşi kaptan bazen aylarca yok bazen 2 hafta var 2 hafta yok gibi değişik dönemlerle yaşıyorlar.. eşinin yanında gemide olduğu zamanlar oluyor ama pek de ahım şahım bir durum olmadığını hep anlatır.. pek tercih etmiyor.. çok iyi yürütebilenler de vardır tabi.. tam olarak çalışma koşullarını öğrenin.. kendisini de iyice tanıyın.. sonra evlilik olur mu daha net karar verirsiniz..
Evet öncelikle cok iyi tanımak istiyorum ama iş durumunuda dusunmeden edemiyorum çünkü bağlanıp ayrılmak istemiyorum söz attım bir kez ikinci kez olursa :KK43: kaldiramam[/QUOTE]

dediğim gibi iş konusu çok önemli.. sabah gidip akşam gelen eşle olan ev düzeninden yaşantınız çok farklı olacak..
arkadaşımın eşi anlattığına göre gemide ve evde bambaşka 2 insan.. o yüzden tanımak lazım kişiyi..
bu durumu güzel idare edebilecek biri mi yoksa hep siz mi durumu sırtlayacaksınız..
çocuk olduğunda da çok yalnız kalacaksınız.. iyi düşünmek istemek de haklısınız..

Pazarlamaci oluyor haftanın bir kaç gunu sehir dişina cikabiliy
yada asker oluyor operasyona gidiyor belirli aralıklarla
Seninkinin de is gereği sonuçta
Onun arkadaş grubu da gemici olduğu için onların eşleriyle goruseceksiniz onlardi gordukce sana su an anormal gelen durum normal gelecek ona gore hayat duzeniniz olacak
Denizciler bekar gezmiyor sonuçta, hepsi evli\evlenecek.
Sorun edilecek bir durum yok bence

Nasıl bakarız davetiye bekleriz . Nası bakcaz

Ben çok sıkıya gelemem hayatıma sürekli müdahele etmeyen bir esim olsun, yero gelip tek başıma hayat mücadelesi vereceğim derseniz..
çocuğunuz hstalandiginda tek başınıza bakabilecekseniz..
bir gece gezmesinden sonra birlikte olmak isterseniz..
aklım kalmaz oralarda derseniz..
bu ihtimalleri düşünerek hareket edebilirsiniz kanımca.. biraz da karşı tarafı tanıyıp birlikte istişare edin bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

OTE="sarfansari, post: 37191077, member: 408333"]Pazarlamaci oluyor haftanın bir kaç gunu sehir dişina cikabiliy
Onun arkadaş grubu da gemici olduğu için onların eşleriyle goruseceksiniz onlardi gordukce sana su an anormal gelen durum normal gelecek ona gore hayat duzeniniz olacak
Sorun edilecek bir durum yok bence[/QUOTE]
Bwm

[QUOarfansari, post: 37191077, member: 408333"]Pazarlamaci oluyor haftanın bir kaç gunu sehir dişina cikabiliy
Sorun edilecek bir durum yok bence[/QUOTE]
Sen böyle bir evliliğe olumlu bakarmiydin?

[QUOTeynones, post: 37191093, member: 616212"]Ben çok sıkıya gelemem hayatıma sürekli müdahele etmeyen bir esim olsun, yero gelip tek başıma hayat mücadelesi vereceğim derseniz..
çocuğunuz hstalandiginda tek başınıza bakabilecekseniz..
bir gece gezmesinden sonra birlikte olmak isterseniz..
aklım kalmaz oralarda derseniz..
bu ihtimalleri düşünerek hareket edebilirsiniz kanımca.. biraz da karşı tarafı tanıyıp birlikte istişare edin bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]
Kafam cok karışık :/ senin böyle bir cesaretin olurmuydu?

bana uyar..
şahsen ben eşimden şöyle ayda bi ayrılma ihtiyacı duyyorum..
ayrılıklar evliliği kıymetlendiriyo..
yoksa hergün aynı modda iki taraf da sıkılıyo...

Eşi de gidebiliyormuş ne güzel işte. Ben alırdım valizi yerleşirdim gemiye. O ülke senin bu şehir benim. Ne güzel hayat. Gemide çalışanlar daha erken emekli oluyor diye biliyorum. 15 sene gezer tozarsınız. Sonra emekli olur yerleşirsiniz bir yere.

Tek sikintim onun işi suanda sürekli gemilerde olmasi ülke ülke geziyor evlenince eside gemide olacakmış çocukları okula baslayana kadar sürekli gemilerde sıkılırmiyim diye korkuyorum
Bun u dusun artik okadar yilini vercegin kisi icin degermi diye artik onun

Back
X