sizce bu fiyat cok mu?

canım ilk cocuğun normal yollarlamı oldu?
canım ben mustafa beye sorucam birde benim kendi kadındoğumcum inşallah olursa dogumumu florence nightingale tüp bebekci oda herman bey ikisinede sorarım başarı şansları neymiş bunların falan diye buarada anlamadığım oluşan embriyoyamı pgt yapılacak yoksa senden toplanan yumurtalaramı yapılacak canım ? pgt yaptıran bi arkadaşım var yaptıracak yani memorialde sebebi 4 tüp bebektede olumsuz sonuc alması canım

canim benim ....benim ilki normal oldu sonra kromozom bozuklu dogdugu anlasildi...nedeni ise benden aldigi icin

simdi doktorlarin amaci...embryolari pgt yoluyla test etmek yani...embryolar hastaliklikmi yoksa saglammi diye bakcalar ona göre yerlestircekler...düsük hic olmadi bende...hamile kaldim ve dogum oldu...gerci 28 haftalik erken dogdu...böyle insallah anlatabilmisimdir.....

Biz Pgt yaptirmamiz gerektigi icin 10.000 dollar tutiyormus...sizce bu normal mi?

:1shok: :1shok: :1shok:
şu ana dolar ne kadar bilmiyoum ama en az 15000 tl eder , yuhhhhhhhhhhh
biz ikinci denemeden sonra merak edip 3. denemede pgd fiyatını sorrduğumuzda aşağı yaklaşık 1 tedavi fiyatı kadar fiyat vermşlerdi .. bu yazdıklarım 3 sene kadar önce oluyor .. yani 3 sene içinde br çok merkez açıldı , rekabet arttı , merkezler reklam ve uygulama konusunda cılkını çıkarttı bi ara .. haliyle eskiye göre daha da ucuzladı deneme fiyatları .. hal böyleyken tedaviye bağlı diğer işlem ücretleri de aşağı çekldi .. ilaç dahil 4500 en fazla 6000 ödenirken şimdilerde + bu işlem olsun bir de en fazla 10000 tl ödenmesi lazım , nasıl 10000 usd istiyorlar hayret , şaştım hakkaten ..
bence tek yerle sınırlı kalmayın ve bir kaç yere daha sorun , en azından pgd işleminin ücretini soru , sonra ona göre pazarlık yapın merkezle .. sizi kaybetmemek için gerekli indirimi uygulayacaklardır ...

cevabiniz icin tesekkürler...benimki biraz farkli oldugu icin daha pahalli oldugunu söylediler...her yumurtalik tek tek kromozombozuklugu varmi diye bakilcakmis...problar siparis edilcekmis...(anlami ne oldugunu bilmiyorum) genart la görüstüm... 4500 dolar dediler...bilmiyorum gercekten arkadaslar...hic pgt islemiyle cocuk sahibi olan yokmuki....eger sizde gittiginiz merkezleri sorarsaniz sevinirim...bide benim doktorun demesine göre bu islem cok hasas...dedi...

ne bilim hayirlisi

canım ben tedavi gördüğüm sırada bi ablayla tanıştım hastanede boludan gelmişti 3. denemesiydi sanırım onun embriyolarınada bu işlem uygulandı embriyo başına 200 ytl ödemişti iki sene önce şimdi bilemiyorum tabi.bu arada memorial hastanesinde tedavi gördüm.

desene baya pahalliya cikacak bana bu islem...ben yine bi doktorlarla görüsimde....bakalim belki anlasmak isterler...

BENDE ALMANYADANIM--ANKARADA GENARTTA PGT YAPTIRDIM--PGT ICIN 1000 DOLLAR ÖDEDIK:
BELKI SEN BIR SIFIR FAZLA ANLAMISSINDIR YAAA? kafamçokkarıştı

OKADAR OLURMU? ARKADASLARIMIN DEDIGI GIBI SEN IYICE BI ARASTIR SOR

BOL SANSLAR DILIYORUM

ÖPTM

Sevgili zümmin bence sana biraz çok fiyat söylemişler.Ben sana genetik konusunda Ankarada çok iyi bir klinik olan GENART'ı öneriyorum.Benim doktorum Aysun Baltacıydı ancak genetik dalında kocası Volkan Baltacı çok iyi.Bu fiyattan daha iyi bir fiyat ve hizmet alacağına eminim.Sevgiler..

merhaba zümmin bizdede resiprokal translokasyon var bizde pgt yaptırmamız lazım ve ben bunu üç mikro tedavisinden sonra öğrendim sorunumuzu yani......şimdi yeditepede denicem ve oranın anlaştığı labaratuar 600 euro istedi prob için ama bizim 2ve 13 kromozomda sorun var 13 bulunabilir bir probmuş lakin 2 yokmuş o yüzden yurt dışından gelecek....ama biyopsi vsss için para ödemicem sadece prob ve her embriyo başına 150 dolar dedi lakin onuda 100 dolara yaptırıcam allah yardımcımız olsun......

Biz Pgt yaptirmamiz gerektigi icin 10.000 dollar tutiyormus...sizce bu normal mi?
ankarada genart tüp bebek merkezinden fiyat almadan yaptırma sevgili kardeşim ben gittiğimde bizden hizmet alıyorlar demişti yani ankaradan hizmet satın alıp yapıyorlardır kesinlikle 10000 euro çok para

Back
X