- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.579
- 178
canım bu işler kısmet istemekle olmuyo ki yani. :44:
Doğru ; bende hiiç olmaz dediğim kişiye aşık olup evlendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu işler kısmet istemekle olmuyo ki yani. :44:
tabi canım; üniversiteyi kazanmak zaten başlıca yük, hiçbir bölüm kolay kazanılıp okunmuyor..
Valla bilemiycem kızlar, kızın son durumunu. Arkadaşımın dediği gibi çok güzelse ve o kız annesini dinleyip ayrıldıysa o da annesi gibidir bulmuştur istediği gibi birini..
Doğru ; bende hiiç olmaz dediğim kişiye aşık olup evlendim![]()
kızda annesinin sözüyle ayrıldıysa olan çocuğa olmuş demektir yazık
benim bi arkadaşımın sevgilisde aynı meslekten ikisi de doktor. annesi beğenmiomuş diomuş ki belki daha yakışıklısını bulursun. dedim yuh yani anneler olayı abartmış gerçekten![]()
ya zaten iyinin sonu mu var hep daha iyisi var hep daha yakısıklıı daha kariyerlisi daha zengini var insanlıktan bahseden yok![]()
evet çocuk çok sıkıntılı günler geçirdi, ne zaman konuşsak o kızdan bahsediyordu. Ne zamandırda görüşmüyorum, o naptı acaba... ayy belkide bunlar evlenmiştirkızda annesinin sözüyle ayrıldıysa olan çocuğa olmuş demektir yazık
benim bi arkadaşımın sevgilisde aynı meslekten ikisi de doktor. annesi beğenmiomuş diomuş ki belki daha yakışıklısını bulursun. dedim yuh yani anneler olayı abartmış gerçekten![]()
sıkıntı illaki oluyorda, aşk başka bişey ya,,, aşık olarak evlenmek başka bişey, görücü usulu falan filan yaşamadım o durumu ama, o nefes bi kesilecek, o uykusuz geceler bi çekilecek. Çok aşık olduk biz.. emmeeee öyle kalmıyo, mantığıda katmak lazım evreye. biz karı koca öğretmeniz mantıken uyuştuk aslında aynı meslekte olunca iyi oluyor.. ama mantıken de uyuşmasaydık da evlenirdik, aşk adamı alıp bi duvara çarpıyo çünkü... Sonra kendine geldiğinde artık şansına.mutlu musunuz su an peki sıkıntı var mı![]()
evet çocuk çok sıkıntılı günler geçirdi, ne zaman konuşsak o kızdan bahsediyordu. Ne zamandırda görüşmüyorum, o naptı acaba... ayy belkide bunlar evlenmiştir
sıkıntı illaki oluyorda, aşk başka bişey ya,,, aşık olarak evlenmek başka bişey, görücü usulu falan filan yaşamadım o durumu ama, o nefes bi kesilecek, o uykusuz geceler bi çekilecek. Çok aşık olduk biz.. emmeeee öyle kalmıyo, mantığıda katmak lazım evreye. biz karı koca öğretmeniz mantıken uyuştuk aslında aynı meslekte olunca iyi oluyor.. ama mantıken de uyuşmasaydık da evlenirdik, aşk adamı alıp bi duvara çarpıyo çünkü... Sonra kendine geldiğinde artık şansına.
![]()
evet çocuk çok sıkıntılı günler geçirdi, ne zaman konuşsak o kızdan bahsediyordu. Ne zamandırda görüşmüyorum, o naptı acaba... ayy belkide bunlar evlenmiştir
sıkıntı illaki oluyorda, aşk başka bişey ya,,, aşık olarak evlenmek başka bişey, görücü usulu falan filan yaşamadım o durumu ama, o nefes bi kesilecek, o uykusuz geceler bi çekilecek. Çok aşık olduk biz.. emmeeee öyle kalmıyo, mantığıda katmak lazım evreye. biz karı koca öğretmeniz mantıken uyuştuk aslında aynı meslekte olunca iyi oluyor.. ama mantıken de uyuşmasaydık da evlenirdik, aşk adamı alıp bi duvara çarpıyo çünkü... Sonra kendine geldiğinde artık şansına.
![]()
aşk başka bişey kesinlikleömür boyu mutluluklarr canımm
![]()
ya diğer mesleklerde pek uyum aranması nasıldır bilmem ama zaten bence öğretmen öğretmenle evlenmeli. yani bunu kariyer mevkii acısından demiyorum. tatiller calısma saatleri hep uygun oluyo başka bi mesleğin tatil zamanı yılllık izni falan değişir ama öğretmenin standar ve aynı zamanda meselabu cok güzel bişey bence
Ben de öğretmenle evlenmek istemezdim bekarkenÖğretmen olmasında ne olursa olsun derdim
niye öyle diyordum bilmiyorum ama evet şimdi iyiki öğretmen olmuş diyorum. tatillerde birlikteyiz, ikimizde eve erken gelip birlikte vakit geçirebiliyoruz, çocuğumuzun bakımı konusunda, ev ile ilgili işlerde, yemek konusunda iş bölümü rahatça yapabiliyoruz.
![]()
düşünsene bi doktorla evlensen onun tatili az olacaktı eve gec gelecekti nöbeti olup hiç gelmediği olacaktı acil hasta gelince arayıp çagracaklardı böyle olsa daha mı iyidi
benim çevremde okumayan kızlarda bile doktor isteği var cok ilginçayy yok doktor hiç istemedim, çapkın oluyorlar gibi geliyor bana, ben kıskanırdım... ki istemediklerim hep oldu hayatımdadoktoru atlattım öğretmene takıldım
![]()
benim çevremde okumayan kızlarda bile doktor isteği var cok ilginçAllah nazardan saklasın sizi hep mutlu olun
![]()
ben doktorum, sevgilim cevre muhendisi. ben yeni bitirdim okulu atanicam yakinda. sevgilim biraz gec kazanmis benden buyuk olmasina ragmen henuz ise girememis..
ben bunu hic problem etmemistim. askere gider gelir ise girer diye dusunuyodum. anneme anlatinca hic hos karsilamadi cok uzuldum.
senin meslegin iyi. o bunu kaldircak mi diyo. bu yasina kadar niye ise girememis simarik bir tip demek ki diyo. ilerde sorun olur diyo.
ayril demiyo ama resmen o manaya geliyo soyledikleri. sevgilime soylemedim bunlari kirilir diye
napicam arkadaslar? sevgilime soylemeyi dusunmuyorum bu durumu kirilir soylersem![]()
:44:
ben doktorum, sevgilim cevre muhendisi. ben yeni bitirdim okulu atanicam yakinda. sevgilim biraz gec kazanmis benden buyuk olmasina ragmen henuz ise girememis..
ben bunu hic problem etmemistim. askere gider gelir ise girer diye dusunuyodum. anneme anlatinca hic hos karsilamadi cok uzuldum.
senin meslegin iyi. o bunu kaldircak mi diyo. bu yasina kadar niye ise girememis simarik bir tip demek ki diyo. ilerde sorun olur diyo.
ayril demiyo ama resmen o manaya geliyo soyledikleri. sevgilime soylemedim bunlari kirilir diye
napicam arkadaslar? sevgilime soylemeyi dusunmuyorum bu durumu kirilir soylersem![]()
tatlım ben makıne muhendısıyım hemde ingılızceyı turkce gıbı bılıyorum ve calısyorum hemde babamla yanı yasam standartım oldukca iyi gel gelelim nişanlım 2 yıl mezunu ve ben ona çok asıgım ustelık kafa yapımızda uyuyor kendını yetstrmıs ısınde gucunde bırı kaldıkı bı muhendıs daha bızım ev kaldırmazdı hayır ben zaten cok gergın bırıyım karsındakı insan da bıraz rahat olsunkı hayat oyle yurusun...babam annem cok sorun yaptılar onu ve aılesını tanıyana kadr ama ben zaten cok aklıtelı bırı oldugunu bılıyordum hıc laf ettırtmedm cunku ve suan her ıkı tarafta mutlu buarada benım muhendıs olmam da avantaj sagladı cunku bana saygısı cok adah frklı aılesıde oyle sen bılırsın muhendıs hanım dıyolar sureklı bu yuzden senın kafanda oyle sorunlar varsa olamazsınız bence senınle alakalı bı durum..