- 3 Şubat 2023
- 106
- 69
- 13
- 27
- Konu Sahibi kizilaboyalisaclar
Tut tut ben vazcaydimmmm :)Ev arıyordum senden önce ben tutayım hemen burayı teşekkürler konu sahibi(şka şka)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tut tut ben vazcaydimmmm :)Ev arıyordum senden önce ben tutayım hemen burayı teşekkürler konu sahibi(şka şka)
Haklisiniz vazgectim dusununce, kikimi kipirdatmicim su an, cok tesekkur ederim yardiminiz icin.Burası avcılar ambarlı, buraları iyi bilirim, denize yakın çok tatlı,nezih yerler. Ama 99 senesinde çooook zarar görmüştü.
Bu evin yapılış yılı 99dan öncesi mi sonrası mi mutlaka öğren. Dediklerine inanma,çünkü bazen bazı binalar yapım olarak eski oluyor ama bir sekilde yeni sayiliyor. Bu depremden sonra yeni diye satılan çoğu binanın ne kadar eski olduğu paylaşıldı.
Bir de bayana ev, aile apartmanı cart curt demişler. Ayda 6 bin veriyorsun kaynana apartmanı gibi gelenine gidenine,sesine gürültüne karışacaklar. Sevgilin olunca eve gelemeyecek. Hatta geç oldu diye seni eve bırakanlar olursa benim öğrenci evi ev sahinim gibi 'her gece başka adamlar eve birakiyor,burası aile apartmani' falan deme ihtimalleri yüksek... Benim hoşuma gitmedi
ArnavutkoyBu ev nerde
Haklisiniz vazgectim kalicim tesekkur ederimSadece sokak gürültüsü için taşınmayın bence. 1800 nere 6000 nere? Desemki bu ev daha büyük, daha güzel ama değilmiş şimdiki evinizle aynı özellikteymiş. Hem nereden bileceksiniz belki taşınmak istediğiniz evdede gürültü yada başka rahatsız olacağınız şeylerin olmayacağını?
Elinize geçen parayla bu evin kirasını karşılarsınız ama istediğiniz para birikimini yapamazsınız.
1800'e oturduğunuz semt hangisi acaba?Su anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?
Arnavutkoy deymis1800'e oturduğunuz semt hangisi acaba?
Arnavutkoy1800'e oturduğunuz semt hangisi acaba?
Bence 6.000 oraya vermek yerine ev içerisinde değişiklikler yaparım yapacağımız değişliğide ev sahibine yansıtırım kiradan da düşer belkibu evinizde böyle yamuk yumuk mu bu paylaştığınız ev gibi
evet catilari hep ucgen yapmasaydilar 1.57 boyumla tavana carpiyorum bazen
Yaaa eski semtim avcılar
GünaydınBu ilana bakabilir misiniz rica etsem?
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..
Çıkmayın boşverin çoluk çocuk yok ise idare edip para biriktirin derim ben.Nasıl olsa evden işe ,işten eve gidiyorsunuz kimseyle muhatap olmayın.
GünaydınBu ilana bakabilir misiniz rica etsem?
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..