Sizce bu ilan benim maasima gore uygun mu? Lutfen goz atin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası avcılar ambarlı, buraları iyi bilirim, denize yakın çok tatlı,nezih yerler. Ama 99 senesinde çooook zarar görmüştü.
Bu evin yapılış yılı 99dan öncesi mi sonrası mi mutlaka öğren. Dediklerine inanma,çünkü bazen bazı binalar yapım olarak eski oluyor ama bir sekilde yeni sayiliyor. Bu depremden sonra yeni diye satılan çoğu binanın ne kadar eski olduğu paylaşıldı.
Bir de bayana ev, aile apartmanı cart curt demişler. Ayda 6 bin veriyorsun kaynana apartmanı gibi gelenine gidenine,sesine gürültüne karışacaklar. Sevgilin olunca eve gelemeyecek. Hatta geç oldu diye seni eve bırakanlar olursa benim öğrenci evi ev sahinim gibi 'her gece başka adamlar eve birakiyor,burası aile apartmani' falan deme ihtimalleri yüksek... Benim hoşuma gitmedi
Haklisiniz vazgectim dusununce, kikimi kipirdatmicim su an, cok tesekkur ederim yardiminiz icin.

Sadece sokak gürültüsü için taşınmayın bence. 1800 nere 6000 nere? Desemki bu ev daha büyük, daha güzel ama değilmiş şimdiki evinizle aynı özellikteymiş. Hem nereden bileceksiniz belki taşınmak istediğiniz evdede gürültü yada başka rahatsız olacağınız şeylerin olmayacağını?
Elinize geçen parayla bu evin kirasını karşılarsınız ama istediğiniz para birikimini yapamazsınız.
Haklisiniz vazgectim kalicim tesekkur ederim

Su anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?
1800'e oturduğunuz semt hangisi acaba?

İstanbul'u çok iyi bilmem. Hadımköy kiptaş etapları uyar mı size bilmiyorum orda ara katta fiyatlar sizin baktığınız aralıkta. Daha kullanışlı daireler hem.
Sizin baktığınız bu evi beğenemedim

Bence 6.000 oraya vermek yerine ev içerisinde değişiklikler yaparım yapacağımız değişliğide ev sahibine yansıtırım kiradan da düşer belki 😁😁😁😁 bu evinizde böyle yamuk yumuk mu bu paylaştığınız ev gibi

1800 TL ise kiranız ve ev sahibi çıkmanız için zorlamıyorsa yerinizden kıpırdamayın derim. Kiranız çok uygun. Linkini attığınız evde yatak bile yok. Koltukta mı yatacaksınız? Ev eşyalı imiş kendi eşyalarınızı ne yapacaksınız? Rahat bir yer istiyorum diyorsunuz bu sefer geçim derdi sizi bunaltır.

Bence 6.000 oraya vermek yerine ev içerisinde değişiklikler yaparım yapacağımız değişliğide ev sahibine yansıtırım kiradan da düşer belki 😁😁😁😁 bu evinizde böyle yamuk yumuk mu bu paylaştığınız ev gibi
🤣🤣🤣evet catilari hep ucgen yapmasaydilar 1.57 boyumla tavana carpiyorum bazen

1800 ile 6000 arasında epey fark var.
Aradaki fark ile her ay fazladan iki çeyrek altın alırsınız aşağı yukarı.
Ben sizin yerinizde olsam taşınmam. Bulunduğum yerde olabildiğince otururdum.
(Taşınmaya iten çeşitli sebepler yoksa tabi)

Günaydın 🙋‍♀️Bu ilana bakabilir misiniz rica etsem?
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..
Yaaa eski semtim avcılar🥲 evin de enerjisi bana güzel geldi iyi bence fiyat muhtemelen depremden dolayı baya düsürülmüs. Ama artık insanların buna bakacak gücü yok. Birde avcılarda tüm ihtiyaclarını yürüyerek halledebiliyorsın bunu cok seviyorum ben

Günaydın 🙋‍♀️Bu ilana bakabilir misiniz rica etsem?
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..
Çıkmayın boşverin çoluk çocuk yok ise idare edip para biriktirin derim ben.Nasıl olsa evden işe ,işten eve gidiyorsunuz kimseyle muhatap olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X