Yerinde olsam taşınmazdım sanırım. Muhit kötü ama kira çok çok iyi. Para biriktirip belki stüdyo bi daire için peşinat yapabilirsin. Ben o maaşla avcılardaki eve o kirayı vermezdim. Ayrıca artık her yer gürültülü. İnsanlar genel olarak düşüncesiz. Artık en elit semtlerde bile kırolar yaşıyor. Seneler önce gittiğim kursta tanıdığım bi teyze vardı, komşuların seslerinden yakınıp ne güzel sizin site sessizdir dedim. Bu arada site müstakil evlerden oluşuyor, hepsinin özel havuzu, güvenliği servisi sosyal aktiviteleri var ve sadece aidatı o zaman benim kiramın iki katıydı. Hayır dedi sitenin içinde bile son ses müzikle arabayla gezen varmış. Yasak olduğu halde sürekli mangal yapan tipler varmış. Ortak süs havuzuna çocuklarını işetenler, o havuzda yaşayan kuğuları kovalayanlar... Neyse dedim en azından paramla sinir sahibi değilim
Bu arada pandemiden hemen önce ben de kiradaydım çok eski bir evde iyi olmayan bir muhitte sırf ucuz diye oturduk. Kira 400 liraydı ve zam asla yoktu

Para biriktirip araba almıştık sonra o arabayı satıp peşinat yapıp ev aldık. İlla muhit diyen arkadaşım hala elit muhitte kirada oturuyor ama artık sağında solunda suriyelilerle. Referansla oturulabilen siteler harici elit yer kaldı mı sanmıyorum.