• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ilişki bitmiş olabilir mi?

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
38
Sivas
Merhaba kk üyeleri iyi bayramlar :KK73:
Eski sevgilimi çok özlüyorum:cry:. Bir aydır görüşmüyoruz. Fakat sosyal ağlar da hala takipleşiyoruz. Hikaye kısmında takip ettiğini görüyorum. Yazsam mı arasam mı diyorum bazen.sonra yaşadığımız sorunlar aklıma geliyor yıpranmıştık bunalmıştık biraz daha zaman vermeliyiz birbirimize diyorum. Hayatına biri girer diye de korkuyorum. Biliyorum oda beni özlüyor.(umarım) Sizce biz napıyoruz? Bitti mi ? :KK51: Bir şansımız daha olabilir mi ? Büyük oranda bu mutsuzluğun mimarı benim.iletişime geçsem tekrar birbirimizi üzer miyiz ?:KK64:

Son düzenleme:
Bence konuş mesaj at anlat kendini ne kaybedersin

Bence konuş mesaj at anlat kendini ne kaybedersin

Aranizdaki sorun bnce cok cok buyuk olmadigi surece ve hala birbirinizi sevdiginiz surece mesaj atmanda bi sakinca yok bence :) belki bazi seyleri anlamaniza vesile olmustur bu birkac ay.. ve tekrardan daha saglam devam edersiniz belki :)

Merhaba kk üyeleri iyi bayramlar :KK73:
Eski sevgilimi çok özlüyorum:cry:. Bir aydır görüşmüyoruz. Fakat sosyal ağlar da hala takipleşiyoruz. Hikaye kısmında takip ettiğini görüyorum. Yazsam mı arasam mı diyorum bazen.sonra yaşadığımız sorunlar aklıma geliyor yıpranmıştık bunalmıştık biraz daha zaman vermeliyiz birbirimize diyorum. Hayatına biri girer diye de korkuyorum. Biliyorum oda beni özlüyor.(umarım) Sizce biz napıyoruz? Bitti mi ? :KK51: Bir şansımız daha olabilir mi ? Büyük oranda bu mutsuzluğun mimarı benim.iletişime geçsem tekrar birbirimizi üzer miyiz ?:KK64:

Şu an muhtemelen çokközlediğin ve sevdiğin için bünyen bütün suçu senin üzerine yıkacak ve onunla iletişime senin geçmen gerektiği konusunda seni ikna edecek. Hayatının aşkı olduğuna inanıyorsan Peşinden git derim ama olmuyordu yine de özlüyorum diyorsan zamanla diner her özlem böylesi hayırlıymış

Back
X