Sizce bu iş aramızda bir soğukluk oluşturur mu?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Sevgilimle 5 senedir sevgiliyiz. Farklı şehirlerdeyiz malesef ayda 1 2 kez görüşebiliyoruz :KK43: ama olsun heyecanımız hâla taze belki mesafelerden dolayı :KK22:
Gün içinde sürekli konuşuruz, mesajlaşırız bunlarda sıkıntı yok.
Fakat biz 2 seneye kadar evlilik düşünüyoruz. (5 sene olmuş neyi bekliyorsunuz diyecek olursanız ikimiz de sabırsızlanıyoruz fakat benim okulumdan dolayı bekliyoruz.)
Sevgilim farklı bir işe geçmeyi düşünüyor, para biriktirmek için, maaşı daha iyi olan bi iş : ''gemi işi''
ülkelere gidip mal indirip bindirme filan. 1 2 hafta kalıyorlar. yani kalma dediğim gidip gelme yük indirip bindirme 1 2 haftayı bluyor bazen 3 4 gün de.
Ben bu işi pek istemiyorum :KK64: çünkü yurtdışında kaldıgı süre boyunca çok az konuşabileceğiz, görüşmelerimiz iyice azalacak. Benden uzaklaşır soğursa diye korkuyorum. 5 senede kaybetme korkumuzu aşamadık. güvenimi sarsacak hiçbir şey de yapmadı. ama yine de bu iş beni tedirgin ediyor az konuşcağımız için.
sizce ne yapsam :KK43:

Oluşturabilir. Erkek arkadaşınız bu işi sadece ikinize birikim yapmak için istiyorsa avantajlı bir seçim değil bence.
Ama bu iş hoşuna gidiyorsa, içinden gitmek geliyorsa da engel olmayın derim.

Oluşturabilir. Erkek arkadaşınız bu işi sadece ikinize birikim yapmak için istiyorsa avantajlı bir seçim değil bence.
Ama bu iş hoşuna gidiyorsa, içinden gitmek geliyorsa da engel olmayın derim.
hayır sadece birikim yapmak için istiyor. yani istemiyor da benim düşüncemi sordu, ben de sizin dediğiniz gibi sevdiğin için istiyorsan şuanki iş durumundan memnun değilsen destek olacağım dedim. o da işi sevdiğimden değil ikimiz için birikim yapmak istiyorum dedi

O işler öyle kısa süreli olmuyor diye biliyorum.yani 1,2 haftadan uzun olmasın. Emin misiniz?gerci bu bilgiyi aski memnu'da hasta sofor oglan gitmisti ya gemiyle neydi adi oglanin.sonra gemi sartlari iyice hasta ediyordu oglani.entellektuel bilgim aski memnu'yla sınırlı bu konuda...şartları da çok zor yani son tercih edilecek is tabi içinde denizcilik tutkusu yoksa.
Bak hatırlayamadım adını oglanın.

O işler öyle kısa süreli olmuyor diye biliyorum.yani 1,2 haftadan uzun olmasın. Emin misiniz?gerci bu bilgiyi aski memnu'da hasta sofor oglan gitmisti ya gemiyle neydi adi oglanin.sonra gemi sartlari iyice hasta ediyordu oglani.entellektuel bilgim aski memnu'yla sınırlı bu konuda...şartları da çok zor yani son tercih edilecek is tabi içinde denizcilik tutkusu yoksa.
Bak hatırlayamadım adını oglanın.
yani gittikleri yere göre değişiyor, araştırdık :) evet 1 ay süren yerler de olabiliyor. ya da daha kısa sürede de gelebiliyorlar. yani bilmiyorum kafam da karışık. oğlanın adını da beşir miydi ya

yani gittikleri yere göre değişiyor, araştırdık :) evet 1 ay süren yerler de olabiliyor. ya da daha kısa sürede de gelebiliyorlar. yani bilmiyorum kafam da karışık. oğlanın adını da beşir miydi ya
Beşir evet...vallahi takılırdi bu bana neydi neydi diye...bulamazdim da...ah Beşir. ..çilekeş Beşir. ..
Bence zor iş.murettebat makine dairesinde kalıyor filan.

benim eniştem gemi mühendisi ,onlar bir çok ülkeye gidiyorlar...bazen aylarca gelemiyor.bir kere bir sene de bir ay gelebildi evine.ama parası çok iyiydi.ama işte teyzem ve çocuklar babalarının pek yüzünü göremiyorlardı.gemi de telefon da çekmediği için ne zmn arayabilirse o zmn arardı eniştem.bazen haftalarca konuşamıyorlardı.

Gemi işi sakat. Çevremdekilerin gidip gelme süresi en kısa 1 ay. Gerçi siz zaten başka şehirdeymişsiniz. Helal olsun valla uzak şehir ve 5 sene hiç benlik değil.

X