Doğuma Hazırlık Sizce bu isim nasıl :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorum💞 ama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen

Mihriban değil de Mihriba ismini daha çok beğeniyorum Nurbanu ismini de öneririm

Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorum💞 ama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen

Ben yeni neslin bu tarz isimleri beğeneceğini düşünmüyorum. En azından yanına bir isim daha koyabilirsiniz. Tabi ki siz bilirsiniz :)

Siz bilirsiniz ama yeni nesil bu isimleri gercekten sevmiyor ilerde niye bu ismi koydun diyebilir işinize karışmış gibi olmayayım ama şimdi ki gençlerde böyle

Bence harika bir isim. Kardeşlerimden birinin ismi bu ama kendi hiç sevmiyor maalesef. Diğer adını kullanıyor hep

Mihriban yerine Mihran da çok güzel bir isim. Hayat veren akarsu demek. Yeni neslin de sevebileceği bir isim hem. Hem yeni hem şiir gibi

Yeni nesile konan isimler hep aynı şeyler. Büyüyünce sınıfında 85 tane Maya, Duru, Asel olacağı için bu tarz isimlerin bir özelliği kalmayacak. Öyle bir ortamda Mihriban daha orijinal ve güzel duracak.

Yenı ısım sevmiyorsanız Zeynep, Asya önerırım. Deren ismide çok hoş.

Şükran ovalinin kizina koydugu Mihran Ela ismini cok beğenmiştim ben :KK51:
mihriba türküyü çağrıştırıyor insana.
en azından cift isim olsa secenekli olur

Yeni nesile konan isimler hep aynı şeyler. Büyüyünce sınıfında 85 tane Maya, Duru, Asel olacağı için bu tarz isimlerin bir özelliği kalmayacak. Öyle bir ortamda Mihriban daha orijinal ve güzel duracak.
Yaa kesinlikleee bende böyle düşünüyorum adına türkü yazılan isim ya şu yeni isimleri cidden sevmiyorum kedi işimi gibi çok isimler türedi valla asıl bunlar kötü geliyor bana

Back
X