Doğuma Hazırlık Sizce bu isim nasıl :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorum💞 ama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Mihrimah koysanız kulağa daha hoş gelir bence ama yinede karar sizin

Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorum💞 ama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen

Sağlıkla kavuşun inşAllah. Bu iş tamamen tercih meselesi şahsi fikrim ben sevmedim ileride çocuğunuz da hoşlanmaz gibi geldi. Şahsen Ayşe, Zeynep tarzı isimler daha hoş

Merhaba Sıla ismini öneririm hem eski hem de modern.

Ismine sarkilar yapilmis adlari seviyorum. Benim adim da onlardan biri.
mihriban ismini ben begendim. Çilli -kumral bir kiz cocugu canlandi gozumde. Ama mihriban isimli 1 tane tanidigim kiz var. O da adini değiştirmek istiyor. Mihi falan diyor zaten herkes

mihriban ismini ben begendim. Çilli -kumral bir kiz cocugu canlandi gozumde. Ama mihriban isimli 1 tane tanidigim kiz var. O da adini değiştirmek istiyor. Mihi falan diyor zaten herkes
Benimde tek korkum o işte çocuk begemezse diye

Ben tercoh etmezdim ama sizin icinize sinen bi isimse hayirli ugurlu gelsin insallah bebeginize

Mihriban yerine Mihran'i fikir olarak dusunebilirsinizz.. Mihran guzel isim.. Ben de yeni moda isimlerden hoslanmiyorum.. Ama Mihriban ismini de pek sevmiyorum..

Mihriban yerine Mihran'i fikir olarak dusunebilirsinizz.. Mihran guzel isim.. Ben de yeni moda isimlerden hoslanmiyorum.. Ama Mihriban ismini de pek sevmiyorum..

Mihriban banada güzel gelmedi yani açıkçası çok uzun geldi daha güzel geleneksel isimler bulursunuz, seneler sonra ergenlik çağında muhtemelen yaşıtlarının isimlerine göre kendisini beğenmeme ihtimalini yoksa ama bilemeyiz tabi sevebilirde🤷
Ama Mihran ismi hiç güzel değil yukarda yazmışlar erkek ismi gibi duruyor gerçi böyle bir isim duymadım hiç
Anlamına baktık az önce
Nehir. Pakistan’dan geçen İndus nehrine İslam müellifleri tarafından verilen isim
Anlamsız bir şey ve arapca arapça isimleri hiç sevmem kendi fikrim 🤗
Bade ismi hoş geliyor bana bu sıralar

Hatta kadinlar kulubunde mihriban isimli biri isim degistirmek istiiyordu

Mihriban banada güzel gelmedi yani açıkçası çok uzun geldi daha güzel geleneksel isimler bulursunuz, seneler sonra ergenlik çağında muhtemelen yaşıtlarının isimlerine göre kendisini beğenmeme ihtimalini yoksa ama bilemeyiz tabi sevebilirde🤷
Ama Mihran ismi hiç güzel değil yukarda yazmışlar erkek ismi gibi duruyor gerçi böyle bir isim duymadım hiç
Anlamına baktık az önce
Nehir. Pakistan’dan geçen İndus nehrine İslam müellifleri tarafından verilen isim
Anlamsız bir şey ve arapca arapça isimleri hiç sevmem kendi fikrim 🤗
Bade ismi hoş geliyor bana bu sıralar
Aslında isim konusu eleştiriye çok açık ...kime sorsak mutlaka ben beğenmedim yada begendim diyen olucagi için ben en iyisi kendi kafamda iyice oturup dusuneyim

Bence güzel bir isim.
Eğer sizin ve eşinizin icine sindiyse tamamdır.
Kreş şu son 6 senedir ceylin,ecrin,mia,lia,lina,su, isimleriyle doldu taştı resmen. Sınıfımda her sene en az 3-4 tane lina, ecrin,ceylin var :-)
Hasret kaldık şöyle oturaklı, söylerken sanki kedi çağırır gibi cocuklara seslenilmeyen isimlere.

Yani biraz zor bir isim soylemeside zor ben acikcasi pek koymayin derim mihri derken kiziniza yada baska birsey onun yerine eski isim olarak Elif Zeynep isimleri daha guzel

Back
X