Sizce bu işin altından bişey çıkar mı ?

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
kızlar merhaba . 4yıllık evliyim . Sağlık çalışanıyım nöbet usulü çalışıyorum . Bugün sabah nöbetten geldim . Eşimin telefonunda instagramdan bir mesaj gördüm sabah 6 da atılmış . bi bayandan sadece ‘hiçbirşey’ yazıyordu . Dayanamadım açtım konuşmayı öncesi silinmiş . Kızı biraz araştırdım eşimin iş yerinden bi kız 19-20 yaşlarında .eşim Bölümü gereği çalıştığı kurumdaki herkesle muhattap oluyor. Ama dikkatimi çeken diğer şey eşim kızı takip ediyor ama kız eşimi takip etmiyor . Hiç sesimi çıkarmadım . Gün boyu ağzında iki aşık şarkısını söylemek dolandı eşim . Biraz önce baktım kızda aynı sarkıyı paylaşıp kalpler falan koymuş . Çok anlamlı gelmeyebilir ama rahatsız oldum . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Aynı şarkı kalpler silinmiş yazışma hiç ses etmeden sessizce takip et canım
Çaktırmamaya çalışıyorum ama içim içimi kemiriyor . Bebeğimi kaybettim atlatamadım henüz . Ona bile biley belli etmemeye çalışırken böyle bişey yaparsa kafayı bozarım sanırım

Kiz isyerinde ayni sarkiyi surekli dinliyorsa esinizde duymustur diline dolanmistr belki bu da bir olasilik iyi niyetli dusunmeye calisiyorum

Didikleyin mevzuyu, oldukça şüphe uyandırıcı çünkü. İnşallah yanılıyoruzdur...

Hiç sesinizi çıkarmadan düşün işin peşine. Mesaj geçmişi silinmesi pek hayra alamet değil.

Eşinizin kıza ilgisi var gibi görünüyor. Bu çok net, bence sessiz kalıp takibe alın.

Detaylar fena...
bende birşeyler düşünürdüm tabi ki.. bu kadar tesadüf olamaz. iyice bak bakalım takip et birşey çıkar aralarında birşey varsa.

Bence sen o iki aşığın karışık kafalarını birbirine sürt. Tövbe tövbe.

Fevri davranıp farkettiğinizi belli etmeyin sakın.

Son düzenleme:
Hiçbişey demişse kız, eşin napyosun diye sormuş olabilir.
Madem telefonunu alabiliyosun "sen neden beni takip etmiyorsun ki" yaz kıza bakalım ne diyecek?

Mesaja takildim ben de.hicbir sey ne ? Arada telefonunu elinize alin tepkilerini kontrol edin.umarim yaniliyorsunuzdur

Şüphelenmek de haklısınız muhtemelen gece konuşulmuş uyumadan mesajlaşma geçmişi silinmis.
Umarım hepimizin ki şüphe çıkar canim.

bence kızın eşinize ilgisi yok hatta başkası bile olabilir hayatında ama eşinizin ilgisi olduğunu sezdim eşinizin instagram hesabını kendi telefonunuzdan da açıp mesajları anında takip edebilirsiniz şifreyi biliyorsanız

Back
X