Sizce bu işte çalışılabilir mi ?

canım ben eski bir bankacı olarak şunu söyleyebilirim sakın haa
o kadar kullanıyorlar ki kredi kartı satışçılarını
banka müdürü o kadar yoğun baskılar yapıyor ki satış hedefini yüksek tutması için
ben gişe memuruydum sürekli gelen müşterilerimizi ikna etmek için canı çıkıyordu çocuğun
bıktı ayrıldı sonra işten..
.:45:

ben de lisans mezunuyum ama hala öğrenciyim, gelinlikçide parttime boncuk dikiyorum, oturdugum yerden, elimde kahve önümde internet gayette rahatım aylık 750 lira alıyorum, prim yok ama ssk var ve hiç kimse de boş çıkmıyo her gelinlik diktiren 10-20 bişey extradan veriyo böylece 1000e yaklaşıyo parttime olmasına ragmen
şimdi bi daha düşün, değer mi o kadar paraya o kadar stres? yapamadığında azarlanma, sürekli hayatında bi telaş vs...
hangi bölümden mezunsun ki?

canım ben eski bir bankacı olarak şunu söyleyebilirim sakın haa
o kadar kullanıyorlar ki kredi kartı satışçılarını
banka müdürü o kadar yoğun baskılar yapıyor ki satış hedefini yüksek tutması için
ben gişe memuruydum sürekli gelen müşterilerimizi ikna etmek için canı çıkıyordu çocuğun
bıktı ayrıldı sonra işten..
.:45:

tşk. ederim yazdıkların için evet bende banka diye bi umutlandım ama cevremden duyduklarım ve sizin yazdıklarınızla şimdi olumsuz bakıyorumm...nereye kadar kart satabilirdim zaten stresli bi hayatım var iyice kafayı yerdim sanırım...

ben de lisans mezunuyum ama hala öğrenciyim, gelinlikçide parttime boncuk dikiyorum, oturdugum yerden, elimde kahve önümde internet gayette rahatım aylık 750 lira alıyorum, prim yok ama ssk var ve hiç kimse de boş çıkmıyo her gelinlik diktiren 10-20 bişey extradan veriyo böylece 1000e yaklaşıyo parttime olmasına ragmen
şimdi bi daha düşün, değer mi o kadar paraya o kadar stres? yapamadığında azarlanma, sürekli hayatında bi telaş vs...
hangi bölümden mezunsun ki?[/

maalesef değmez bu paraya o kadar stresli bi işte çalışmak ...yapamazsan kapı önüne konulmak resmen köle arıyolar ya senin iş ne güzel iyiymiş allah bana da nasip etsin
iş aramak çok zor bi işim olsun diye umutlanıyoruzz ama işte karşımıza böle işler çıkıyor :( lisans işletme mezunuyumm kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum bi yandan ne kadar zor ya ne olcak bu gençlerin hali :44:

aslı ne kadar çalıştın bu işte gerçekten düşündüğüm gibi zor sanırım bu iş...

canım anca 2 ay dayanabıldım süreklı seyahat ve toplantı sacma sapan vee artık ınsanlar kredi kartından öcümüş durumda tamam satıs yapmak güzel bi iş ama kredi kartı kımse almıyor artık işkence haline gelıyor olay ve günlük kotan var oda ayrı bi stres basındakı yönetıcıler gün içerisinde arayıp sürekli sorarlar tamamen baş belası anlayacağın heleki biraz da ciddi bir bayansa n erkege karsı o işte benım gibi mümkün degıl yapamazsın cnm:34:

Son düzenleme:
ay bide lisans işletme mezunusun. bu pozisyona lise mezunlarını alıyorlar, seni havada kapmışlardır tabi.

:40:bence de... birde çok özenerek gittim saç baş makyaj takım elbise etkiledim onları ama maalesef onlar beni etkileyemedi...:20:2 yıl sonra banka şubelerinde çalışıcaksın dedikleri için bu kadar hevesliydim ama hiç zannetmiyorummm satıştan gişeye gecebiliceğimi....

canım anca 2 ay dayanabıldım süreklı seyahat ve toplantı sacma sapan vee artık ınsanlar kredi kartından öcümüş durumda tamam satıs yapmak güzel bi iş ama kredi kartı kımse almıyor artık işkence haline gelıyor olay ve günlük kotan var oda ayrı bi stres basındakı yönetıcıler gün içerisinde arayıp sürekli sorarlar tamamen baş belası anlayacağın heleki biraz da ciddi bir bayansa n erkege karsı o işte benım gibi mümkün degıl yapamazsın cnm:34:

aslı aynen dediğin gibi ben biraz resmiyim cilveli gibi gözükürüm dışardan dikkat çekerim ama asla o yapı da biri değilim genelde yanlış anlaşılırım....2 ay iyi dayanmışsın girsem bende 2 ayı bulamam bile ..sokakta laf atan erkeklerle bile kavga eden ben asılan birine asla taviz veremem...:50:

benım yanımda bi bayan vardı o cilveyle işi götüruyodu o işte maalesef onu istıyoo cnm ben yapamadım anlayacagın:25:

maalesef değmez bu paraya o kadar stresli bi işte çalışmak ...yapamazsan kapı önüne konulmak resmen köle arıyolar ya senin iş ne güzel iyiymiş allah bana da nasip etsin
iş aramak çok zor bi işim olsun diye umutlanıyoruzz ama işte karşımıza böle işler çıkıyor :( lisans işletme mezunuyumm kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum bi yandan ne kadar zor ya ne olcak bu gençlerin hali

tabi zor yani ama, inanki benim işimi beğenmicek o kadar insan var ki, ay ben boncuk dikmek icin mi üniversite okudum diye burun kıvırıcak bissürü insan var
işsizliğin temel nedeni kibir, burnu büyüklük
senin için söylemiyorum yanlış anlama ama insanlar iş beğenmio malesef, mezun olur olmaz inanılmaz yüksek standartlar arıyolar
işletmeci çok aranıyo halbuki, deneyimin yabancı dilin falan mı yok yani bulursun bence cok zor olmamalı iş bulman

arkadaşlar yarın turkcell global çağrı merkezi pozisyonunda mulakata davet edildim.araştırdığım kadarıyla bu işte çalışıp işinden memnun olan çok elbette zor yanları vardır ancak işsizliğin tavan yaptığı bir dönemde kurumsal bir firmada çalışmak zevkli olabilir diye düşünüyorum...iş görüşmesi detaylarına gelince arkadaşlar takım elbise giymeyi düşünüyorum yalnız en önemli sorunum ağır bi bronşit enfoksiyonu geçiriyorum arayan bayana da belittrim hastayım farklı bir güne randevu verebilirmisiniz die olabilir dedi ancak pozisyon kapanır düşüncesiyle sonra vazgeçtim salya sümük gidicem ilaçlarımı da alıyorum ama bu durumm iş görüşmemi etkiler mutlaka işe alimı etkileyen bi faktör olur mu * cvplarınızı bekliyorum kızlar....:61:

Bence işi kaybederim kaygısından değil de bu iş için çok hevesli oldugunuzdan iyileşmeyi bekleyemediginizi söyleyerek hastalıgınız ve ses tonunuz için özür dileyin.. Ama çağrı merkezi oldugu için ses tonuda çok önemli olacaktır muhakkak ki.. Belki diğer konularda uzlaşabilirseniz iyileştiginizde net karar verebilmeleri için tekrar görüşmeyi isteyebilirsiniz.. Zaten diğer açılardan içlerine sinerse bence o anki rahatsızlık için elemeyeceklerdir. başarılar dilerim..

Bence işi kaybederim kaygısından değil de bu iş için çok hevesli oldugunuzdan iyileşmeyi bekleyemediginizi söyleyerek hastalıgınız ve ses tonunuz için özür dileyin.. Ama çağrı merkezi oldugu için ses tonuda çok önemli olacaktır muhakkak ki.. Belki diğer konularda uzlaşabilirseniz iyileştiginizde net karar verebilmeleri için tekrar görüşmeyi isteyebilirsiniz.. Zaten diğer açılardan içlerine sinerse bence o anki rahatsızlık için elemeyeceklerdir. başarılar dilerim..

cok tşkler cnm yorum için evet seninde belirttiğin gibi bi açıklama yapıcam umarım anlayışlı karşılarlar ses tonumda çok fazla bi değişiklik yok ancak hasta olduğum çok belii..arayan bayan bazı sorular sordu bende cvpladım..iş görüşmesine davet etti.ayrıca genelde ses tonumu çok beğenirler telefonde eski çalıştığım iş yerlerinde sürekli santraldeydim umarım bi sorun teşkil etmez ve hayırlıysa olur...

Back
X