- Konu Sahibi idealist_m35
o kadar emeğe bu para da az be canım. tabi senin kararın ben seni etkilemek istemezdim ama düşüncelerimi yazmasam duramazdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar emeğe bu para da az be canım. tabi senin kararın ben seni etkilemek istemezdim ama düşüncelerimi yazmasam duramazdım.
canım ben eski bir bankacı olarak şunu söyleyebilirim sakın haa
o kadar kullanıyorlar ki kredi kartı satışçılarını
banka müdürü o kadar yoğun baskılar yapıyor ki satış hedefini yüksek tutması için
ben gişe memuruydum sürekli gelen müşterilerimizi ikna etmek için canı çıkıyordu çocuğun
bıktı ayrıldı sonra işten...![]()
ben de lisans mezunuyum ama hala öğrenciyim, gelinlikçide parttime boncuk dikiyorum, oturdugum yerden, elimde kahve önümde internet gayette rahatım aylık 750 lira alıyorum, prim yok ama ssk var ve hiç kimse de boş çıkmıyo her gelinlik diktiren 10-20 bişey extradan veriyo böylece 1000e yaklaşıyo parttime olmasına ragmen
şimdi bi daha düşün, değer mi o kadar paraya o kadar stres? yapamadığında azarlanma, sürekli hayatında bi telaş vs...
hangi bölümden mezunsun ki?[/
maalesef değmez bu paraya o kadar stresli bi işte çalışmak ...yapamazsan kapı önüne konulmak resmen köle arıyolar ya senin iş ne güzel iyiymiş allah bana da nasip etsin
iş aramak çok zor bi işim olsun diye umutlanıyoruzz ama işte karşımıza böle işler çıkıyorlisans işletme mezunuyumm kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum bi yandan ne kadar zor ya ne olcak bu gençlerin hali :44:
ben bızzat calsıtım kesınlıkle tavsiye etmem![]()
aslı ne kadar çalıştın bu işte gerçekten düşündüğüm gibi zor sanırım bu iş...
ay bide lisans işletme mezunusun. bu pozisyona lise mezunlarını alıyorlar, seni havada kapmışlardır tabi.
canım anca 2 ay dayanabıldım süreklı seyahat ve toplantı sacma sapan vee artık ınsanlar kredi kartından öcümüş durumda tamam satıs yapmak güzel bi iş ama kredi kartı kımse almıyor artık işkence haline gelıyor olay ve günlük kotan var oda ayrı bi stres basındakı yönetıcıler gün içerisinde arayıp sürekli sorarlar tamamen baş belası anlayacağın heleki biraz da ciddi bir bayansa n erkege karsı o işte benım gibi mümkün degıl yapamazsın cnm![]()
Bence işi kaybederim kaygısından değil de bu iş için çok hevesli oldugunuzdan iyileşmeyi bekleyemediginizi söyleyerek hastalıgınız ve ses tonunuz için özür dileyin.. Ama çağrı merkezi oldugu için ses tonuda çok önemli olacaktır muhakkak ki.. Belki diğer konularda uzlaşabilirseniz iyileştiginizde net karar verebilmeleri için tekrar görüşmeyi isteyebilirsiniz.. Zaten diğer açılardan içlerine sinerse bence o anki rahatsızlık için elemeyeceklerdir. başarılar dilerim..