Sizce bu işte çalışılabilir mi ?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
Arkadaşalr mrb sizden yorum almak istiyorum...bir bankanın kredi kartı satışı pozisyonu için teklif aldım ama benim tereddütlerim var mulakatım olumlu geçti önümüzdeki hafta tekrar görüşmeye çağrıldım.Bu işte şehir dışı seyehat var satış baskısı çok inanılmaz korkuyorum aranızda bu işi yapan var mı sizce bi bayan hiç tanımadığı bilmediği ortamlara şehirlere gidebilir mi tek başına otel de kalabilir mi bankanın belirlemiş olduğu ya da ben mi çok cesaretsizim lütfen bi akıl veri bu zamanda iş de yok biliyorummm kafam çok karışık ? 2 yıl sonra bankanın idari bölümüne gircekmişiz..lisans mezunuyum bu arada..

bizim komşumuz çalışıyor devamlı geziyor yakın şehirlere gidiyo zor olduğunu söylüyor bekar o da evlenince yapılabilecek bir iş değil diyor ama bence kendinize güveniyorsanız işe girip deneyin derim

tşk. ederim elfcn tereddütlerim var görüşmeye gittiğim gün dizlerimde bi etek ceket takım giydim abazalar nasıl bakıyodu gören derki mini etekle gitmişim görüşmeye...ben bu işe uygunmuyum bilmiyorummm erkeklerden çekiniyorummm özellikle güzelliği kullanmak istiyorlar bence rahat olmak gerekir bu işte...:(((

evet işte o kızda tıkır tıkır geceleri bile yola çıkıyo kız bazen 1-2giBi geliyor şehirdışından kaybolduğu falan bile oluyormuş:1: devamlı bavuluyla gidip geliyor hiç bavulsuz olmadan görmedim onu:1:

Son düzenleme:
çok zor işte elfcn ya kaybolmak mı ay ne ürkütücü nasıl yapıyo o kız çok merak ettim rahat bi tip mi valla 10 dan sonra dışarı tek başıma bile çıkamamam ben :25:

bu devirde millet kredi kartından zaten bezmiş bir de satmaya çalışmak mantıksız geliyor bana sizce haksızmıyım :((((

biz kredi kartı kullanmıyoruz para peşin takılıyoruz. birde insanların artık eskisi gibi 10tane kart çıkmıyo. 1-2tane oda maaş bankanın birde bi ek kart daha oluyor geneld.e artık zorlaştı millet doydu gerçekten kredi kartına falan

Son düzenleme:
çok zor işte elfcn ya kaybolmak mı ay ne ürkütücü nasıl yapıyo o kız çok merak ettim rahat bi tip mi valla 10 dan sonra dışarı tek başıma bile çıkamamam ben :25:

alışmış bazen annem takılıyo bende takılıcam peşine diye dayanamazsın falan diyo :9: gece geliyo genelde bavulun tekerlekleri mahalleyi inletiyor.birde özgüveni çok yüksek bir kız ondan rahat sanırım

alışmış bazen annem takılıyo bende takılıcam peşine diye dayanamazsın falan diyo :9: gece geliyo genelde bavulun tekerlekleri mahalleyi inletiyor.birde özgüveni çok yüksek bir kız ondan rahat sanırım

özgüveni yüksek olmasa bu işi yapamaz sanırımmm rahat bi tipse de tmmdır :10: yani her ortama girer ama ben yapamam herhalde ya dediğin gibi kredi kartı devri kapandı artık insanlar daha bilinçli kullanıyor..

Arkadaşalr mrb sizden yorum almak istiyorum...bir bankanın kredi kartı satışı pozisyonu için teklif aldım ama benim tereddütlerim var mulakatım olumlu geçti önümüzdeki hafta tekrar görüşmeye çağrıldım.Bu işte şehir dışı seyehat var satış baskısı çok inanılmaz korkuyorum aranızda bu işi yapan var mı sizce bi bayan hiç tanımadığı bilmediği ortamlara şehirlere gidebilir mi tek başına otel de kalabilir mi bankanın belirlemiş olduğu ya da ben mi çok cesaretsizim lütfen bi akıl veri bu zamanda iş de yok biliyorummm kafam çok karışık ? 2 yıl sonra bankanın idari bölümüne gircekmişiz..lisans mezunuyum bu arada..

benimde bir tanıdıgım calısıyordu grup olarak mesela 10 kişi baska sehirlere gidiyorlardı yakın yerlerde gittikleri oldu ama cok uzak alakasız yerlere gittikleride oldu gunde 20 kart basvurusu almak zorunlulugu vardı biliyorsunuz bu devirde millet kredi kartından cekiyor bayan olarak cok zorlukları var kapı kapı gezeceksiniz yani esnaflar fln bence cok cok iyi dusunun derim

Üzüldüğüm bi nokta ise benim bu işin olumsuz yanları gördüğüm anneme anlattığım halde annemin bana söylediği söz aynen şöyle... alıştı 3aydır evde oturmaya :97:
Ya bende isterim elbet çalışmayı ama böle absürt işler çıkınca karşıma daha dikkatli adım atmak istiyorum :50:

benimde bir tanıdıgım calısıyordu grup olarak mesela 10 kişi baska sehirlere gidiyorlardı yakın yerlerde gittikleri oldu ama cok uzak alakasız yerlere gittikleride oldu gunde 20 kart basvurusu almak zorunlulugu vardı biliyorsunuz bu devirde millet kredi kartından cekiyor bayan olarak cok zorlukları var kapı kapı gezeceksiniz yani esnaflar fln bence cok cok iyi dusunun derim

çok haklısın tşk. ederim yazdıklarını dikkate alıcam..:40:

beni de bu pozisyon için görüşmeye çağırdılar ikinci görüşmeye gitmedim bile..hem benim alanım epey farklı hem de satış yapmak herkesin harcı değil..ayrıca lisans mezunuysanız farklı pozisyonları düşünebilirsiniz..

benmde bir arkadaşım vardı.kız çeşitli ürünlerin tanıtımını yapıyordu.ilaç,yiyecek ürünleri vs..o da senin anlattığn gibi kendi başına idi.ben ilk duyduğumda bir bayan yalnız başına nasıl yapabiiyor diyordum.sonuçta ürünleri erkeklere tanıtıyordu.ben çekiniridim açıkcası.kız zaten asılan falan çok oluyor diyordu.ama sonuçta çalışması lazımdı vede bir yerden başlamak zorundaydı.alnının teriyle kazanıyorsun,kötü bişey yapmıyorsun. ama bu iş bir erkek için daha uygun.çok ama çok iyi düşün taşın ve öyle karar ver derim.hakkında hayırlrısı olsun.

Son düzenleme:
ağır bir iş. ve kadınların vitrin olarak kullanıldığı bir iş bence hiç hoş değil.
hangi banka bilmiyorum ama mini eteğiyle müşteriye gitmek zorunda kalan çalışanlar var ne yazık ki.
ne mezunusunuz en azından gişe sınavlarına girseniz?

ağır bir iş. ve kadınların vitrin olarak kullanıldığı bir iş bence hiç hoş değil.
hangi banka bilmiyorum ama mini eteğiyle müşteriye gitmek zorunda kalan çalışanlar var ne yazık ki.
ne mezunusunuz en azından gişe sınavlarına girseniz?

teşekkürler yorumunuz için evet bencede ağır bir iş bayanların bu şekilde kullanılması da hiç hoş değil...başvuru yaparken çok heyecanlandım ancak işle ilgili detayları öğrenince bende cazip bi tarafı kalmadı açıkçası..ismini vermem doğru olur mu bilmiyorum ancak türkiyedeki en iyi 3 bankadan biri...

Back
X