• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kişiyle çıkmalı mıyım?

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Kızlar ben 22 yaşındayım ve şimdiye kadar kimseyle çıkmadım. Genelde beğenilen dikkat çeken,arkadaşlarımın da güzel,hoş bulduğu biriyim. Benden hoşlanan da çok ama hepsini reddediyorum. Sorunum benim beğendiğim,tipim olan kişiler değil de hep hoşlanmadıklarım kişiler teklif ediyor :14: Bende sevmediğim biriyle çıkıcak bi karakterde değilim öyle düşünüyorum yani. Son zamanlarda yine bazı kişileri reddettim ama şu an benden hoşlanan biri var tipi tam tipim değil ama iyi biri olduğunu biliyorum.Sorumsa şu kızlar sizce bu kişiyle çıkmalımıyım? Yani kimseyle çıkmadım ama çok talihsizim hoşlandığım kişiler gelmiyo :( Bunu da kabul etmemeyi düşünüyorum ama bir yandan da tecrübe mi edinmeliyim,denemeliyim mi diye de düşünmüyor değilim.Sizler napardınız lütfen yardım çok kararsızım :50:

aslında ben de senin gibi sayılırım canım 20 yaşımdayım kimseyle çıkmadım da şimdiye kadar benim hoşlandığım kişiler gelip beni bulmadı benim istemediklerim de benim peşimde oldu ama şimdi ise hoşlandığım birisi var onun da avr diye düşünüyorum ne olur bilmiyorum şayet olursa sonuna kadar devam etsin istiyorum bunları niye söylediğime gelince de sen de bence tecrübe için veya deneyim için değil de ciddi anlamda sonuna kadar gideek ilişki düşün ve eğer inanıyorsan buna bence kabul et ama tabi hoşlantı varsa az da olsa

aslında ben de senin gibi sayılırım canım 20 yaşımdayım kimseyle çıkmadım da şimdiye kadar benim hoşlandığım kişiler gelip beni bulmadı benim istemediklerim de benim peşimde oldu ama şimdi ise hoşlandığım birisi var onun da avr diye düşünüyorum ne olur bilmiyorum şayet olursa sonuna kadar devam etsin istiyorum bunları niye söylediğime gelince de sen de bence tecrübe için veya deneyim için değil de ciddi anlamda sonuna kadar gideek ilişki düşün ve eğer inanıyorsan buna bence kabul et ama tabi hoşlantı varsa az da olsa

Evet bende işte öyle düşündüğüm için kimseyle çıkmadım bugüne kadar zaten ama arkadaşlarım 'çık nolucak evlenmeyeceksin ya ayrılırsın' diyorlar.Ben tabi böyle olsun istemiyorum ama hem tecrübesizim hem de hoşlanmıyorum ama o kişinin benden çok hoşlandığını biliyorum acaba çıksam nolur diye düşünmüyor değilim işte :44::50:

Evet bende işte öyle düşündüğüm için kimseyle çıkmadım bugüne kadar zaten ama arkadaşlarım 'çık nolucak evlenmeyeceksin ya ayrılırsın' diyorlar.Ben tabi böyle olsun istemiyorum ama hem tecrübesizim hem de hoşlanmıyorum ama o kişinin benden çok hoşlandığını biliyorum acaba çıksam nolur diye düşünmüyor değilim işte :44::50:

konu dışı ama merak ettim yengeç burcumusun ? canım hayat senin hayatın bence sen ne istediğini tam olarak biliyorsun aslında ve onu uygulamaya geçir sana değer verecek birisiyse eğer istediğin gibi sonuna kadar gideceğini düşünebiliyorsan çık tabi canım

konu dışı ama merak ettim yengeç burcumusun ? canım hayat senin hayatın bence sen ne istediğini tam olarak biliyorsun aslında ve onu uygulamaya geçir sana değer verecek birisiyse eğer istediğin gibi sonuna kadar gideceğini düşünebiliyorsan çık tabi canım

Yok cnm yengeç burcu değilim.Fikirlerin için teşekkürler :) Bana değer vericek birisi ama bende bir hoşlantı yok işte canım o yüzden bu kararsızlığım :/

Yok cnm yengeç burcu değilim.Fikirlerin için teşekkürler :) Bana değer vericek birisi ama bende bir hoşlantı yok işte canım o yüzden bu kararsızlığım :/

rica ederim canım. anladım canım haklısın kararsız olmakta iyi düşün taşın artısıyla ekisiiyle öyle adım at o halde hayırlısı olun hakkında

hoşlanmıyorsan tecrube edınmek ıcın kabul etme
aşık oldugun kişiyle yasarsın ilk tecrubenı
sabret

hoşlanmıyorsan tecrube edınmek ıcın kabul etme
aşık oldugun kişiyle yasarsın ilk tecrubenı
sabret

Hmm sağol cnm fikirlerin için :) de işte bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki hatta fazlasıyla sıkıldım bu durumdan :( Bir de işte şunu düşünüyorum bu zamanda iyi insan bulmak zor ve bu kişi yani iyi biri reddedersem tabiki bir daha gelmiycek hoşlanıyorum diye ve çok çok üzülüceğini biliyorum.

aşık olmadığım birine ilgi duygum..her ilişki karşılıklı
beğeniyle olmuyor..buna inanıyorum..yani tipim değil derken
senin bir ilişkiden beklentin sadece tip mi?? diğer hiç bir unsurun
önemi yok mu?? o yaşlarda bunu kavramak zor oluyor..zamanla
asıl istediğinin aslında farklı şeyler olduğunu anlıyorsun..bunu da
ancak görüp yaşayarak anlayabilirsin.:31:

bence cıkma sevcegin hoslancagın biri cıkar muhakkak karsına bende senin gibiydim lisede falan teklifler gelirdi arkadaslarım cık sende biriyle hep birlkte gezeriz falan derlerdi ben istemedim cıkıp da napcaktım ki sevmiodum bişi hissetmiodum. sonra 18 yasındaydık eşimle cıkmaya basladık bes yıl sonunda da evlendik:16::16:

''Çık bi tecrübe edersin.'':20:Afedersin ama ne biçim arkadaşların var,sanki arabayla deneme sürümü yapar gibi.:19:

Hoşlanmıyorsan,kanın kaynamadıysa karşındaki insanı ziyan etme sırf biriyle olmak adına.Çıkmak kelimesi de hiç hoş değil ayrıca.:6:

Bekle.Hem günün birinde aşık olacağın adama da haksızlık etmemiş olursun.:8:

''Çık bi tecrübe edersin.'':20:Afedersin ama ne biçim arkadaşların var,sanki arabayla deneme sürümü yapar gibi.:19:

Hoşlanmıyorsan,kanın kaynamadıysa karşındaki insanı ziyan etme sırf biriyle olmak adına.Çıkmak kelimesi de hiç hoş değil ayrıca.:6:

Bekle.Hem günün birinde aşık olacağın adama da haksızlık etmemiş olursun.:8:

Söylediklerine katılıyorum...
Önemli olan senin ne hissettiğin, birşey hissetmediğin biri ile çıktığında, karşındaki insanın yıkımı ne olacaktır?
O da bir insan evladı, sana aynı şekilde davranılsa nasıl hissederdin?
Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi asla karşındakine yapmayacaksın...

Her neyse, derdim seni yargılamak veya yermek değil...
Hem yaşın daha küçük, bir dur bakalım, elbet karşına o "doğru kişi" çıkacaktır...
Bunlar bir günde olan birşey değil ki, ayrıca ilişkiler deneme tahtası değil ki, artık bu kadar basite indirgenilmesi herşeyin çok yanlış... Hakkında hayırlısı olsun...

bence hoşlanmadığın biriyle çıkma canım. hem senin kafan durduk yere bulanıcak, hem ya karşı taraf sana iyice aşık olursa sen ısınamazsan ona da yazık:( vakit geçir tanı, ne bileyim sohbet edip yemek yemek için sevgili olmaya gerek yokki, baktın hoşlanıyorsun sevgili olursunuz ama hoşlanmazsan olmazsınız. Senden hoşlanmayan biri seninle sevgili olsa sonra 1 hafta sonra bıraksa ne kadar kırıcı olur öyle düşün;) niye sevgilim yok diye endişe etme olunca tam olcak demekki:D
ayrıca tecrübe için biriyle deneme fikrini at kafandan, hoşlandığın kişiyle başla aşık ol sev sevil=)

Eğer hiçbir şey hissetmiyorsan o kişiye çıkma derim çünkü hoşlanmadığın biriylede bir yere kadar oluyor...

Onun gözlerine bakınca eriyip gitmeyeceksen, elini tuttuğunda yüreğin pır pır etmeyecekse.. Onu görmek için her gün can atmayacaksan.. O senin için dünyanın en yakışıklı erkeği olmayacaksa.. Çıkmanın bir anlamı var mı canım?

icine sinmeyen bir iliskiye baslamamalisin bence... hem bu senin ilkin olacak...bakarsin belki o ilk senin son askinda olabilir... su yönden belki kendi düsüncelerini degistirebilirsin... hersey disgörünüs degil maalesef, senin icin ve aslinda bu herkes icin gecerli, yasayacagin sevecegin insan senin anlasabilecegin ve güvenebilecegin birisi olmasi lazim... yanina tip olarak yakisipda seni herzaman herzaman üzen birisi olmasindan daha önemli böyle seyler bence... yani ilk olarak ic güzelligi sonra dis güzelligi... eger böyle düsünüpde bu insani kendine yakistirabiliyorsan yani icine sindirebilirsen bence iste ozaman kabul etmelisin....

Yazdıklarınız için teşekkür ederim. şu an hoşlandığım bir insanda yok zaten çok sıkıldım napıcam bilmiyorum :50:

ilk deneyimini körkütük aşık olacağını biriyle değilde, mantığını devrede olduğu sana gelmiş biriyle yapman daha iyi.
sonuçta herkesle mutlu mesut olup evlenicez diye bir şey yok.
bakarsın olmaz ama hiç olmazsa antığın devrede olduğu için daha sağlıklı kararlar alıp ilk tecrübende veya ayrılıkta yerle bir olmazsın.
ha baktın ki oluyor bu iş senin de için ısındı, tamam işte yanına kar kalır, mantığın devrede olduğu için kendini kaptırmazsın.

Back
X