• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kişiyle çıkmalı mıyım?

ilk deneyimini körkütük aşık olacağını biriyle değilde, mantığını devrede olduğu sana gelmiş biriyle yapman daha iyi.
sonuçta herkesle mutlu mesut olup evlenicez diye bir şey yok.
bakarsın olmaz ama hiç olmazsa antığın devrede olduğu için daha sağlıklı kararlar alıp ilk tecrübende veya ayrılıkta yerle bir olmazsın.
ha baktın ki oluyor bu iş senin de için ısındı, tamam işte yanına kar kalır, mantığın devrede olduğu için kendini kaptırmazsın.

Bu da değişik bir bakış açısı :44:

olmaz mııı :))

çık derim ben
çünkü kadın bi adamı tanıdıkça aşık oluyor
bi bakarsın aşık olmuşsun hiç anlamadan

ben de seninle aynı durumdayım
çocukla çıkıcam belki aşık olurum diye
hem nolcak ki çıksam hemen koynuna girmicem ya
en güzel vakitler tadını çıkarırım, sevmezsem ayrılırım

olmaz mııı :))

çık derim ben
çünkü kadın bi adamı tanıdıkça aşık oluyor
bi bakarsın aşık olmuşsun hiç anlamadan

ben de seninle aynı durumdayım
çocukla çıkıcam belki aşık olurum diye
hem nolcak ki çıksam hemen koynuna girmicem ya
en güzel vakitler tadını çıkarırım, sevmezsem ayrılırım

Sağol cnm yorumun için :) çünkü kadın bi adamı tanıdıkça aşık oluyor demişsin bu da düşündürücü tabi :40: :44:

aynı durumdayım bende :) 19 yaşındayım şu zamana kadar kimseyle çıkmadım teklifler geldiyse de aklımda ki kişi olmadıkça kabul etmedim. hala gelen teklifler olsa da yine aklımda ki kişiyi beklemeye devam ediyorum. nereye kadar gider bilmiyorum ama sırf tecrübe içinde kimsenin duygularıyla oynamam sanırım. bence sevmiyorsan yani en ufak birşey dahi hissetmiyorsan boşuna karşındaki kişiyi de hayal kırıklığına uğratma derim tabi ama bu benim fikrim yani :)

Ya ne bileyim,iyi diye biriyle de çıkamazdım ben sanırım.Güven evet çok önemli karşımdaki insandan aldığım elektirikte.
Hayırlısı olsun canıım ne diyeyim,şan ver istiyorsan.Tanımadan sevilmez ki insan..Aşık olmadıktan sonra:)

aynı durumdayım bende :) 19 yaşındayım şu zamana kadar kimseyle çıkmadım teklifler geldiyse de aklımda ki kişi olmadıkça kabul etmedim. hala gelen teklifler olsa da yine aklımda ki kişiyi beklemeye devam ediyorum. nereye kadar gider bilmiyorum ama sırf tecrübe içinde kimsenin duygularıyla oynamam sanırım. bence sevmiyorsan yani en ufak birşey dahi hissetmiyorsan boşuna karşındaki kişiyi de hayal kırıklığına uğratma derim tabi ama bu benim fikrim yani :)

qamzeliii
Ya ne bileyim,iyi diye biriyle de çıkamazdım ben sanırım.Güven evet çok önemli karşımdaki insandan aldığım elektirikte.
Hayırlısı olsun canıım ne diyeyim,şan ver istiyorsan.Tanımadan sevilmez ki insan..Aşık olmadıktan sonra:)

Sağolun arkadaşlar yorumlarınızı düşünüyorum :))

Back
X