sizce bu kıskançlık mı?

Akraba, tanıdık, yakın arkadaş bunlar böyle o....ular için pek önemli olmuyor. Benimde eşimin kuzeni başımın belasıydı, kız bizi görünce eşime bir sarılışı vardı dersin kocası uzun yoldan gelmiş de hasret gideriyor ama insan anlıyor bir tek sana gıcıklık olsun diye yapıyorum diye bağırması eksik oluyordu. Neyse ben bu baş belasından kurtuldum darısı senin başına. Ben eşimin kuzeni olduğu için rahatsızlığımı eşime anlattım abartıyorsun o benim kardeşim sayılır dedi, bende kendi bekar kuzenimi görünce sıkı sıkı sarılmaya başlayınca anladı durumu:) Şimdi görüşmüyoruz kuzeniyle ama bayan herkese ebru beni xxx den kıskanıyor ben onun kuzeniyim niye kıskanıyor anlam veremiyorum demiş. Bende söyleyenlere "böyle birşey aklıma bile gelmemişti neden onu kıskanayım ki demek ki beni rahatsız etmek gibi bir amacı varmış ama bizim konuşmama nedenimiz farklı dedim". Gerçektende bu konudan bahsetmeden farklı bir sebep bulup sonsuza kadar ilişkimizi kestik. Zaten önemli olan ondan kurtulmuş olmak kimin ne düşündüğü umrumda bile değil.

Bence sen bundan eşine bahsetme ama o dedikoducunun ağzına laf da verme. Aynı ortama geldiğiniz zaman çok mesafeli davran ama ona ne oldu dedirtecek kadar mesafeli ol. Sorduğu zaman sen daha iyi bilirsin ama bundan sonra muhattap olmayalım de niye derse benim ve eşim hakkında konuşuyormuşsun de. Israr ederse kim söyledi diye söyleyemem sen kime söylediğini iyi bilirsin de ve tartışmadan daha fazla konuşmak istemiyorum de. Seni rahatsız edecek kadar davranışları olan insan mutlaka birine bahsetmiştir bu konudan. Soran herkese de aynı şeyi söyle duyduklarım bana yeter de çekil kenara. Yoksa bu arsızdan kurtuluşun zor gibi görünüyor. Böylesi birini bulup evlense bile mayası bozuk olduğu için milletin eşine sevgilisine salça olmaya devam eder. Allah kolaylık versin.

Biz kadınlar böyle şeyleri hissederiz o yüzden seninki yersiz bir kıskançlık değil,rahatsız olmakta çok da haklısın.

Eşine bu konuyu açmaman çok iyi olmuş eşinin o kadına karşı hiç bir beğenisi olmasa bile erkekler sırf egolarını şişirtmek için bizleri kıskandırmaya çalışabilirler eşini tanımıyorum tabi ama erkek milletinin genel huyu böyle.Bahsedersen daha çok sinirlerin bozulabilir.

Yapıcağın şeye gelince,kimse senin mutluluğundan önemli değil.Bu kadını açık açık uzaklaştırıcaksın kendinden.Eften püften bir bahane bul sinirlen kavga çıkart,iletişimini kes.Eşine olan tavırlarından rahatsız olduğunu söylemene gerek bile yok ki.

Kavga çıkartmak istedikten sonra gözünün üstünde neden kaşın var diye bile kavga çıkartabilirsin.Onu ilk gördüğün anda bir şeylerine sinirlen,durumu abart artık görüşmek istemediğini söyle.Millet ne derse desin ya senin huzurundan önemli mi?

Başkalarını düşünürsen zaten hep mutsuz olursun.Eğer çocuğunuz yoksa ileride zaten çocuk sahibi olunca milletin dedikleri bile umrunuzda olmaz çocuğunuzla ilgilenmekten.Sıkmayın canınızı bu kadar,böyle ince de düşünmeyin.O kişiyle acilen iletişiminizi kopartın.

Sizin yerinizde olsam o kişinin saçını başını yolup hayatımdan çıkartmıştım.:ssz:

Valla kesinlikle kıskançlık değil. Bebekten önce eşimle aynı yerde calısıyorduk ve orda bir kadında benzer tavırlar sergiliyordu.
''ayy senin eşin bana böyle demişti''
''ayy yazık kocana''
''ayy koccan sana yagdırıyor'' sanki baska kime yagdıracaksa..
En son nemi oldu? Benim eşim ve daha bir sürü kişiye böyle davrandıgı icin şikayet ettik işinden oldu:1:

3 aylık evliyim.olmaz olası bir arkadaşım var.aklı fikri eşimde ve eşimin yaptıklarında. nişanlıyken bile öyleydi. sürekli eşim hakkında sorular soruyor.her konuşmamızda eşimden konu açıyor ve eşimle ilgili hiç bir ortak noktası yok. hani eşimi soruyor ama zaten arkadaşlar çok normal diyebileceğim bir durum söz konusu değil.ve o arkadaş aynı zamanda bizim aile dostumuzun kızı.kaçtır aynı seyler oluyor ve ben bir şey demiyorum. aslında başkası olsa ağzının payını çoktan vermiştim.

nişanlıyken böyleydi.evlendikten sonra iyice zıvanadan çıktı.evime davet ettim.diğer arkadaşlarımla birlikte.evime geldi.eşim de o ara saçlarını kestirmişti.bana şunu dedi aaa xxx saçını kestirmiiişşş.çookkk yakışmışş çok yakışıklı olmuşşş. dedi ama bunları derken kndinden geçti resmen. eşimle ilgili olan her bişeyden haberi var kızın.bi kaç kişiye soyledim bunu ama bana sen kıskanıyorsun bundan ters bir durum yok diyorlar. eşim bi yere gidiyor olmuyr. hemen söylüyor xx gitmiş diye.ne zaman gelecek diye bana soruyor.. sanane bee sa-na-ne.. artık çok sinir oluyorum.daha birçok şey oldu. ya ona ne benim eşimden anlayamıyorum yani.edepsizliğe bakın ya çok yakışıklı olmuşş diyor.

ben bu kıza nasıl davranacağım? yardım.. lütfenn..

diyeceğin belli seni tanımasam kocama asılıyor derdim öyle olsa saçını başını yolarım valla hahaha diceksin o da anlayacak haaaa anlamadıysa arkadaşım ne oldu niye soruyorsun falan diyeceksin dişini göster ama kimse hissetmesin gözleriinin içine bak söylerken ki anlasın

eşinmişte kısknmışsın bundan dogal ne varki cnmmm ki kıskançlık deil kız baaya hayran esine anlattıklarına bakılırsa uzak tutt cnm

ne zamn gelecek sorduğunda, 'seni bu kadar niye ilgilendiriyor' diye sorarsan, belki yüzü kızarır..
gerçi cevabı kendin yazmışsın direk sa-na-ne dersen bi daha hiç bişey soramaz..:34:

ben bizzat davet etmedim. Bi arkadaş grubumuz var . Sözleşip birlikte geldiler. Bu kız benm etrafımda ve onu uzaklaştırma ihtimalim yok malesef.. Ben başka bir çözüm istiyorum. Rahatsız oluyorum tavırlarından ama malesef ki uzaklaştıramıyorum. Eskisi gibi samimi değilim onunla. Eşim gittiğinde ne zaman gelcek diye sorar hep. Gelicek işte diyorum.. Hani sanane der gibi söylüyorum ama hiç üstüne alınmıyor kız. Bunu yaymadan çözmem lazım. Ben onu terslesem bunu etrafına anlatacak bi kız çnkü.

sen saçmalıyorsun biraz.eşine bahsetme tamamda,kızı hayatından çıkartmak bu kadar mı zor.asla zor olamaz.hatta biraz seni sinirlendirmek istiyorum arkadaşım kendin yaşatıyorsun kendine bunları.ya kıskançsın gerçekten habbeyi kubbe yapıyorsun yada başka bişiy olamaz.çıkart gitsin yaaa.

Back
X