Akraba, tanıdık, yakın arkadaş bunlar böyle o....ular için pek önemli olmuyor. Benimde eşimin kuzeni başımın belasıydı, kız bizi görünce eşime bir sarılışı vardı dersin kocası uzun yoldan gelmiş de hasret gideriyor ama insan anlıyor bir tek sana gıcıklık olsun diye yapıyorum diye bağırması eksik oluyordu. Neyse ben bu baş belasından kurtuldum darısı senin başına. Ben eşimin kuzeni olduğu için rahatsızlığımı eşime anlattım abartıyorsun o benim kardeşim sayılır dedi, bende kendi bekar kuzenimi görünce sıkı sıkı sarılmaya başlayınca anladı durumu:) Şimdi görüşmüyoruz kuzeniyle ama bayan herkese ebru beni xxx den kıskanıyor ben onun kuzeniyim niye kıskanıyor anlam veremiyorum demiş. Bende söyleyenlere "böyle birşey aklıma bile gelmemişti neden onu kıskanayım ki demek ki beni rahatsız etmek gibi bir amacı varmış ama bizim konuşmama nedenimiz farklı dedim". Gerçektende bu konudan bahsetmeden farklı bir sebep bulup sonsuza kadar ilişkimizi kestik. Zaten önemli olan ondan kurtulmuş olmak kimin ne düşündüğü umrumda bile değil.
Bence sen bundan eşine bahsetme ama o dedikoducunun ağzına laf da verme. Aynı ortama geldiğiniz zaman çok mesafeli davran ama ona ne oldu dedirtecek kadar mesafeli ol. Sorduğu zaman sen daha iyi bilirsin ama bundan sonra muhattap olmayalım de niye derse benim ve eşim hakkında konuşuyormuşsun de. Israr ederse kim söyledi diye söyleyemem sen kime söylediğini iyi bilirsin de ve tartışmadan daha fazla konuşmak istemiyorum de. Seni rahatsız edecek kadar davranışları olan insan mutlaka birine bahsetmiştir bu konudan. Soran herkese de aynı şeyi söyle duyduklarım bana yeter de çekil kenara. Yoksa bu arsızdan kurtuluşun zor gibi görünüyor. Böylesi birini bulup evlense bile mayası bozuk olduğu için milletin eşine sevgilisine salça olmaya devam eder. Allah kolaylık versin.
Bence sen bundan eşine bahsetme ama o dedikoducunun ağzına laf da verme. Aynı ortama geldiğiniz zaman çok mesafeli davran ama ona ne oldu dedirtecek kadar mesafeli ol. Sorduğu zaman sen daha iyi bilirsin ama bundan sonra muhattap olmayalım de niye derse benim ve eşim hakkında konuşuyormuşsun de. Israr ederse kim söyledi diye söyleyemem sen kime söylediğini iyi bilirsin de ve tartışmadan daha fazla konuşmak istemiyorum de. Seni rahatsız edecek kadar davranışları olan insan mutlaka birine bahsetmiştir bu konudan. Soran herkese de aynı şeyi söyle duyduklarım bana yeter de çekil kenara. Yoksa bu arsızdan kurtuluşun zor gibi görünüyor. Böylesi birini bulup evlense bile mayası bozuk olduğu için milletin eşine sevgilisine salça olmaya devam eder. Allah kolaylık versin.