Maalesef haklıyken haksız olmaktan korkuncu yok... Bir de hiçbirine direkt sorular sormayın. Cevabı daha dolambaçlı yollardan almaya çalışın. Benim eşimin aynı yerde çalıştığı bir aile dostumuz var. Biz onun eşinin rahatsızlığından dolayı kendisini ziyarete gittik. Onun da üniversite çağında güzel bir kızı var. Bana herkesin içinde "biliyor musun ben bazen onları (babası ve eşim oluyor) görmeye gidiyorum, beraber dönüyoruz" dedi. Benim içimden "ne alaka ya" diye geçirdim sonuçta durup dururken neden bu mevzu açılıyor değil mi? Dışımdan da "ne güzel" deyip kocaman bir gülümsemeyle karşılık verdim. Tabi şeytan dürtüp duruyor. Benim eşim neden anlatmadı, niye saklıyor (ki öyle bir şey olmaz, acaba neden açtı bu kız bu mevzuyu düşünüyorum, uyuz filan mı etmek istedi artık. Normal şartlarda kişinin arasında söylenecek bir şey değil). Neyse akşam oldu, herşey yolunda eşime dedim ki: "hayatım xx abinin kızı yanınıza geliyormuş, çok cici bir kız kendisini yine görürsen çok selam söyle" dedim. Bana ne dese beğenirsin. "Ben ne bileyim, 1 kere geldi, onda da yoldan aldık o kadar". Ben cevabımı almış oldum hiç soru sormadan. Ama var teşhisi sen koy kardeş