- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
Kizlar daha onceden kv olan durumu yazmistm okumayanlar icin bi tekrar geciyim kv bizim yasadigimz sehire tasinmak icin geldi ev tutup tasinana kadar bizde kalacakti ama bi suru problem yasadik bana yapmadigini birakmadi hamileyim ustume bile yurudu sonta tartismalardan anra bi kac gun daha bizim evde kaldi benim yaptigm yemekleri falan yemiyodu kendi ayri pisiriyodu kendi tabaklarini falan cikariyodu neyse simdi evi tutuldu tekrar geldi evi tasindi ama bu gece bizde kalmasi gerekiyomua yani bazi durumlardan dolayi bende bisey demedim geldi zaten konusmuyoruz ama bugun yaptigim yemekten yedi cayini icti rahaat rahat neyse ben esimle aram bozulmasin diye sustm ama esimin davranislari beni sinir etmeye basladi oturuyoruz kizim sut istedi neyse hemen esim atildi anne sut icermisin diye o da yok demedi bana soyledi isit getirdw icelim diye ya ben o kadina bi bardak su bile vermek istemiyorum neyse kalktm getirdim ama icim icimi yiyo o kadar yaptiklarindan sonra sizc3 ben mi abartiyorum yoksa bu durumu esimle konusmaliyim konusursam ne soyleyim nasil anlatiyim bu rahatsizligimi cunku esimlede aram bozulsun istemiyorum