- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
aylardır görmediğim mesaj atmak istediğim bir arakadaşım var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kelebek epeydir yoktun hoşgeldin. bu arkadaş tahmin ettiğim kişi miaylardır görmediğim mesaj atmak istediğim bir arakadaşım var. geçmişte birbirimiden hoşlanmıştık ama bir ilişki başlamamıştı. şimdi merak ediyorum onu. aylardır ne konuştuk ne mesaj attım. bu mesaj nasıl olmalı... ya da mesaj atmalımıyım bilemiyorum. ilk mesajı nasıl atmalıyım fikirlerinizi bekliyoum...
hmmm inşallah o da seni merak ediyordurselam cnm hoşbulduk. evet canım tahmin ettiğin kişi. merak ediyorum kpss yi falan naptı diye. bizim sınıftan bir kaç kişi yerleşmiş biryerlere acaba o naptı.
selam cnm hoşbulduk. evet canım tahmin ettiğin kişi. merak ediyorum kpss yi falan naptı diye. bizim sınıftan bir kaç kişi yerleşmiş biryerlere acaba o naptı.
dayanamadım attım mesaj kpss olmamış. onun bana karşı davranışlarıda aynı hamam aynı tas kırıcı değil gayet nazik davrandı ama; sohbetide uzatmak istemedi her zaman ki gibi. :)Kelebeeek seni merak etmediğinden eminsen mesaj atma bence. Yine de atmak istiyorsan çok önemsemiyormuş gibi halini hatrını sorabilirsin, ne zamandır haberleşemedik filan diyebilirsin![]()
dayanamadım attım mesaj kpss olmamış. onun bana karşı davranışlarıda aynı hamam aynı tas kırıcı değil gayet nazik davrandı ama; sohbetide uzatmak istemedi her zaman ki gibi. :)
sordum yine dayanamadım. acaba mesaj atmalımıyım diye çekiniyordum. neredeyse yarım yıl oldu birbirimizden haber almayalı.tamam işte aynen bunu sor![]()
En azından içinde kalmadı boşverr canımmdayanamadım attım mesaj kpss olmamış. onun bana karşı davranışlarıda aynı hamam aynı tas kırıcı değil gayet nazik davrandı ama; sohbetide uzatmak istemedi her zaman ki gibi. :)
:) öyle canım çoktan bitmişti aslında merak işte benimkisi...o zaman boşver canım.. kendi kendine gelin güvey olma![]()
Aynen içimde kalmadı. :)En azından içinde kalmadı boşverr canımm![]()