Sizce bu mesaji neden yollar bi insan? Fake acip neden hakaret yazar?

bir de şöyle mesaj atanlar var ;

" ölen çok yakın arkadaşıma nasıl benziyorsunuz böyle(!) sizi bir an o sandım .lütfen beni yanlış anlamayın ,amacım size rahatsızlık vermek değildi ,ölen çok sevdiğim arkadaşıma benzerliğinizi görünce yazmak istedim sadece .. rahatsız ettiysem kusura bakmayın " diye mesaj atan modelleri de var

aman salla gitsin bana da geldi birara mesaj.işte üni.arkadaşımı ararken tesadüf buldum sizi isim benzerliği.eşiniz çok şanslı,gülen gözlerinizi solmasın gibi abuk bi mesaj.ayrıca facede aratsa bulamaz bilgilrim gizli çünkü.zarf attı ama yemezler.muhtemelen öyle bişeydir.kafa yorduğuna değmez...

Bende de değişik bir model var..
Adamın attığı mesajlar mesaj kutusundaki "diğer" bölümüne kaydolmuş.. Bende oraya hiç bakmam.. Tesadüfen gördüm adam kendi kendine yazmış oynamış sanki ben mesajları görmüşümde naz yapıyormuşum gibi
En son karizmayı toparlamak içinde "Allah bilir benim için neler düşündünüz kendinize iyi bakın" demiş gitmiş.. :)
Bi başkası mesaj atar ben görmem oda gördümde yazmadım sanıp utandığından beni engeller, hepsi değişik değişik türler..

kim yer yaw bunu?anam ne çok varmış bu modelden.fabrika çıkışı,seri noları aynı mıdır acep bunların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…