Sizce bu nasıl bişey ? Sebebi ne ?

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
Ben kapalıyım, ve canım ne zaman isterse o zaman saçlarımı boyuyorum. Bakır, kızıl, karamel vs. ne renk istersem nasıl istersem. Yani kendimi nasıl görmek istiyosam. Ben saçımı boyuyacağımı söylerken, boyarken, yada boyadıktan sonra gören duyan çoğu kız arkadaşım "e zaten kapalısın niye saçını boyuyosun ki" diyo. Bu ne sizce ? Niye yani bu soru ?

Yahu kendimi öyle görmek istiyorum. Öyle mutlu oluyorum. "Kendim için boyuyorum" diye cevap veriyorum ben. Ama soruyu kesinlikle anlamıyorum. Desem ki "kapalı olmakla ne alaka dışardaki insanlar için mi boyanır saç, sen erkekler için mi süsleniyosun saçını başını makyajını yapıyosun, yurtta bu tiptesin yahut evinde bu tiptesin dışarda niye allı pullusun" desem hemen vay efendim sen bana ne demek istiyosun, ben öyle bi kız mıyım şey miyim.

E madem sen de kendin için süsleniyosun, niye beni aşağılar gibi "zaten kapalısın niye saçını boyuyosun" diyosun ki ? Bu tarz cümleler beni kadınlığımdan soğutuyo bazen. Kendime bile güzel olmaya hakkımın olmadığını düşündürüyo..

Kabul etmek gerekir ki her kadının içinde hem hemcinsi tarafından hem de karşı cins tarafından beğenilme isteği vardır. Hani bugün çok güzel olmuşsun, saçının rengi çok yakışmış vs gibi şeyler duymak ister biraz da bu yüzden dışarı çıkarken ev halimizden daha özenli oluruz. (kendimizi iyi hissetmemizin dışında)

Onun dışında insanlarda "zaten kimse görmüyo, dibi de gelse koştur koştur boyatmasına gerek yok" gibi bi'algı var. Üniversitedeyken kapalı bi'arkadaşım da saçlarını platin sarı yapmıştı ona da herkes "aman kim görüyosa" demişti:26:Yani insanların çoğu "kimse görmüyo, bakımsız da olsa olur" gibi bi'düşünceye sahip.

Halbuki insan kendine bakım yapınca psikolojik olarak iyi hissediyo sanırım her şeyi en önce kendimiz için yaptığımızı anlamak lazım.

Kafana bile takma:40:

Nasil istiyorsan oyle yap kimsenin ne soyledigini dusunme istersen pembeye boya saclarini bu senin tercihin. Kendini nasil daha cok seviceksen ve beyeniceksen oyle yapmalisin.

Bazen hemcinslerimi anlamıyorum ya. Bu konuda özellikle. Sen millet için mi boyuyosun saçını desem kıyameti koparırlar :52:

Ben kapalıyım, ve canım ne zaman isterse o zaman saçlarımı boyuyorum. Bakır, kızıl, karamel vs. ne renk istersem nasıl istersem. Yani kendimi nasıl görmek istiyosam. Ben saçımı boyuyacağımı söylerken, boyarken, yada boyadıktan sonra gören duyan çoğu kız arkadaşım "e zaten kapalısın niye saçını boyuyosun ki" diyo. Bu ne sizce ? Niye yani bu soru ?

Yahu kendimi öyle görmek istiyorum. Öyle mutlu oluyorum. "Kendim için boyuyorum" diye cevap veriyorum ben. Ama soruyu kesinlikle anlamıyorum. Desem ki "kapalı olmakla ne alaka dışardaki insanlar için mi boyanır saç, sen erkekler için mi süsleniyosun saçını başını makyajını yapıyosun, yurtta bu tiptesin yahut evinde bu tiptesin dışarda niye allı pullusun" desem hemen vay efendim sen bana ne demek istiyosun, ben öyle bi kız mıyım şey miyim.

E madem sen de kendin için süsleniyosun, niye beni aşağılar gibi "zaten kapalısın niye saçını boyuyosun" diyosun ki ? Bu tarz cümleler beni kadınlığımdan soğutuyo bazen. Kendime bile güzel olmaya hakkımın olmadığını düşündürüyo..

Sana katılıyorum arkadaşım, insan kendi için yapmalı her şeyi!

Tabi ki istediğinizi yapın, nasıl mutluysanız öyle yapın ama saçınız genellikle kapalı olduğu için söylenmiş şeylerdir bunlar.
Ev hariç hep kapalısınız ne de olsa. İlla kötü bir şey denmiş gibi algılamayın.

canım bende şu hayatta bekarken ewlikende kmseiçin değilkendim için yaptım saçmş başmış. bende kapalıyım . beni ilk ben beğenmeliyim .. benm düşüncem hiiççç moralini bozma tatlım öle sözcükler basit çıkar ağızdan ..ç ünkü basit bi sözdür ;););):34:

Kapalılar kadın değil mi bakımlı olmanın açık ya da kapalı olmakla ne ilgisi varmış.. kişinin kendini iyi hissetmesi önemli olan.. bakımlı olmak iyidir, insanın kendisine olan saygısını da gösterir..
Boşver sen nasıl iyiysen öyle yap :)

Kapalılar kadın değil mi bakımlı olmanın açık ya da kapalı olmakla ne ilgisi varmış.. kişinin kendini iyi hissetmesi önemli olan.. bakımlı olmak iyidir, insanın kendisine olan saygısını da gösterir..
Boşver sen nasıl iyiysen öyle yap :)

bu yorumunda sana canı gonulden katılıyorum canım aynen öle...

canım sen kimsin adın ne filan vs hiç tanımıyorum ama su yazdıkların = benim düşüncelerim bende sacımı sürekli boyuyuorum etrafımdan bunu söyleyen cok kişi var bn sacımı evimin içinde maşada yapıyorum düzleştriyorumda sekilden sekile sokuyorum boyatıyorum kime ne üstelik bu herkesin yaptırabileceği birşey birinin görmesi mi gerekiyo en önemli biri benim zaten

Bence insan once kendine deger vermeli ben ne yapyrsam kendime yapyrm aynada güzel görmek beni mutlu ediyo sexi çamaşırlar alırdım arkadaslar çeyizinemi derlerdi ne çeyizi ya ben böyle giyiniyorum dediğimde amann kim goruyo diyolardi ben dedim ben goruyorum

Back
X