- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi pembepante
-
Aaa o zaman beklenirEski konulara bir göz atsan o kv herşey beklenir. Seni akıl hatanesine yatırıcam delirticem seni çocuğunu alıcam diye sokak ortasında bas bas bagıran kadından söz ediyor
kv derken eski kv m demek istedin herhalde boşanıyor muydunuzbebeğimin dogum günüydü geçenlerde neyse hersey mükkemmeldi kutludık sabah saat 8.30 gibi cama pasta koymuslar ben o saate gördüm belkide gece kondu ve pastanın bir tarafı parcalanık yenmıs bir tarafı hiç ellenmemiş bu nedemek oluyor kızlar kesin kayınvalidem koydu adım gibi eminim de manası ne bunun sizce??
Abartmadan :)))))seni bu pasta gibi bölecem parçalayacağım mı demek istedi acep??
seni bu pasta gibi bölecem parçalayacağım mı demek istedi acep??
seni bu pasta gibi bölecem parçalayacağım mı demek istedi acep??
evet cnm aynn ya napıcam ben bu kadınla bıktımEski konularinizi okudum kaynanan sana su mesajı vermiş torununun doğum gününü unutmadım .terbiyesiz kadın anasına her türlü eziyeti yap canım mümkünse başka şehire taşın ancak öyle kurtulursunuz sen ve kizin
bebeğimin dogum günüydü geçenlerde neyse hersey mükkemmeldi kutludık sabah saat 8.30 gibi cama pasta koymuslar ben o saate gördüm belkide gece kondu ve pastanın bir tarafı parcalanık yenmıs bir tarafı hiç ellenmemiş bu nedemek oluyor kızlar kesin kayınvalidem koydu adım gibi eminim de manası ne bunun sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?