Sizce bu ne demek?

Bu işler doğal lerler.Şimdiden konuşmayla olmaz.Sıklığını ilişki zamanla belirler.arkadaş başka şey demek istemiş,başka kelimeler çıkmış ağzından.Çok takılmamak gerekir bence.

Bunu bir erkek mi demiş inanmak çok zor... cinselliğe nasıl baktığının şimdiden sinyallerini vermiş..hani çok sevmesede bunu,bu şekilde tabir etmesi saçma olmuş.Arkadaşın neye üzülüyor...Aynı yata girmeden ne kadar süre isteyip istenmicenin anlaşılcağını sanmıyorum.

bazılarınız meseleyi yanlış anlıyor galiba.arkadaşım evlenince çok sürsün,her gün olsun derdinde olan birisi değil.zaten korkuyor...doğum kontrolü için konuşmak zorunda kalmış.sonra arkadaşımın ağzından ne gerek var böyle şeyler yaşamaya diye bir şey çıkmış.ara sıra olacak bişey için vücuda kimyasal ilaç almaya demiş...hiç olmasa filan demiş kadın aklı işte:37: ordan süre konusu açılmış

bazılarınız meseleyi yanlış anlıyor galiba.arkadaşım evlenince çok sürsün,her gün olsun derdinde olan birisi değil.zaten korkuyor...doğum kontrolü için konuşmak zorunda kalmış.sonra arkadaşımın ağzından ne gerek var böyle şeyler yaşamaya diye bir şey çıkmış.ara sıra olacak bişey için vücuda kimyasal ilaç almaya demiş...hiç olmasa filan demiş kadın aklı işte:37: ordan süre konusu açılmış

:53::53:miskanın olayına benziyo bu:53::53:

:53::53:miskanın olayına benziyo bu:53::53:

yok ya. bence burda çocuk kızın bu kadar açık konuşmasını beklemediği için saçmalamış. siz de bütün erkekleri gay ilan ediyonuz yav :27: bana kalırsa miskanın mevzusunda da adam gay değil ya, konuyu dağıtmıyım burda.

yok ya. bence burda çocuk kızın bu kadar açık konuşmasını beklemediği için saçmalamış. siz de bütün erkekleri gay ilan ediyonuz yav :27: bana kalırsa miskanın mevzusunda da adam gay değil ya, konuyu dağıtmıyım burda.

ya öyleyse değildir değil mi decemBer:60: sadece arkadaşım şunun derdindeydi benden tiksiniyor mu? yazık kıza

ya öyleyse değildir değil mi decemBer:60: sadece arkadaşım şunun derdindeydi benden tiksiniyor mu? yazık kıza

ya sanki yatağa girdiler de adam kıçını döndü yattı gibi konuşuyosun bacım. abartılcak mevzu yok. herşeyden nem kapmayın böle, arkadaşına da yazık en mutlu zamanında dert ettiği şeylere bak. ama bundan sonra abuk subuk konuşmasın öle. çocuk çekingen biri olabilir, evlendikten sonrayı beklesin.

Daha başlamadan her gün olmasını tasavvur edip iğrenen insanın libidosundan ve bunu bu şekilde dile getirdiği için de aklından şüphe ederim. Aşık olduğun insanla ilk defa birlikte oluyorsan, o günde 10'u bulur yahu.

Daha başlamadan her gün olmasını tasavvur edip iğrenen insanın libidosundan ve bunu bu şekilde dile getirdiği için de aklından şüphe ederim. Aşık olduğun insanla ilk defa birlikte oluyorsan, o günde 10'u bulur yahu.

Günde 10 mu? :27: Bu ne ya makina olsa civataları patlatır.
Ayrıca her gün olur, şu kadar gün olur pazarlığına gerek yok. Buradaki konu tiksinmek kelimesi olmuş sanırım.
Adamın o lafı seksten tiksinmek anlamında söylediği ortada.
Eeee kardeşim hergün baklava yersen 3 güne kalmaz baklavadan da tiksinirsin. Biraz ara vermek lazım, kıymete bindirmek özletmek lazım.

Günde 10 mu? :27: Bu ne ya makina olsa civataları patlatır.
Ayrıca her gün olur, şu kadar gün olur pazarlığına gerek yok. Buradaki konu tiksinmek kelimesi olmuş sanırım.
Adamın o lafı seksten tiksinmek anlamında söylediği ortada.
Eeee kardeşim hergün baklava yersen 3 güne kalmaz baklavadan da tiksinirsin. Biraz ara vermek lazım, kıymete bindirmek özletmek lazım.

şartlar müsait olunca, ortam zaten o iş için uygun olur.
yukarıdaki gibi günde 10 ? hayali bile imkansız.

günde 10 mu???:nazar:maşallah diyeyim hadi erkek yapar desek hangi yiğit kadın bunu kaldırabilir varmı aramızda insan ölür yaaa :9:

Tiksindirir mi? Ne biçim mantık bu bazı insanlardaki ya, daha evlenmemişsiz be adam, cicim aylarındasın,herşeyin daha pembe gözükeceği veya sevdiğinle daha cilveleşeceğin bir dönemde şimdiden bunu diyorsan senden çok şey beklenir. Bence düşünüdürücü.. O kızın yerind eolmak istemezdim. Belki dediği gibi evet doğru her gn her gün olmaz, fakat daha şimdiden bu şekilde konuşması çok saçma bence

Kızlar erkekler bu işe daha düşkün olurlar ve bence bu beyin bakış açısı ewet gerçek ama daha evlenmeden böyle düşünmesi beni de düşündürdü.

biz 4 yıllık evliyiz kimine göre daha evliliğin başında kimine göre çok olmuş diceksiniz ama biz iki günde bir birlikte oluyoruz. bazen de her gün ama bıktırmıyor bu durum bizi...

herkes için değişir tabi süresi ve sıklığı...

tekrar ediyorum bakış açısı bu olmamalı o beyin..........

Ay her gün yedi de tiksinmesi kaldı :D Adam daha yemeden soğumayı düşünüyor. 1 gün 24 saat, yemek molalarını çıkar üstüne yıllardır sabretmenin özlemini ekle gayet de 10 u bulur. Kadın için daha kolay ayrıca erkeğe kıyasla. Bu işin endüstrisi var arkadaşlar dayanılmasa onlar dayanamaz herhalde :) Daha açıklayıcı olurdum da cinselliğe taşınır konu.

Bence de adam doğru söylemiş, her gün ilişki mi olur...
Belli ki tiksinmek kelimesini de bıkmak, sıkılmak anlamında söylemiş...
Kırılacak birşey yok bence...

Back
X