Sizce bu ne demek ?

tebessums

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
21
0
86
İstanbul
Benım hikayem uzun buRDA yazılanları okurken acaba bende anlatsammı yoksa sussammı derken yazıyı yazrken buluverdim kendimi..
bundan 4 sene önce biri girdi hayatıma herşey çok güzeldi üstüme titrerdi aramadan duramazdı bi lafıma bakardı ben ise bu kadar ılgiden şımarmıştım sanırım ama şımardığımın farkında değildim ta ki o beni bırakana kadar.. (( 4 ay boyunca nazımı çekti yani bi bayanın görmek istediğinden fazlaydı ilgisi...bu 4 ay içinde çok koptuk ayrıl barış ayrıl barış benim yüzümden tabi..her seferınden o arardı ve barışırdık..ve bir gün yine bir ayrılık ve bir daha ne aradı ne sordu...dayanamayıp ben aradım soğuk konuştu..biraz sabreettim ve bitti araya soğukluk girdi dedi..
üzüldüm ağladım ağladım hep dua ettim..
sonra aradan 1 sene geçti ailesi gelip istemeye geleceğiz diye sordular bende x nerdde o niye yok dedim işLeri var fala n filan bişeyler uydurdular..ailesi beni çok severler ve hala görüşüyoruz...
bende x aramadan olmaz dedim ve gelecekleri gün x aradı nasılsın faln ben şoklardayım tabı..sen arama sorma sonrada birden ara isze gelceğiz ailece dedi..inanamadım
peki dedim o akşam çiçek çikolata geldiler x in suratından düşen bin parça ailece neye uğradığımızı şaşırdık ama kımse kımseye bişey çaktırmadı...neden sabrettiğimide anlayamadım zaten hani derler ya nutkum tutuldu diye aynen öyleydi.bi misafir gibi geldiler isteme falanda olmadan çekip gittiler...ertesi gün ve sonraki günler x i ararsam konuşurdu yoksa ne arama ne sorma olmadı ondan...
öğrendim ki x bey unutamadığı eski sevgilisine dönmüş..ayrı kaldıkları dönemde ise karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş ve sonrada ayrılmış..ve şimdi beraberler..ben ise bunun altından nasıl kalkacağımı haala düşünüyorum
bir kızın gururuyla oynamak onu ortada bırakmak hangi insanlığa sığar bana bi söyleyin nolurr (keşke bi bahane söyleyip gitseydi de böyle bırakmasaydı..ben mi haklıyım o mu haklı bilemedim...tamam diyorum onu sevmiş unutmamış pekı bana yaşattğı ne ? sonrada diyor ki sen üzülme diye senden kaçtım
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaşlar...ben mi yanlış düşüyorum ?

Son düzenleme:
Anlamadım şimdi, 4 sene boyunca şımartacak kadar çok seviyo seni ama daha sonradan eski sevgilisine dönüyor. Aileler ne dedi peki? kolay mı öyle çekip gitmek?

Okurken sinirlerim tepeme çıktı ayy çıldır dur. Sen sonuna kadar haklısın. Aranızdaki diyaloğu bilemem ama anlattığın şekilde seni bırakıp gittiyse yazıklar olsun ona. Senin ahını çekemez. Benim başıma gelse diye düşünüyorum ne yapardım bilmem. Allah sabır versin sana. Derdine derman olmak isterdim ama sakin sabırlı biri değilim :) İyice gaza getiririm seni çocuğun başını yakarız :))))

Anlamadım şimdi, 4 sene boyunca şımartacak kadar çok seviyo seni ama daha sonradan eski sevgilisine dönüyor. Aileler ne dedi peki? kolay mı öyle çekip gitmek?
yok canım ilk 4 ay çok güzel geçti..diğer yıllar kopuklar oldu sonra ayrıldık ama ilk zamanlarda ki bi bağlılık yoktu ama ilgisi devam etti barıştığımız zamanlar..aileler o günden sonra hiç bişey diyemedi biz bi açıklama yada helallik almak için bile bekledik ama hiç bişey yok..işte takıldığım bi kaç yerden bazısı..kolaymış işte hiç bişey demeden gitmek onun için

aynen dediğim gibi oldu..arkadaşlarım senin yerinde olsam çoktan açıp ağzımı söylemiştim herşeyi diye...onuda yapamıyorum sadece Rabbim e havale ettim elbet onunda yanına kalmaz....ama o hiç bişeyl olmamış gibi yaşamaya devam ediyor ben ise hala atlatamadım..karşılaştığımızda bile yüzüme bakabiliyor

Ne desem bilemedim ki. bunların huyu bu işte önce bol ilgi seni alıştırırlar sonrada çekip giderler. İnandığım tek bişey var kimsenin ahı kimsede kalmaz .Peki ailesi karşı çıkmamış mı ilişkilerine .

(( aile bildiğim kadarıyla karşı çıkmış.. sanırımda ondan uzak tutmak için ben maşa olacaktım
Ayrıca karşı tarafta onların ayrılık dönemlerinde başkasıyla evlenmiş sonra boşanmış ve x in karşıısna çıkıyor ve sonrası malum..........

Aynı şeyi yazmışım hiç farkında değilim

bir erkek 4 senede nasıl unutamaz aklım almıyo

bence aklı 5 karış havada bu arkadaşın

ıssız adama özenmiştir dicem onunda modası çoktan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…