- Konu Sahibi sadece_ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renk kötü değil kiMerhaba saçımı loreal 01 ile boyadım daha öncesinde 10.1 kullu sari ile açmıştım. Şimdi 01 den sonra böyle oldu. Bu rengi nasil guzel hale getirebilirim yardım eder misiniz
Yaa çok teşekkürler moral oldu bana.renk kötü değil ki![]()
Çok güldüm teşekkürlerSarışın zengin çocuğu sarısı buhiç anlamam ama bence de kötü görünmüyor
Güzel olmuş gibi bence eski rengin neydi acabaMerhaba saçımı loreal 01 ile boyadım daha öncesinde 10.1 kullu sari ile açmıştım. Şimdi 01 den sonra böyle oldu. Bu rengi nasil guzel hale getirebilirim yardım eder misiniz
Kendi sacimdi boya yoktu. Kumral diyebilirimGüzel olmuş gibi bence eski rengin neydi acaba
Güzel tutmuş bende çok kez boyadım evde ama hiç böyle sonuç almadım saçımın ilk rengi kahve’ydi saçı kaç defa açmama rağmen asla istediğim sonucu alamadımKendi sacimdi boya yoktu. Kumral diyebilirim
Çok güzel olmuş yakışmışMerhaba saçımı loreal 01 ile boyadım daha öncesinde 10.1 kullu sari ile açmıştım. Şimdi 01 den sonra böyle oldu. Bu rengi nasil guzel hale getirebilirim yardım eder misiniz
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş yakışmış![]()
Ben de 10.1 ile sonuç alamadım turuncu oldu . Sonra loreal 01 ile boyadım dedim ne olursa olsun artık. Hatta dun gece boyadım. . Turunculugu aldı bayağı. Ama dipleri olmadı gibi geldi. Diplerin o doğal halini sadece kuaförler yapabiliyor sanirim.Güzel tutmuş bende çok kez boyadım evde ama hiç böyle sonuç almadım saçımın ilk rengi kahve’ydi saçı kaç defa açmama rağmen asla istediğim sonucu alamadım
Saçını açmadan mı yaptın yoksa açmadıysan saçın açık kumralmıydı koyu muBen de 10.1 ile sonuç alamadım turuncu oldu . Sonra loreal 01 ile boyadım dedim ne olursa olsun artık. Hatta dun gece boyadım. . Turunculugu aldı bayağı. Ama dipleri olmadı gibi geldi. Diplerin o doğal halini sadece kuaförler yapabiliyor sanirim
Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim evet uçlar ve dipler eşit görünüyor şimdilik. Cila fikri aklıma yattı birkaç hafta sonra yapabilirim. Loreal 01 pure blonde ultra acik doğal sarı olarak geçiyor.Dipler ve uçlar eşit renkteyse çok güzel bence. Ama eğer akarsa 7.1 ile cila yapabilirsin. Cila da açık kalırsa direk 7.1 boyayabilirsin. Açıcı kullanmadan 01 ile boyadım dediğin boya hangisi tam olarak
Mavi toz açıcıya alerjim var bu açıcı krem formda mi? Normal açıcı kullanınca kaşıntı yapıyor ben de ne zamandır açma işlemi yapmak istiyorumFikir verdiğiniz için teşekkür ederim evet uçlar ve dipler eşit görünüyor şimdilik. Cila fikri aklıma yattı birkaç hafta sonra yapabilirim. Loreal 01 pure blonde ultra acik doğal sarı olarak geçiyor.
Bu acici değil zaten boya hatta diğer boyalara göre çok sıvı formda.Mavi toz açıcıya alerjim var bu açıcı krem formda mi? Normal açıcı kullanınca kaşıntı yapıyor ben de ne zamandır açma işlemi yapmak istiyorum
Tiktokta baktım baya turuncu açıyor dipleri. Senin kendi saç rengin de biraz açık o yüzden iyi açmış benim saç dibim siyah. 03 olan ile igora 0.22 ile karıştırarak yapılınca küllü açıyormuş ben öyle denicem aklında olsunBu acici değil zaten boya hatta diğer boyalara göre çok sıvı formda.