Kızlar merhaba. Kendimle ilgili dikkatimi çeken bir durum oldu. Şöyle ki, bu zamana kadar benden hoşlanan tüm erkeklerin bir ortak özellikleri oldukları farkettim. O da: Bu erkeklerin benden, ben çakırkeyifken hoşlanmaları. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Benim anksiyete teşhisim var bu yüzden insan ilişkilerinde bazen sıkıntı yaşayabiliyorum. Normal arkadaşlıkta pek sıkıntı yaşamıyorum gerçi, ama karşı cins ile ilişkide yaşayabiliyorum. Her neyse, bu yüzden karşı cinsin ilgisini normalde pek çekebildiğimi düşünmüyorum. Mesela hoşlandığım bir erkekle konuştuğum zaman gerilebiliyorum falan. Neyse işte, bunun tek bir istisnası var. Alkol aldığım zaman, çakırkeyif kafayla sohbet ettiğim erkekler genelde benden hoşlanıyor. (Bu arada kendilerinin kafası normalken oluyor bu). Bu nasıl oluyor bilmiyorum. Bir değil iki değil, bunu defalarca yaşadım. Mesela geçen yıl bir çocukla tanışmıştım arkadaş ortamında. Normal arkadaştık ama. Zaten çocuk bana bakacak bir tip de değildi pek, ben de güzel biri sayılırım ama çocuk benden kat kat üstündü tip olarak. Zaten normal zamanda bana pek pas vermemişti. Bir akşam hep birlikte bir mekana gittik bir şeyler içtik. O bahsettiğim çocuk alkol içmedi ama, bir mide rahatsızlığı varmış. Neyse ben içtim, çakırkeyif oldum. Çocukla yakın oturduğumuz için sohbet etme imkanımız oldu. Sonra farkettim ki bana hayran hayran bakıyor. Ertesi gün de bana açıldı falan. Buna benzer olayları kaç kere yaşadım. Gerçekten anlam veremiyorum, bir fikri olan var mı?