Çocuk Hastalıkları Sizce bu nedir(fotoğraflı)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar 3 yaşında oğlumda bugün bu lekeyi fark ettim sizce bu nedir, internetten bakınca kötü kötü şeyler çıkıyor bakmak istemiyorum bu konuda bi bilgisi olan ya da başına böyle bi şey gelen var mı.. Doktora götüreceğim ama randevu falan almam lazım gitmeden bilen arkadaşlardan yorum almak istedim, başka bi yerinde yok bu arada yeni gölden geldik suya girdi biraz.

Eklentiler

• IMG_20190808_113543.webp
    IMG_20190808_113543.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 692
Slm kızlar 3 yaşında oğlumda bugün bu lekeyi fark ettim sizce bu nedir, internetten bakınca kötü kötü şeyler çıkıyor bakmak istemiyorum bu konuda bi bilgisi olan ya da başına böyle bi şey gelen var mı.. Doktora götüreceğim ama randevu falan almam lazım gitmeden bilen arkadaşlardan yorum almak istedim, başka bi yerinde yok bu arada yeni gölden geldik suya girdi biraz.

beyaz kalmış yeri mi soruyosunuz? benim arkadaşımın vücudunda da beyaz kalan güneşte yanmayan bir yer var ondandır belki. hemen kötüye yormayın.

Evet 6 yaşındayken, aynı şekilde denizden geldiğimde oldu.
Diğer kısımlardan daha beyaz değil mi?
Çok acayip, başka kimsede böyle bir şey duymamıştım.
Yani denizden sonra olan ben gibi.
Yıllarca bir sürü doktora gittim (18 sene), hepsi farklı bir şey dedi.
Güneşe çıkma, şunu yapma, etme vs.
En son bir tanesi, bu hastalık falan değil, sadece renk pigmentlerin ölmüş, dedi o kısımda.
Bir sebepten vücut kendisine saldırıyormuş, öyle bir şey oluşuyormuş.
İlerlemedi veya gerilemedi, öyle kaldı.
En son gittiğimde bir şey görünmüyor dedi, doktor.
Yani korkulacak bir şey değil bence, içiniz rahat edecekse doktora gidin tabii ama beni gereksiz yıllarca sürümüşlerdi etrafta.

Evet 6 yaşındayken, aynı şekilde denizden geldiğimde oldu.
Diğer kısımlardan daha beyaz değil mi?
Çok acayip, başka kimsede böyle bir şey duymamıştım.
Yani denizden sonra olan ben gibi.
Yıllarca bir sürü doktora gittim (18 sene), hepsi farklı bir şey dedi.
Güneşe çıkma, şunu yapma, etme vs.
En son bir tanesi, bu hastalık falan değil, sadece renk pigmentlerin ölmüş, dedi o kısımda.
Bir sebepten vücut kendisine saldırıyormuş, öyle bir şey oluşuyormuş.
İlerlemedi veya gerilemedi, öyle kaldı.
En son gittiğimde bir şey görünmüyor dedi, doktor.
Yani korkulacak bir şey değil bence, içiniz rahat edecekse doktora gidin tabii ama beni gereksiz yıllarca sürümüşlerdi etrafta.
Aynen gölden geldikten sonra oldu..

Ben de gunes lekesi oldugunu dusunuyorum ama siz yine de bi gosterin doktora. Insallah onemli bisey degildir. 💞

Benim de bacagimda var kucuklugumden beri yuvarlak beyaz bi bolge ve orasi hep beyaz :) yanmiyor. Bence onemli bi sey degildir ama yine de insan rahat edemiyor.

Back
X