arkadaşlar merhaba;
2 yıldır samimi olduğum bekar bir arkadaşım var. uzatmalı sevgilisi ile yaşadığı tüm sıkıntıları benimle paylaşırdı. bende onu günlerce dinler destek olmaya çalışırdım. en son büyük bir ayrılık yaşadılar çocuk aldırarak yaşanmış bir ayrılık bu. geçen hafta tekrar barıştılar ve arkadaşımın bana karşı tavırları anlam veremediğim bir şekilde değişmeye ve bu tavrını sürdürmeye başladı.. çok saçma bir şekilde yaşadığı cinsel deneyimleri normalleştirerek anlatmaya falan başladı bu çocukla ayrıldıktan sonra yurtdışına gitmişti. orda biriyle tanışmış birlikte olmuş çocuktan ayrılmak isteyince çocuk bunun suratına para fırlatmış falan. şoka girdim o kadar normal anlatıyor ki. o gün uzak durmaya karar verdim ondan kalbini kırmadan sessizce uzaklaştım aramalarına cevap vermedim falan sonra ortak bir arkadaşımızın evinde karşılaştık yeniden zoraki bir muhabbet başladı. barıştıklarını falan anlattı o gün hemen ertesi günde yılbaşında napıyorsunuz demeye başladı erkek arkadaşını alıp bizim eve gelicek bizde size gelmeyi düşünmüştük falan dedi. bunu nasıl teklif edebildiğini gerçekten aklım almıyor.bende dışardayız dedim.(ne işi var o çocugun benim evimde diye karşılık neden vermedim bilmiyorum) aradan 2 gün geçiyor beni arayıp aslıya sordum oda evde değilmiş amaç otele para vermemek yoksa ona gideceğimden değil demesin mi birde üstüne.otel tuttuk bizde dedi. ya otele para vermemek için evli barklı insanın evi böyle şeylere alet edilir mi?aldığı geceliğe, yapacaklarına kadar anlattı yok erkekler sever böyle şeyleri falan diye saçmalamaya başladı. ben şoka girdim ne olduğunu anlayamadım bir an yok ben şöyle yapıyorum yok ben böyle yapıyorum banane yani ne yaparsan yap. bana bunları neden anlatıyor ki bu normal mi ya. nasıl ucuz olabiliyor anlamıyorum.yemek yapıyorum şuan daha sonra konuşalım deyip kapattım. nutkum tutuldu çünkü.bugünde bana mesaj atmış annem sizde diye biliyor beni diye. bende başkasında olduğunu söyle bana sormadan bir daha adımı kullanma sakın dedim cevap vermedi. normal mi bütün bunlar ben bunu yediremiyorum kendime nasıl konuşmam gerek onunla bilmiyorum. muhtemelen kavga ederiz şuan normal tavırlar içinde değil çünkü.yılbaşından sonraki hafta tekrar yurtdışında olacakmış. gitmeden içimde birikenin hesabını ona sormalı mıyım yoksa direk irtibati kesmeli miyim. arayıp ne oldu sorun mu var gibi mesajlar attığında tepkim ne olmalı.sapık gibi sorar çünkü biliyorum bir sürü ortak arkadaşımız var. o yüzden kimseyle paylaşamadım. Aslıya söyliyim dedim onuda yapamadım.ilk kez başıma geliyor böyle birşey nasıl tepkisiz kalabildim kendime çok kızıyorum. cümleye nasıl başlamam gerek onu bile bilmiyorum.