Komiksiniz :)yeni konularda görüşmek üzereee..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komiksiniz :)yeni konularda görüşmek üzereee..
Kusura bakmayın ama çok mantıksız bir bakış açısı.Yaptığı etkinliğin derse faydası olup olmadığını değerlendirecek yetkinlikte değilsiniz. Siz sadece bir öğrencisiniz. Dersler tek bir kişiye yönelik olmaz. Size yaramayan etkinlik belki de başkasının konuyu kavramasını sağlayacaktır.
Hayır ezber değil. Dil bilgisi kuralları.Bence öğretmene o kadar takılmayın. Ben sayısalcıydım dersanede edebiyat görmedim çok bilmiyorum ama kavrama zorluğu çekilecek bir ders değil diye tahmin ediyorum. Ezber nihayetinde.
Kusura bakmayın ama çok mantıksız bir bakış açısı.
İdareye şikayet etGit derslerine çalış diyenler hiç yazmasınZaten caliştiğim için bu konuyu açıyorum. Özellikle Edebiyat öğretmenleri bakarsa çok makbule geçer. 12.sinifim. Eşit ağırlıkçıyım. Bir dershaneye gidiyorum. Dil Anlatım derslerine bir hanımefendi geliyor. Tamam hiç ders anlatmıyor değil,anlatıyor. Ama tabiri caizse fazla çenesi düşük. Bir konu işliyoruz diyelim,birden onu bırakıp 10 dakika kendi hayatıyla ilgili konuşuyor. Derste şarkı dinletiyor mesela. Biraz kafanız dağılsın diyor. Bazen oyun oynatıyor. Ha şöyle diyeyim oynattığı oyunun dersle ilgisi var . Ama şöyle söyleyeyim, bir faydası yok. Onun yerine ders anlatsa bin kat daha iyi. Şimdi mızmız da olmak istemiyorum ama şahsen benim böyle olunca dikkatim daha çok dağılıyor. Arkadaşlarımdan da hiç şikayet duymadım. Bu durum normal mi? Durup dururken mızmız öğrenci pozisyonuna da düşmek istemem. Görüşlerinizi alırsam memnun olacağım. İlk aklıma gelen @_Vendetta_
Sen zaten her seyde sorun arayan, kendi tabirinle mizmiz bi insansın.. O nedenle bunda da sorun üreten kisinin sen oldugunu dusundum hemen.. Sayende onyargili olduk sana karsi yani..Git derslerine çalış diyenler hiç yazmasınZaten caliştiğim için bu konuyu açıyorum. Özellikle Edebiyat öğretmenleri bakarsa çok makbule geçer. 12.sinifim. Eşit ağırlıkçıyım. Bir dershaneye gidiyorum. Dil Anlatım derslerine bir hanımefendi geliyor. Tamam hiç ders anlatmıyor değil,anlatıyor. Ama tabiri caizse fazla çenesi düşük. Bir konu işliyoruz diyelim,birden onu bırakıp 10 dakika kendi hayatıyla ilgili konuşuyor. Derste şarkı dinletiyor mesela. Biraz kafanız dağılsın diyor. Bazen oyun oynatıyor. Ha şöyle diyeyim oynattığı oyunun dersle ilgisi var . Ama şöyle söyleyeyim, bir faydası yok. Onun yerine ders anlatsa bin kat daha iyi. Şimdi mızmız da olmak istemiyorum ama şahsen benim böyle olunca dikkatim daha çok dağılıyor. Arkadaşlarımdan da hiç şikayet duymadım. Bu durum normal mi? Durup dururken mızmız öğrenci pozisyonuna da düşmek istemem. Görüşlerinizi alırsam memnun olacağım. İlk aklıma gelen @_Vendetta_
Sen zaten her seyde sorun arayan, kendi tabirinle mizmiz bi insansın.. O nedenle bunda da sorun üreten kisinin sen oldugunu dusundum hemen.. Sayende onyargili olduk sana karsi yani..
Konular yetişiyorsa, her dersi bos bos gecirmiyorsa ve diger cocuklardan da sikayet yoksa (ki orasi kurs, illa ki tepki alir vasat ve vasatın altındaki öğretmen) ortaligi karistirma derim..
Hem hani konu acmayacaktin sinava kadar![]()