• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu Normal Mi?

Yaptığı etkinliğin derse faydası olup olmadığını değerlendirecek yetkinlikte değilsiniz. Siz sadece bir öğrencisiniz. Dersler tek bir kişiye yönelik olmaz. Size yaramayan etkinlik belki de başkasının konuyu kavramasını sağlayacaktır.
Kusura bakmayın ama çok mantıksız bir bakış açısı.

Bu konun için demiyorum ama herşeyi kafaya takarak yormuyor musun kendini nicedays?

Çok küçük şeyleri bile dert ediniyorsun, ince düşüncelisin.
Bak bu sana zarar.
Biraz daha akışına bırakamaz mısın kendini ve olayları?

Kesinlikle art niyetli değilim, bir abla gibi yaklaşmak istedim sadece.

ogretmen guzel bır uygulama yapıyor bence
tesvık edıcı sıkmadan guzel bır ogretı

Git idareye sikayet et diyenleri agzim acik okudum
Pes diyorum
Her ogrencinin ogrenme sekli farklidir. 45 dakikalik dersin 45 dakikasi edebiyat gibi sıkıcı bir dersi anlatmakla geçse zaten 15 dakikadan sonra kimse odaklanamayacak.
Hoca sizi sikmadan, yormadan verecegini vermeye calisiyor
Minimum 40 dakikanin hepsi ders anlatmayla gecse zaten 15-20 dakikasindan sonra bilgiye kapanacaksiniz, oyle de almayacaksin o bilgiyi boyle de, en azindan dersten kopmani uzaklara dalmani engelliyor

Her derste illa ki sıkıcılığı azaltmak & dikkati toplamak adına ders dışı muhabbet edilir. Asıl sorulması gereken sorular; bu öğretmenin molalar haricindeki ders anlatışı gerçekten verimli mi, iyi bir öğretmen mi, değinmesi gereken her yere değiniyor ve sana bir şeyler katıyor mu, olmalı. Bu konularda için rahatsa gerisini boşver. ( Not-1: benden sana bir tavsiye, buradaki her insanın yorumunu önemseme ve özellikle kırıcı olanlara cevap bile verme, buradakilerin birçoğu senden üstün bakış açısına ve zekaya sahip insanlar değiller. Not-2: Hassas bir döneminde isen ve fazla kırılgan/ alıngan olabileceğini düşünüyorsan iyi bir psikiyatristten düşük doz antidepresan & psikoterapi desteği alarak bu zor dönemi daha rahat atlatabilirsin, hoşçakal.)

Git derslerine çalış diyenler hiç yazmasın:işsiz: Zaten caliştiğim için bu konuyu açıyorum. Özellikle Edebiyat öğretmenleri bakarsa çok makbule geçer. 12.sinifim. Eşit ağırlıkçıyım. Bir dershaneye gidiyorum. Dil Anlatım derslerine bir hanımefendi geliyor. Tamam hiç ders anlatmıyor değil,anlatıyor. Ama tabiri caizse fazla çenesi düşük. Bir konu işliyoruz diyelim,birden onu bırakıp 10 dakika kendi hayatıyla ilgili konuşuyor. Derste şarkı dinletiyor mesela. Biraz kafanız dağılsın diyor. Bazen oyun oynatıyor. Ha şöyle diyeyim oynattığı oyunun dersle ilgisi var . Ama şöyle söyleyeyim, bir faydası yok. Onun yerine ders anlatsa bin kat daha iyi. Şimdi mızmız da olmak istemiyorum ama şahsen benim böyle olunca dikkatim daha çok dağılıyor. Arkadaşlarımdan da hiç şikayet duymadım. Bu durum normal mi? Durup dururken mızmız öğrenci pozisyonuna da düşmek istemem. Görüşlerinizi alırsam memnun olacağım. İlk aklıma gelen @_Vendetta_
İdareye şikayet et

Arkadaş dakikaya dusen konu sayın 10. Ogretmen derste 10 dakika hayatını anlatsa ne anlatmasa ne. Ki o ornek falan veriyordur, yakindan uzaga, hayatilik ilkelerini göz onunde bulunduruyordur da sen o ara bdv ye ne konu açsam diye düşünüp anlamamışsındır.

Edebiyattan kolay dersmi var otur ezberle kendin

Git derslerine çalış diyenler hiç yazmasın:işsiz: Zaten caliştiğim için bu konuyu açıyorum. Özellikle Edebiyat öğretmenleri bakarsa çok makbule geçer. 12.sinifim. Eşit ağırlıkçıyım. Bir dershaneye gidiyorum. Dil Anlatım derslerine bir hanımefendi geliyor. Tamam hiç ders anlatmıyor değil,anlatıyor. Ama tabiri caizse fazla çenesi düşük. Bir konu işliyoruz diyelim,birden onu bırakıp 10 dakika kendi hayatıyla ilgili konuşuyor. Derste şarkı dinletiyor mesela. Biraz kafanız dağılsın diyor. Bazen oyun oynatıyor. Ha şöyle diyeyim oynattığı oyunun dersle ilgisi var . Ama şöyle söyleyeyim, bir faydası yok. Onun yerine ders anlatsa bin kat daha iyi. Şimdi mızmız da olmak istemiyorum ama şahsen benim böyle olunca dikkatim daha çok dağılıyor. Arkadaşlarımdan da hiç şikayet duymadım. Bu durum normal mi? Durup dururken mızmız öğrenci pozisyonuna da düşmek istemem. Görüşlerinizi alırsam memnun olacağım. İlk aklıma gelen @_Vendetta_
Sen zaten her seyde sorun arayan, kendi tabirinle mizmiz bi insansın.. O nedenle bunda da sorun üreten kisinin sen oldugunu dusundum hemen.. Sayende onyargili olduk sana karsi yani..
Konular yetişiyorsa, her dersi bos bos gecirmiyorsa ve diger cocuklardan da sikayet yoksa (ki orasi kurs, illa ki tepki alir vasat ve vasatın altındaki öğretmen) ortaligi karistirma derim..
Hem hani konu acmayacaktin sinava kadar :KK53:

Sen zaten her seyde sorun arayan, kendi tabirinle mizmiz bi insansın.. O nedenle bunda da sorun üreten kisinin sen oldugunu dusundum hemen.. Sayende onyargili olduk sana karsi yani..
Konular yetişiyorsa, her dersi bos bos gecirmiyorsa ve diger cocuklardan da sikayet yoksa (ki orasi kurs, illa ki tepki alir vasat ve vasatın altındaki öğretmen) ortaligi karistirma derim..
Hem hani konu acmayacaktin sinava kadar :KK53:

O deneme sınavını kastetmistir ablasi:eğlence:

Back
X