• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu normal mi?

Meralim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
17
2
1
34
Merhaba Arkadaslar. Yaklasik bir senedir Depresyonla ve takinti bozuklugu ( okb) ile savasiyorum. Sizlere bir konu hakkinda danismak istiyorum. Cok yorgunum artik dayanilmaz hale geldi. Cocukken cinselligi cok merak ederdim. Tabi bunun cinsellik oldugunu bilmeden. Her cocuk gibi bende evcilik ve doktorculuk oynardim. Kuzenim olsun komsu kizlari olsun hep oynardik. Cok takildigim bir
Kac flashbacklar geliyor gözümün önüne ve bunlara okadar takildim ki isin icinden cikamaz hale geldim. 11-13 yas arasi aslinda yasimi bile hatirlamiyorum hemcinsim ile böyle öpme sürtnme gibi bagzi anilar geliyor gözümün önüne. Kusura bakmayin cok utaniyorum bunlari yazarkene. Komsu kizi benden 6 yas kücük yani oda 5-7 yas arasi olmasi gerekiyor ozamanlar. Yas farkini böyle düsündükce cok kötü oluyorum. Öyle bir hale geldiki oyunmu oynuyorduk hatirlamiyorum. Hep o anlari hatirliyorum. Cok yoruldum artik kendimi cok kltü hissediyorum. Oyun bile diyesim gelmiyor artik. Isin icinden cikamaz hale geldim. Böyle seyleri yaparken cok korkardim yakalanmaktan. Kizarlar diye. Cok korkarak yapardim. Simdi böyle düsünüyorumda sanki farkindaymisim gibi geliyor bana. Kullanmisim geliyor bana. Ayni sekilde kuzenim ile de oldu. Ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardim edin. Tsk ederim simdiden

Siz bu anlattıklarınızı tek başınıza değil komşu çocukları ve kuzenler ile yaşamışsınızyaşanan olay hiç hoş bi olay değil çok küçük yaşta ama bi taraftan da acaba sizmi abartıyorsunuz çünkü komşu çocukları kuzenler herpinizemi normal geldi bu olay yada bu olay üzerine hiç konuşmadınızmı varsa. Böyle bişey muhakkak aile içinde açığa çıkardı sanki siz yaşamadınızda takıntılı olduğunuz için abartıyormusunuz..içinizin rahat etmesi için bence bunu bi o kişilerle konuşun belki de çocukluk işte beyniniz oyun oynuyor size kafanızda takıntı olacağına konuşup rahatlayın

Siz bu anlattıklarınızı tek başınıza değil komşu çocukları ve kuzenler ile yaşamışsınızyaşanan olay hiç hoş bi olay değil çok küçük yaşta ama bi taraftan da acaba sizmi abartıyorsunuz çünkü komşu çocukları kuzenler herpinizemi normal geldi bu olay yada bu olay üzerine hiç konuşmadınızmı varsa. Böyle bişey muhakkak aile içinde açığa çıkardı sanki siz yaşamadınızda takıntılı olduğunuz için abartıyormusunuz..içinizin rahat etmesi için bence bunu bi o kişilerle konuşun belki de çocukluk işte beyniniz oyun oynuyor size kafanızda takıntı olacağına konuşup rahatlayın

Psikologlar normal bur durum oldgunu söylüyor. Cocuklar kendilerini kesif edermis. Yaklasik 6 yasindan iltibaren baslarmis cocuklarda böyle merak duygusu. Cocuktum bende biliyorum ama aklima birtürlü girmiyor. Yas farki baya var. Kimse beni suclamiyor. Ama ben kendimi cok kötü hissediyorum.

Psikologlar normal bur durum oldgunu söylüyor. Cocuklar kendilerini kesif edermis. Yaklasik 6 yasindan iltibaren baslarmis cocuklarda böyle merak duygusu. Cocuktum bende biliyorum ama aklima birtürlü girmiyor. Yas farki baya var. Kimse beni suclamiyor. Ama ben kendimi cok kötü hissediyorum.
Kendi kendinizi yıpratmayım artık önünüze bakın belki birçok çoçuk yapmıştır bunu hatırlamıyordur yada üzerini kapatıyordur geçmişle yaşamak sizi çok yorar artık ahhh vahhh da çare değil..çocukken kim bilir ne hatalar yaptık kimisi aklımızda kimisi hayal meyal hafızamısta bilemiyorumki ne denir buna ama yıpratmayın artık silin beyninizden bunu sadece size artık bi faydası yok zararı var..

Merhaba, ben su an psikoterapi goruyorum. Dogum sonrasi depresyon ve ofke problemleriyle gittim. Obsesif oldugum ortaya cikti. Psikologum cocuklugumda yasadigim cinsel travmalari dusunmemi soyledi. Masturbasyon yaparken, arkadasla bir seyler yaparken yakalanmak, ebeveynin cezalandirmasi vb. Cocukken yasadigin yakalanma korkusu senin de depresyon sebebin olabilir. Profesyonel yardim almani tavsiye ederim.

Merhaba, ben su an psikoterapi goruyorum. Dogum sonrasi depresyon ve ofke problemleriyle gittim. Obsesif oldugum ortaya cikti. Psikologum cocuklugumda yasadigim cinsel travmalari dusunmemi soyledi. Masturbasyon yaparken, arkadasla bir seyler yaparken yakalanmak, ebeveynin cezalandirmasi vb. Cocukken yasadigin yakalanma korkusu senin de depresyon sebebin olabilir. Profesyonel yardim almani tavsiye ederim.

Benimde dogumdan sonra oldu zaten hepsi. Dogumdan sonra cocugumu kaybetme korkusu yasadim iki hafta yogun bakimda kalmak zorunda kaldik. Cocuguma karsi agresif düsüncelerle basladi. Sonra o gecti bunlar basladi. Kendimi cok sucluyorum. Cocuktum evet ama yinede icim bi tuaf. Yas farkini cok takiyorum. Ben asla ama asla kimseye zarar vermem öyle bir insanda degilim. Yakalnma falan hic olmadi ama yakalancagim diye hep korkardim. Yaptigimin bilincinde bile degildim ki.

Benimde dogumdan sonra oldu zaten hepsi. Dogumdan sonra cocugumu kaybetme korkusu yasadim iki hafta yogun bakimda kalmak zorunda kaldik. Cocuguma karsi agresif düsüncelerle basladi. Sonra o gecti bunlar basladi. Kendimi cok sucluyorum. Cocuktum evet ama yinede icim bi tuaf. Yas farkini cok takiyorum. Ben asla ama asla kimseye zarar vermem öyle bir insanda degilim. Yakalnma falan hic olmadi ama yakalancagim diye hep korkardim. Yaptigimin bilincinde bile degildim ki.
Cocuklarin cinsel durtuleri olur zaten. Onun icin ben oynarken uzun sure yalniz birakmama dusuncesindeyim. Burda size insanlar dert etmeyin diyor ama bu icinizi ferahlatmiyorsa gercekten bir uzmana danisin. Daha once neden gitmemisim diyeceksiniz.
Allah cocugunuzu size bagislasin.

Cocuklarin cinsel durtuleri olur zaten. Onun icin ben oynarken uzun sure yalniz birakmama dusuncesindeyim. Burda size insanlar dert etmeyin diyor ama bu icinizi ferahlatmiyorsa gercekten bir uzmana danisin. Daha once neden gitmemisim diyeceksiniz.
Allah cocugunuzu size bagislasin.

Amin cümlemizin insallah. Cok zor ya. Tsk ederim.

hemen herkes ilk cinsellik deneyimini bu şekilde yaşıyor. emin olun. tek cinsiyetin eğitim gördüğü liselerde neler oluyor sanıyorsunuz ki?
seneler geçmiş. takmayın derim.

Emin olun bunu yapmayan cocuk azdır. Bende evcilik niyetine yaşamıştım bişeyler. Hatırlıyorum 6 yaşlarında mastürbasyon yapardım. Anneme yakalandım utanmıştım. Ama engel olamadım kendime o an çok zevkliydi. Nasıl keşfettim de oldu bilmiyorum tabii. Sonra 11 12 yaşlarımdayken kız arkadaşlarım vardı karı kocacılık oynardık.. Ben üstüne çıkar yüzeysel sürtünürdüm ama hiç öpüşmedim o iğrenç geliyodu :sus: onlarda isterdi yani bu tür şeyleri kendini keşfetmeyen çocuk yoktur bence... Aklıma getirdin bak acaba napıyor o kızlar acep :KK31:

Back
X