Kız iyi niyetle eklemiş olamaz mı? Belki o da nişanlı ve sevgilisi var,bir yerlerden buldu sevgilinizin msnini ve ekledi,bir art niyeti olmadan.Daha önceden eğer nişanlınıza karşı daha farklı bir davranışı olmadıysa,bunu hissettirmediyse bence abartılacak bir durum yok. Üstelik sizin silme isteğinizi de uzatmamış nişanlınız,,sorun ne?
İyi niyetle 2 hafta tanıdığı birini eklemesi beklenemez elbette ... Hem biz de 1-2 hafta tanıdığımız onca erkeği eklemiş olsaydık ohoooo sempatiksalakcinni demekki var bi şeytanlık işin içinde ki ekleyebiliyor.ki ben nişanlını da pek masum görmüyorum bu konuda...ne yani bi yerden bulmuş da falan da filan da..onunki de biraz hikaye gibime geldi sonuçta o vermiş msni kız da eklemiş.ya da belki de nişanlınız ekledi kim bilebilir kibilmiyorumkismile siz bi anda msnine girince ne diyeceğini bilemeyip o ekledi demiştir ve suçlu olduğu için de sil demiş olabilir.
Şimdi kızın nişanlını ekleyebilmesi için ekleyeceği adresi bilmesi gerekiyor.
Kaldı ki o adresi bilse bile 3 hafta sonra eklemez.
O adresi işten ayrıldıktan sonra nasıl elde etti bu kız?
sonuçta kızında msn avcısı olduğunu sanmıyorum nişanlısı vermiş o da eklemiş.3 hafta sonra peşine mi düşmüş yani bay X'in msn adresi ne acaba die.
Bu arada birsey daha var, bizim 3 ay önceki msn konusmalarimizi inceledim, bu kizin kendisine isi ögrettiginden bir cümle icinde bahsetmis, ama kiz dogum iznine ayrilacak simdi isi kim ögretecek bilmiyorum dedimis konusmalarinda. Dogruysa eger bu kiz o kiz ve evli. Ama yinede benimkiyle 2 hafta anca tanismislar, cünkü nisanlim ise girdi o kiz dogum iznine ayrildi yani 2 haftadan fazla olamaz tanisma süreleri tarihlere bakilirsa.
Her ne olursa olsun, evli yada bekar. Ben nisanli/evli olmayan bir erkegi eklemem msnime kaldiki nisanli/evli olanini ekleyeyim, bu nedenle ters geliyor.
Evliyse hiç şaşırmadım var maalesef günümüzde evli ama gözü dışarda olan insanlar..işte maalesef herkes biz değil , bekar yada evli millet artık bizim kocamıza nişanlımıza kancayı takmaya uğraşıyor.Burda lise kızları evli erkeklere fing atıyor walla yine de dikkatli olmak lazım .ama ben yeni bebeği olmuş bi kadının msn peşine düşebileceğine pek inanmak istemiyorum cnm,sonuçta bebekle mi uğraşsın msnle mi

belki de iş yerindeki kız değil , olamaz mı?
Canim banada cok tuhaf gelmeye basladi bu olay. Niye dersen, az önce benimkinin msnine baktim, engelleyip sildiginiz kisilerin mailleri hala durur liste halinde, üzerine sag tikladiginizda eger "sil" butonuna basamiyorsaniz hala karsi tarafin listesindesiniz ama sizinle irtibata gecemez demektir. Ama eger basabiliyorsaniz "sil" butonuna, karsi tarafta sizi silmis demektir. Ve gördügüm kadari ile karsi tarafta silmis. Biraz tuhaf degil mi bu?
Dün ekledi, bugün ben sildim diye o da mi sildi?? Aklima baska seylerde geliyorda, yok ben nisanlima güveniyorum demek istiyorum kendime.
bir günde nasıl farketmiş çok ilginç...tek bişey aklıma gliyor nişanlınız haber uçurmuş msni sildiğinize dair..ki bu da tel görüşmeleri de olabilir imajı çiziyor olumunekankayizsmile yoksa sildiğinizi anlamasına imkan yok...ben heralde bu akşam msn girmedi diye düşünürdüm tutup da daha dün eklediğim birini neden kaldırayım msn den ..dimi ama...