• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu normal mi ?

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
benim erkek arkadasım var sürekli onu düşünmem hep onunla yanyana olma isteğim hep onu düşünüm onsuz olamam diye düşünmem fakat onunla da bir hayat istememem sizce neden ?yoksa sevmiyormuyum hayır ilişkinin ilk ayları dadeğilki sürekli böyleyimm ben normalmiyim :KK25:

benim erkek arkadasım var sürekli onu düşünmem hep onunla yanyana olma isteğim hep onu düşünüm onsuz olamam diye düşünmem fakat onunla da bir hayat istememem sizce neden ?yoksa sevmiyormuyum hayır ilişkinin ilk ayları dadeğilki sürekli böyleyimm ben normalmiyim :KK25:

heyecan arıyor olabilirmisiniz ?

ilgiden hoşlanıyorsun o kadar. ilgi gösterecek başkası olsa aklına gelir mi acaba sevgilin.

ilgi olmaz sa evet hemen başkasına yöneliyorum ama sadece o arayıp sorana kadar o da fazla sürmüyor zaten bu durumumdan da sıkıldım.....

hayır anormalsin..

Normal bir durum değil tersi olmalıydı yani onu hep görmek ,yanyana olmak ve onunlada birömür boyu hayat geçirme isteğin olmalıydı bana göre tabi fikrimce :)

Onunla olmayacagini bilerek sirf biri olsun diye biriyle olmak...

Back
X