Sizce bu normalmi

Noanaah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
78
6
36
Kızlar sizce evli çiftlerin gizlisi saklısı olurmu?eşim telefonunu hiç ortada bırakmıyor..birkere beni karıştırırken yakaladı bende burda daha önce yazmıştım telinde bazı ahlaksız sitelerıe gırdığını yakalamıştım ve bunu ona söylemiştim tartışmıştık falan fşlan...aramız iyi olsada telini hiç bana vermez karıştırtmaxzz..niye böyle yapıyosun dıyorum sen biliyosun niye böyle yaptığımı diyor...bu hep böylemi gidicek yani normalmi bu siz olsanız bu durumu kabullenirmiydiniz?

Kızlar sizce evli çiftlerin gizlisi saklısı olurmu?eşim telefonunu hiç ortada bırakmıyor..birkere beni karıştırırken yakaladı bende burda daha önce yazmıştım telinde bazı ahlaksız sitelerıe gırdığını yakalamıştım ve bunu ona söylemiştim tartışmıştık falan fşlan...aramız iyi olsada telini hiç bana vermez karıştırtmaxzz..niye böyle yapıyosun dıyorum sen biliyosun niye böyle yaptığımı diyor...bu hep böylemi gidicek yani normalmi bu siz olsanız bu durumu kabullenirmiydiniz?

bana göre yaptığı saçma, ozaman sizde telinizi saklıyor gibi yapın hep bakalım kendisi napıcak

Sizi telefonunu karıştırırken yakalamadan önce nasıldı peki? Yani yine saklama huyu var mıydı yoksa o olaydan sonra size tepki olsun diye mi saklıyor?

Normal degil.

Ayrica ne demek " sen biliyosun " ... Ne sacmalik. Ne dusunuyosan kabul ediyo yani...

Bir kaç kere bende onun gibi yapmayı denedim ama eninde sonunda unutuyorum bi yerlerde hatta istiyo bazen verıyorum telefonu

Sizi telefonunu karıştırırken yakalamadan önce nasıldı peki? Yani yine saklama huyu var mıydı yoksa o olaydan sonra size tepki olsun diye mi saklıyor?
O olaydan sonra saklıyor ...bir iki kerede faceten mesajlarını okurken yakalandım gerci birsey yoktu msjlarda ara ara yine unutuyor sağda solda kontrol ediyorum facesini watspını herseyını...biraz teknoloji özürlüdür kedisii..herseyını acık unutur kapamayı bilmezz...yani tepki olarak bile olsa sinir bozucuuu evliyiz biz yaaa...artık bütün bu huyları bana batmaya başladı

Evet biliyorsun ne yaptığını ahlaksız sitelere giriyormuş
gizli saklı olmaz olmaması gerek

eşiniz sadece inat için yapıyorsa bu durumu çözmeniz bence daha kolay...

bir şekilde karıştırdığınız zaman bir şey bulamadığınızı yazmışsınız, demek ki sadece size inat olsun diye saklıyor..

sizde bir süre gerçekten takibi bırakın, telefon ortada olsa bile ellemeye kalkmayın, kendisinden telefon istemeyin..
bu telefon muhabbetini unutun...
eşiniz sizin için önemsizleştiğini anladığı anda o da inadından vazgeçecektir.

siz istedikçe saklama ihtiyacı artıyor adamda, bir şey olsun olmasın inat işte..
sizde istemeyin, ellemeyin bir süre..

Normal değil canım aynısını sen yap bakalın eşinin tepkisi ne olcak

Eşiniz bile olsa telefonunu kurcalamanız hoş değil.
Ama belirtmeden de geçemeyeceğim;
Deli gibi,dip köşe telefon saklayan,en büyük korkusu telefonunu birinin eline alması olan adamların dibi de hep ıslak olur.

O olaydan sonra saklıyor ...bir iki kerede faceten mesajlarını okurken yakalandım gerci birsey yoktu msjlarda ara ara yine unutuyor sağda solda kontrol ediyorum facesini watspını herseyını...biraz teknoloji özürlüdür kedisii..herseyını acık unutur kapamayı bilmezz...yani tepki olarak bile olsa sinir bozucuuu evliyiz biz yaaa...artık bütün bu huyları bana batmaya başladı

Bende eşlerin böyle birbirinden telefon falan kaçırmasını doğru bulmuyorum. Bu şekilde olunca karşı taraf ister istemez demek ki görmemi istemediği bir şeyi var paranoyasına giriyor. Gereksiz yere gerilim vermeye gerek yok, evlilik şeffaflık demektir bana göre.

Ama facebookunu telefonunu falan karıştırırken yakalanmanız da hoş olmamış. Ben olsam bende kızardım, belki erkek arkadaşlarıyla sizin görmenizi istemeyeceği erkek muhabbetleri yapmıştır. Ama şu an ki durum kesinlikle eşinizin aklınca size ders vermek için başlattığı inatlaşma yüzünden, yani sizden bir şey sakladığı için böyle yaptığını sanmıyorum. Yalnız siz ısrar ettikçe, eşiniz daha çok inada bindirecekmiş gibi duruyor. Biraz kendi haline bırakın belki zamanla düzelir.

M
Bende eşlerin böyle birbirinden telefon falan kaçırmasını doğru bulmuyorum. Bu şekilde olunca karşı taraf ister istemez demek ki görmemi istemediği bir şeyi var paranoyasına giriyor. Gereksiz yere gerilim vermeye gerek yok, evlilik şeffaflık demektir bana göre.

Ama facebookunu telefonunu falan karıştırırken yakalanmanız da hoş olmamış. Ben olsam bende kızardım, belki erkek arkadaşlarıyla sizin görmenizi istemeyeceği erkek muhabbetleri yapmıştır. Ama şu an ki durum kesinlikle eşinizin aklınca size ders vermek için başlattığı inatlaşma yüzünden, yani sizden bir şey sakladığı için böyle yaptığını sanmıyorum. Yalnız siz ısrar ettikçe, eşiniz daha çok inada bindirecekmiş gibi duruyor. Biraz kendi haline bırakın belki zamanla düzelir.
Malesef çok inattır kendisi inadından yapıyorr.....o inatçk olduğu içinde allttan alan taraf hep ben olmak zorunda kalıyorum

Sen kurcalamaya basladiktan sonra tepki olarak sakliyosa hakli kimse telefonun vizir vizir kurcalanmasindan haz etmez can sikici bir sey

Evlilik telefonu ortalıkta bırakmak mı? Telefon kurcalama olayı da bana normal gelmiyor mesela. Evli de olunsa insanların özel alanı olması gerektiğini düşünüyorum, evlenince kişisel hayat yok olmamalı.

Sevgililerin bile arasında gizli saklı olmamalı. Kaldı ki evlisiniz. Bence kesinlikle bu durumu alttan almayın.

Ee siz de her fırsatta karıştırıyormuşsunuz telefonunu. Ben olsam ben de bırakmazdım ortada. Kişisel eşya sonuçta. Ayrıca büyük ihtimal o sitelere girmeye de devam ediyordur. Saklamasının bir nedeni de bu olabilir.

bence anormal olan sizin eşinizin telefonunu karıştırmanız, adam telefonu ortada bırakmayınca da şikayet edip, hesap sormanız.

Normal de hoş değil :) suphe cekici. Boyle yapmasa kurcalamam ama boyle namusu gibi koruyunca kurcalayasim gelir.

X