• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu orgazm mı.

Bide benimki gece olunca başlar oynamaya tam başlıcaz hoop sağlı sollu tekme geri ağlaya ağlaya uyumaya devam :KK53:
Sadece seninki değil ki hepsi gece parti veriyor içerde. Tepkisi olmayınca bişey yok yapabiliyorsun o işi. Tekme geldi mi saçma bi şekilde utanıyorum çocuk nelere şahit oluyo gibisinden. Cavidana bağladım :KK70: :KK70:

Benim henüz o kadar değil. Cebimde gibi bişey 😂 ama kendimi olaya veremiyorum yaa tekme yiyince aklım bebişe gidiyor olay tamamen unutuluyor 😂😂😂
Bide benimki gece olunca başlar oynamaya tam başlıcaz hoop sağlı sollu tekme geri ağlaya ağlaya uyumaya devam :KK53:
Allah aşkına hamilelik muhabbetinizi burda yapmayın. Kadın diyor orgazm siz diyor koca karın. Libido düşmanları sizi :D :D

Sadece seninki değil ki hepsi gece parti veriyor içerde. Tepkisi olmayınca bişey yok yapabiliyorsun o işi. Tekme geldi mi saçma bi şekilde utanıyorum çocuk nelere şahit oluyo gibisinden. Cavidana bağladım :KK70: :KK70:
Öyle olunca hemen kinoali cay yapıp bebeğimi hava almaya çıkarıyorum

Back
X