Sizce bu orgazm mı.

Herkes de olmuyor çünkü 40 yıldır org. Olurum hiç iseyemedim zaten o durumda kasılırken işemek pek mûmküm olmuyor
Yok bebeğim sen yanlış anladın şimdi üstünüze afiyet azda olsa tecrübeliyiz orgazm sırasında gelen sıvıyı çişle karıştırıyorlar hani bende dedim çok takmasınlar işesinler mutlu olucaklar ilk kez işediler diye

Bibimin dediği şurda doğru cidden orgazm olurken o işeme muhabbeti çok zor bende Bi zaman denedim I ıh yani evet okeyim evet çişim var ama yani olmadı ama bir gün çok sarhoştum hatırlamıyorum var yani

ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın
Normal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.

Doktor ben orgazm oluyomm galiba diyen oluyormu ki nereden bilecek o uzmanlar o kadar bağırmanın arasında orada minik yavruya kavuşmanin hazzıdr o

Ya neyinden utanacağım içimden çocuk çıkıyor derdim doğum mu orgazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…