- 13 Ocak 2020
- 45.838
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.487
- 598
- 33
Eğer iş esnasında partnerimize arkamız dönükse ütü de yapılabilir bence.iki iş bir arada. Kadın dediğin böyle olmalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer iş esnasında partnerimize arkamız dönükse ütü de yapılabilir bence.iki iş bir arada. Kadın dediğin böyle olmalı
Erkekler kadınlar kadar zevk alsaymış kalp krizi geçirirlermiş aradaki fark o kadar büyükmüşCanım hayırlı olsun. Bu orgazm. Erkeklerden daha şiddetli yaşıyoruz biz elhamdülillah. Ortalama 9 kat filan fazla zevk alıyormuşuz.![]()
İşte el değmemiş başka bir şey değmişBen değilmi tabikisi benden bahsediliyorel değmemiş ben
![]()
Benim bilgilenmeye halim kalmadı ayıptır söylemesi
Ohhhhh negüzel rahatlama oluyor ama... ya bu konuyu niye açtınız ki,Tansiyonum düşüyor hatta dur Bi uzanmak lazım Bi su iç sene sen diyorum hahahahahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeş sen nasıl sallaniyon yaaaŞey ben sallanırken de böyle hissediyordum![]()
El öpenlerin çok olsun yerine ne diyokDaim olsun ne ya...
Allah hayırlı etsin nice nice orgazmlar göresin inşallah denir![]()
Bence işemiyor orgazm oluyorsunBu yorum varya bende altıma işicem şimdi hahahahahahahahahahahahahaha![]()
Zamanla herşey yaşanıyor kimisi klitoral yani kendine dokunduğun yerlerin karşındakinin seks esnasında kazıkların değmesi bile boşaltıyor kimisi içine girsin 3 5 yine boşaltıyor. Değişiyor ama kimisi boşalırken inler kimisi güler kimisi hırslanır herkesin temkimesi farklı gaz pedalı gibi düşün hepsi aynı tepkimeyi vermez :)Ama birileri gelip boyle yuksekten düştüm kaşım seyirdi gözüm döndü falan diyince de, "yaw bu neymis gardas" diye merak ediyoruz.Benim kukuya bu güncelleme gelmemis herhalde diye düşünüyoruz. Gerçi sevismeye yeni yeni alışıyorum ben
![]()
Aman ölmesinler. Son zamanlarda hep ölülüklerinden şikayetçi burdaki bacımlar.Erkekler kadınlar kadar zevk alsaymış kalp krizi geçirirlermiş aradaki fark o kadar büyükmüş![]()
Ne sihirli değnek mi ki oİşte el değmemiş başka bir şey değmiş![]()
![]()
Benzer işler işte anlarsınKardeş sen nasıl sallaniyon yaaa![]()
Bütün vitaminler bende haydi gel odayaBandıra bandıra ye beni doyamazsın hiç tadıma![]()
![]()
Evet. :)))Bu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor![]()
Bencede bosalmak onemli nerden olursa olsunYa seksyolog lar diyorki fark etmez sonuçta boşalabilmek çok önemli boşaldın mı? Bak keyfine yorma ordan mı ordan mı boşaldım diye.
Gel ben seni hortumla ıslatırımYa manitam var okadar ölmedik dahagelmezse soğuk suya otururum napayım hahahahahahahah
![]()
Eee bizde zamanında grinin elli tonu serisini okuduk kaptık bir şeyler asfgjkkBütün vitaminler bende haydi gel odaya![]()