Sizce bu orgazm mı.

Çişim varken, sıkışmışken yaptığımızda daha kolay orgazm oluyorum ben :KK70: İçeriden mesane dolu olduğu için iyice baskı yapıyor ve orgazmı kolaylaştırıyor. Olamayan varsa öneririm :KK8:
Ne diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordum :KK70: öyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum 😂😂😂

Ne diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordum :KK70: öyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum 😂😂😂
sen ilk önce çocuğu doğur. Koca karnınla gelmişsin orkasim orkasim diyorsun :63:

Bende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilir😁 bak uyarıyorum boşalma değil işersiniz😁

Kız acemiydim zaten evlilikten önce cinsellik yaşamamıştım evliliğin ilk ayı da bebe gelince bizim orgazm tozlu raflara kaldırıldı :KK42: doğurduktan sonra mükemmel konu açıp geleceğim buraya beklemede kalın :KK76:
Bebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim :D

Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var :KK53:

Bebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim :KK70:

Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var :KK53:
ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın :D :D

Bende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilir😁 bak uyarıyorum boşalma değil işersiniz😁
Ay yapma yaaa 😂 ben zaten tek pozisyonda orgazm oluyorum orda da işemem ya herhalde 😂😂😂

Back
X