bilinc altindan dolayi boyle bir ruya gormussundur bence,hani herseyin hazirmis,bitmis aniden ya :S neye isaret olabilir ki,yeni bir aska mi
canım bilinçaltı olalır ama ben hiç kiminle evlenicem acaba diye düşünmedimki..
kendimi gireceğim sınava odaklamış durumdayım.
kafamı kurcalayan tarafı ıse herseyın bu kadar net olması yani ismi,tipi falan filan...
ne biliyim gerçek gibiydi ehrsey hala etkisindeyim emsela ama artık görmüyorum:26:
bilinc altindan dolayi boyle bir ruya gormussundur bence,hani herseyin hazirmis,bitmis aniden ya :S neye isaret olabilir ki,yeni bir aska mi
ßide cocuk cikiveriyomus karsina
son cumlene kadar olabilir ruya bu dedim ama son cumlede demişsnya ne zaman çıkacaksın karşıma dur zamanı var demiş ya. bence guzel şeyler bekliyor seni arkadaşım. bekle zamanı var demek ki
eski nişan olaylarını az çok biliyorum
umarım rüyan gerçekte de çıkar ama baksana zaten zamanı var demiş
şuan senin de zamana ihtiyacın var yeni birşeyler için
Benim başıma geldi canım..Rüyamda bi denizdeydim iskele vardı tsunami çıkıyodu deniz kabarmaya başlıyodu elimi iskeleye uzattım beni kurtarsınlar diye bikaç kişi uzattı elini ama çekmeden bıraktı beni en son uzun boylu siyah saçlı bi erkek geldi ve beni çıkardı ordan..sabah uyandıgımda aşık olmuş gibiydim birden mutluluk doldu içime çünkü aşık olmadıgım biriyle evlenicem diye korkuyodum..bi kere bulusacaktık ama rüyamda ben bi aksilik çıkıp bulusamadıgımızı gördüm gerçektende buluşamadıkŞuanda o rüyamdaki çocukla 2 yıldır birlikteyim geçen aylarda nişanımızıda gördüm biliyorum o da gerçek olucak inşallah bu arada sevgilimin bulundugu yerde deniz var
Az çok konularını biliyorum sen mutlu olmayı çoktan hakettin o rüyandaki çocukta sana mutlulukların en büyüğünü yaşatacak buna inan Allahım sana iki kez göstermiş inşallah karşınada çıkarırçok güzel canım ya bende ilk değilde 2.kez gördüğümde daha çok aşık olmus gibiydim rüyamdaki kişiyle acaba ne zaman akrsıma çıkıcak ya o gun bugündür rüyama girsin diye düşünerek yatıyorum.ama göremiyorum
Az çok konularını biliyorum sen mutlu olmayı çoktan hakettin o rüyandaki çocukta sana mutlulukların en büyüğünü yaşatacak buna inan Allahım sana iki kez göstermiş inşallah karşınada çıkarır
sende sağol güzelim inşallah hepimiz çok mutlu evlilikler yaşarız bi ömürcanım ya gerçekten msjın duygulandırdı beni..çok çok saol canım sebin dilerim sende sevgilinle musmutlu bi evlilik sürersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?