sizce bu ruya bi mesajmı?hala etkisindeyim..

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba...bilen bilir bilmeyenler için kısaca bahsedeyim...nişanlıydım,herseyim hazırdı düğün tarhim vs..fakat nişanlımın beni aldatmasıyla bitirdim herrseyi.2 ay kadar oldu,yoluma bakıyorum üzülmüyorum artık gerçekten soğumusum ondan anladım.
fakat ilk zamanlar çok üzülüyordum,kendimi çok sorguluyordum zoruma gidiyordu yasanılanlar.
ve 2 gece üst üste aynı rüyayaı gördüm.
ilk gece görücü uslü beni istemeye geliyorlar.evleneceğim kişinin annesi ve evleneceğim kişiyi gördüm.annesi benimle uzun uzun konustu.ve evleneceğim kişiyi görünce ruyamda aşık oldum.adını bile biliyorum yuzunu görsem tanırım o derece netti hersey.
ve biz rüyamda sözlendik.
annesi giderken yatağıma bi sürü kremler attı...
ertesi gecede sözlüm beni yasayacagımz daireye götürüyor ve eşyalarımız hakkında plan yapıyoruz.site içinde bi daire hersey o kadar nettiki.
sonra yağmur altında arabaya binioyruz beni eve bırakıyor.o bırakırken ona
'ne zaman geliceksin ihtiyacım var sana diyorum'
bana
'biraz daha bekle zamanı var' dedi ve gitti..
o gun bugündür görmuyorum rüyamda...
ve ondan sonra bu ruya kafamı cok kurcalıyor...
sizce bu bi msjmıydı?basına benzeri olay gelen oldumu?

Son düzenleme:
bilinc altindan dolayi boyle bir ruya gormussundur bence,hani herseyin hazirmis,bitmis aniden ya :S neye isaret olabilir ki,yeni bir aska mi

bilinc altindan dolayi boyle bir ruya gormussundur bence,hani herseyin hazirmis,bitmis aniden ya :S neye isaret olabilir ki,yeni bir aska mi

canım bilinçaltı olalır ama ben hiç kiminle evlenicem acaba diye düşünmedimki..
kendimi gireceğim sınava odaklamış durumdayım.
kafamı kurcalayan tarafı ıse herseyın bu kadar net olması yani ismi,tipi falan filan...
ne biliyim gerçek gibiydi ehrsey hala etkisindeyim emsela ama artık görmüyorum:26:

ßide cocuk cikiveriyomus karsina

ßide cocuk cikiveriyomus karsina

valla suan o kadar memnunmki hayatımda=)inan çok yorulmusum ben bunu anladım...keyfime bakıyorum desem yeri.valla bıkmısım söz nişan olaylarından..mümkünse su sıralar hiç çıkmasın

Son düzenleme:
son cumlene kadar olabilir ruya bu dedim ama son cumlede demişsnya ne zaman çıkacaksın karşıma dur zamanı var demiş ya. bence guzel şeyler bekliyor seni arkadaşım. bekle zamanı var demek ki

son cumlene kadar olabilir ruya bu dedim ama son cumlede demişsnya ne zaman çıkacaksın karşıma dur zamanı var demiş ya. bence guzel şeyler bekliyor seni arkadaşım. bekle zamanı var demek ki

valla bilemedimki inşallah tabi ama ara ara düşünüyorum onu rüyamadaki kişiyi:)
çevreme bakıp duuryorum omu acaba diye:)tipi falan hep aklımdaannesinide gördüm ya rüyamda görsem tanırım

eski nişan olaylarını az çok biliyorum
umarım rüyan gerçekte de çıkar ama baksana zaten zamanı var demiş
şuan senin de zamana ihtiyacın var yeni birşeyler için

Benim başıma geldi canım..Rüyamda bi denizdeydim iskele vardı tsunami çıkıyodu deniz kabarmaya başlıyodu elimi iskeleye uzattım beni kurtarsınlar diye bikaç kişi uzattı elini ama çekmeden bıraktı beni en son uzun boylu siyah saçlı bi erkek geldi ve beni çıkardı ordan..sabah uyandıgımda aşık olmuş gibiydim birden mutluluk doldu içime çünkü aşık olmadıgım biriyle evlenicem diye korkuyodum..bi kere bulusacaktık ama rüyamda ben bi aksilik çıkıp bulusamadıgımızı gördüm gerçektende buluşamadık Şuanda o rüyamdaki çocukla 2 yıldır birlikteyim geçen aylarda nişanımızıda gördüm biliyorum o da gerçek olucak inşallah bu arada sevgilimin bulundugu yerde deniz var

Rüyalar gerçekten olumlu yorumlanınca olumlu sonuçlanıyor.

İnşaallah hakkında en hayırlısı, en hayırlı zamanda karşına çıkar.

çok güzel canım ya bende ilk değilde 2.kez gördüğümde daha çok aşık olmus gibiydim rüyamdaki kişiyle acaba ne zaman akrsıma çıkıcak ya o gun bugündür rüyama girsin diye düşünerek yatıyorum.ama göremiyorum

Az çok konularını biliyorum sen mutlu olmayı çoktan hakettin o rüyandaki çocukta sana mutlulukların en büyüğünü yaşatacak buna inan Allahım sana iki kez göstermiş inşallah karşınada çıkarır

canım ya gerçekten msjın duygulandırdı beni..çok çok saol canım sebin dilerim sende sevgilinle musmutlu bi evlilik sürersiniz

canım ya gerçekten msjın duygulandırdı beni..çok çok saol canım sebin dilerim sende sevgilinle musmutlu bi evlilik sürersiniz
sende sağol güzelim inşallah hepimiz çok mutlu evlilikler yaşarız bi ömür

rüyaniz hayirlara vesile olur insallah :)

bencede bekleyin,..insallah Allahin izniyle sizi mutlu edicek birisi cikacak karsiniza.... bu rüyanizdaki mesaj bencede bu yani yagmur rahmettir berekettir mutluluktur insallah kisa zaman sonra olucak

Bulusis yerimi bilmiyorum ama eşyaları çöp poşetine koyup yolladın mı :))

yağmur berekettir...
karşına biri çıkacak ve aşık olacaksın
ama bunlar için biraz zamana ihtiyacın var
ben bunu anladım inş gönlüne göre olur herşey...

ya tüylerim diken diken oldu son cümlede çünkü annemde rüyasında böyke bi şey görmüş babamla evlenmeden önce yani babam anneme bekle beni seni bulucam demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…