Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
ben kaç gündür onu düşünüyorum
burada kesin erkekler de var,bayan gibi yazıyorlar bence
başka şüphelerim de var ama çok saçma olacak...

mutlaka vardır..sapık olanlar hopppp cinselliğe....
akıllı olanlarda arada geziniyordur...

sitenin başında erkekler giremez fln yazmıyo ki arkadaşlar
meraklı olan erkekler girip bilgi sahibi oluyodur mutlaka benceeee

bence de giren erkekler vardır..ben olsam girerdim yani:) kadınlar hakkında bilgiye sahip olmak adına.çünkü biz burada kayıtsız şartsız birçok şeyi paylaşıyoruz..

bencede vardır,malum erkekler pek bi meraklı oluyolülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bence erkeklerin olması kötü diil aksine daha burda kendine pay çıkarabilcek kapasiteye sahipse tabi

sana sunu soylim canim kimseye guvenme herkese msn adresine verme cunki erkekler cikiyo kadin gibi konusup msn alip sonra msnde sapik sapik seyler istiyolar benim basima gelmedim ama arkadaslarin basina geldi ve anlattilar onun icin dikkatli ol canim
hihoyyyt
bye

bende karıslatım bı erkkle neysekı sozlum oldugunu ogrenınce cektı gıttı daha gormedım msnde kım oldugnu solemıcem o bana kalsın konulardada raslamadım kayboldu :D

Kesinlikle vardir, kadinlarin böyle cok oldugu yerde erkek olmazmi:delphin:

Pislik icin girenler zaten aninda yakiyi elle veriyor hemen anlasiliyor sut disari:icecream:

Bilgi edinmek icin girenler üye olmadanda girip gezinebilirler oda vardir mutlaka:kahve:

Benim anlamadigim sey buraya cinsellik bölümüne giren erkekler konu aciyor cinsel sapkinliklarini bizlerle paylasmak istiyor yahu google amcadan gir bintane öyle kadinlar erkekler karisik cinsel sohbet siteleri var niye burasi???:sm_confused:

Bu erkekler cidden tuhaf ya:kahve:

Kesinlikle vardir, kadinlarin böyle cok oldugu yerde erkek olmazmi:delphin:

Pislik icin girenler zaten aninda yakiyi elle veriyor hemen anlasiliyor sut disari:icecream:

Bilgi edinmek icin girenler üye olmadanda girip gezinebilirler oda vardir mutlaka:kahve:

Benim anlamadigim sey buraya cinsellik bölümüne giren erkekler konu aciyor cinsel sapkinliklarini bizlerle paylasmak istiyor yahu google amcadan gir bintane öyle kadinlar erkekler karisik cinsel sohbet siteleri var niye burasi???:sm_confused:

Bu erkekler cidden tuhaf ya:kahve:

kk kulubundede var bırı hep cınsellık konusunu merka edıyo nedense anlam veremedım erekekmı dıye supheleıyorum konusunuyapıyorum ama ogrenemıyorum bı turlu uye arkadasar hoppp atlıyolar neden sapıkolsun erkk olsun mereak edemesmı genc sonucda dıyıp konusmmı bıtırıyolar saolsunlar bırakında kouun ustune duseyım yAA :mymeka::mymeka:

bence var. erkeklerin olmadığı yermi var diye düşünüyorum.
önemli olan temkinli davranmak ve farkettiğimizde yetkilileri uyarmak

bence de var..kambersiz düğün olur mu? :) bizim olduğumuz yerde biterler her zaman..
bu arada 10 gün kadar önce bir erkek üye kayıtlı salak ve albümlare ''ben'' diyerek deşifre etmş kendini...ve kk takipçisi giriş tarihi vs yakın..söyledim mod.lara ve silindi üyeliği..yani var hatta alalede var;)
ayrıca onların da erkeklerkulubu adlı bir sitesi var,oraya girseler ya,ama burda biz varız,düzinelerce :)

tabii koftiden kullanıcı adı alıp giren oluyordur.. fark edilirse moderatörler icabına bakar.. üye olmadan dışarıdan istedikleri gibi okurlar ama yazışamazlar... aslında bence girip okusunlar da.. kadınlar hakkında yalan yanlış önyargılarını kırarlar bu sayede a.s karşı cinsi daha iyi tanımak için onlar adına büyük şans... ama ben bu topiği okuyunca sırf meraktan bugün üye giriş yapmadan siteye girdim.. üye girişi yapmayana "cinsellik" topikleri görünmüyor... o anlamda siteyi organize edenleri kutlamak lazım... detaylı düşünerek kontrol mekanizması kurmuşlar...

Back
X