Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
Sevgilim eski sevgilisi hakkında bir arkadaşı ile konuşurken kız için demişki
O üniversiteden birinci olarak mezun oldu onunla gurur duyuyorum
Eskiden evinin önünden geçerken ona mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra
Ama şimdi olsa bi ah çeker giderim demiş
Ama sil bu mesajları kimse görmesin demiş
Sizce bu sorun mu ben mi abartıyorum çok kötü oldum 2 yıllık sevgilim
Ekleme: kızlar sevgilimin konuştuğu bu arkadaşı benim de eski bi yakın arkadaşım
Sizce çekincelerimi bu arkadaşımla buluşup açık açık konuşup sevgilimden gerçek düşünceleri ile ilgili laf alması için yardım istesem mi
Ekleme: bide demiş ki dalıp dalıp gitmelerim hüzünlenmem bu yüzden
Hayatımda illaki birileri olmasa da olur da ben geçmişimin derdine yanıyorum demiş

Son düzenleme:
Sevgilin ile arkadaşı arasında böyle bir yazışma geçiyor ,sevgilin arkadaşına sol bu yazışmaları diyip kendini neden silmiyor anlamadım .Sonucta telefonunun karistirilabilme ihtimalini biliyor olması lazım .
Silmiş zaten ben başka bi yoldan buldum ama kendi gözlerimle gördüm sonuçta

Sevgilim eski sevgilisi hakkında bir arkadaşı ile konuşurken kız için demişki
O üniversiteden birinci olarak mezun oldu onunla gurur duyuyorum
Eskiden evinin önünden geçerken ona mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra
Ama şimdi olsa bi ah çeker giderim demiş
Ama sil bu mesajları kimse görmesin demiş
Sizce bu sorun mu ben mi abartıyorum çok kötü oldum
Simdi neden bir ah cekip gidiyor? Cunku hayatinda biri var. Ama ah cekecek kadar duygusu var adamin demekki. S.ttir et gitsin bundan bi yol olmaz.

Sil bu mesajları kimse görmesin demesinden belli zaten niyeti. Gerçekten çok büyük bir problem, belli ki aklı hala eski sevgilisinde. Ah çekmekte nedir. Böyleleri de ayrı bir tür. Asla abartmıyorsun emin ol.

Ohoo olay çok ilginclesmeye başladı şu an .aranızda başka problemlerde var sen buna zaten güvenmiyorsun ki dedektiflik yapmışsın ve hala sorunu abartiyor muyum demişsin
Yok ben arkadaşından şüphelendiğim için kesin bişey var dedim de kurcaladım olayı

Back
X