Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Bir şey sorucam.
O mesajları ilk okuduğunda ne hissettin?
Sonrasını ya da öncesini sormuyorum.
Bir şekilde o yazıları gördün ve okudun. İşte o an kalbinden ve aklından ne geçti?
Hissettiğin duygunun adı neydi?
Hayal kırıklığı
Onu çok sevdiğim ama onu sevmeyi eskisi kadar sevmediğim
Değersizlik

Biraz da korku
Çaresizlik
Ne yapacağını bilememek
Kafa karışıklığı
Kalbimden kırılmış bardak sesleri gelmesi

Bir şey sorucam.
O mesajları ilk okuduğunda ne hissettin?
Sonrasını ya da öncesini sormuyorum.
Bir şekilde o yazıları gördün ve okudun. İşte o an kalbinden ve aklından ne geçti?
Hissettiğin duygunun adı neydi?
Tabi biraz inancım da kırıldı
Daha çaktırmadım bildiğimi de dünden beri ağlamaktan başım ağrıyo

Hayal kırıklığı
Onu çok sevdiğim ama onu sevmeyi eskisi kadar sevmediğim
Değersizlik

Biraz da korku
Çaresizlik
Ne yapacağını bilememek
Kafa karışıklığı
Kalbimden kırılmış bardak sesleri gelmesi
Hah işte bu.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Bak bu hissettiklerin içinden hiç çıkmayacak.
Yaşadım, biliyorum.
Benim durum biraz farklı ama, ben sevdiğim, flört ettiğim adamın sevgilisi olduğunu öğrendim.
Hemde 2 senelik.
İşte o hissettiklerini o an yaşadım..
Mesela bundan önce 6 senelik sevgilim de ilişkinin ilk başlarında eski sevgilsiini unutamadığıiinı söylemişti.
Yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok.
O yüzden çok iyi anlıyorum seni ve diyorum ki bırak.
Ayrıl.
Bak buraya yazıyorum eğer sen bitirmezsen o bitirecek.
Eninde sonunda bitecek bu ilişki ve sen çok daha fazla yara almış olacaksın.
Bak biliyorum sen şu an sevdiğin için kabul etmek istemiyorsun ama burdaki yorum yapan kadınlar ben de dahil olmak üzere, objektif bakıyoruz ve o yüzden olacakları tahmin ediyoruz.
Bu hissettiklerini bir kez daha hissedeceksin, ne zaman biliyor musun?
Sende bizim gibi objektif bakabildiğin zaman.
Kendine acıyacaksın bu sefer, nasıl inandım diye.
Bu acının fazla olmaması için sen bitir.
O zaten gerçekten senin savunduğun kadar seviyorsa seni, kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Aklı eski sevgilisinde. Bir insan hayatımda kimse olmasa da olur ben geçmişime yanıyorum diyorsa, eskiyi istiyor demektir. Uzaklara dalıp dalıp gitme sebebi eski sevgiliyse unutamamıştır. Bu yazışmalarda olumlu anlam çıkarmaya çalışman, sadece kendini kandırman olur.

Aklı eski sevgilisinde. Bir insan hayatımda kimse olmasa da olur ben geçmişime yanıyorum diyorsa, eskiyi istiyor demektir. Uzaklara dalıp dalıp gitme sebebi eski sevgiliyse unutamamıştır. Bu yazışmalarda olumlu anlam çıkarmaya çalışman, sadece kendini kandırman olur.
Haklısınız
Peki ben bunu göz ardı edip bu insanla yine de evlensem nasıl sonuçları olur sizce uzun vadede

Haklısınız
Peki ben bunu göz ardı edip bu insanla yine de evlensem nasıl sonuçları olur sizce uzun vadede

Ciddi mi soruyorsunuz bunu? Adamın aklı eski sevgilisinde. 2 senede unutmamış, bundan sonra da unutmaz. Hayatına başka birisi girdiğinde unutur belki. Siz bu ilişkiye devam ederseniz çok yıpranırsınız. Adam her uzaklara daldığında aklınıza gelmeyecek mi?
İlla bu adamla mı evlenmek zorundasınız? Adam mı kalmadı başka?

Back
X