- 19 Mayıs 2019
- 121
- 211
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
İyi akşamlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuz çokta kalmayı düşünmüyorum zaten .Bence araya mesafe koyun ve kalmayin. Insan evladi cig süt emmiştir. Senin konduramadigin şeyi o hissediyor olabilir. Ben sahsen huylandim
Kalmazdim ve mesafe koyardim. Ararsa acma, msjlarina cok cevap verme derim.
Bende öyle düşündümSana uğrayacağım yazacakken yanlışlıkla öyle yazmış olabilir mi? Birde bu konularda insan hisseder. Siz ne hissediyorsunuz? Burdan okuyunca bana taciz gibi gelmedi.
Aynen zaten laubali bir insan değilimdir genelde mesafeliyimdir ama artık ekstra dikkat edicemBabana bile güvenme diye bosuna demıyorlar.. tedbirini önceden al bence hiç belli olmaz cok yuz verme zaten vermenede gerek yok diye düşünüyorum..![]()
Yani ben şu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim zaten öyle yazınca bi garip oldum sadece .Dediğiniz gibi yanlış yazmışta olabilir.Çünkü daha önce bir yanlışını görmedim.Sana uğrayacağım yazacakken yanlışlıkla öyle yazmış olabilir mi? Birde bu konularda insan hisseder. Siz ne hissediyorsunuz? Burdan okuyunca bana taciz gibi gelmedi.
Evet olabilir bende yanlış yazma ihtimalini düşündüm.Belki "Sana ugrayacaktim" yazacakken yanlışlıkla ativermistir. Olabiliyor bazen bende de. Ama eğer içinize bı suphe düştüyse dikkatli olun devir kötü malesef.