- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
OKB böyle hafif bir şey değil.Babam parkelere bir damla su damlasa evimi mahvettiniz diyor. Yengem tuvalete saçını atmış, git söyle atmasın bir daha diyor. Dedim, misafir o günlük katlan. Bunlarla bir evin tuvaleti tıkanır mı? Parkeler kabarır mı? Var mı ailenizde böyle takıntılı insanlar?
Bir damla sudan parke kabarır mı? İster istemez bir yerden damlıyor. Sürekli siliyor. Ben de sevmem ama misafir. Yılda bir kere geliyor.Eger bunlar okb ise bende okb liyimhic sevmem parkede islaklik orda burda sac
Kendi psikoloğuma danıştım. OKB olabilir dedi.Okb teshisini burada kim koysun istiyorsunuz? Burada herkesin kocasi, sevgisili falan narsist zaten. Su teshisleri koymasak artik. Babanizin uyardigi seyler zaten olmamasi gereken seyler bir de adami takintili yapmissiniz.
Kendi psikoloğuma danıştım. OKB olabilir dedi.
1 damladan kabarmaz bence ama parkelerde kalite kalite sonucta..mesela bn alt kata mutfaga vs. Daha kalitelisini aldim malum bicak dusuyor tabak dusuyor darbeye suya biraz dayansin diye.. ust kat yatak odalarina bi alt kalitesini aldim.. cunku gerek yoktu o kadar para vermeye uyumadan uyumaya.Bir damla sudan parke kabarır mı? İster istemez bir yerden damlıyor. Sürekli siliyor. Ben de sevmem ama misafir. Yılda bir kere geliyor.
Tamam babanı psikologa götürmeye ikna et o zaman. Burda kadınlar kulübünde şu iki cümleden teşhis mi koyalım?Kendi psikoloğuma danıştım. OKB olabilir dedi.
Gül gül öldüm. Hayır, para verip danıştığım psikolog.Danistiginiz psikoligunuz kk.bdv. mi?
Evimi su bastı 2 kere parkeler yine de kabarmadı.1 damladan kabarmaz bence ama parkelerde kalite kalite sonucta..mesela bn alt kata mutfaga vs. Daha kalitelisini aldim malum bicak dusuyor tabak dusuyor darbeye suya biraz dayansin diye.. ust kat yatak odalarina bi alt kalitesini aldim.. cunku gerek yoktu o kadar para vermeye uyumadan uyumaya.
Baban sonradan mi yaptirdi pwrkeleri evini filan? Belki zor sahip oldugu icin boyledir
Gitmiyor. Kız her gün kasıtlı olarak atmıyor. Parka ıslak dursun dediğiniz şey: bir damla . Damlalar bile değil, bir damla.Tamam babanı psikologa götürmeye ikna et o zaman. Burda kadınlar kulübünde şu iki cümleden teşhis mi koyalım?
He adam haklı, saç atmayın birikir tıkanır ve evet teyzemin evinin tesisatı sıkıntılı tek seferde tıkanıyo tuvalet taşıyo mesela. Niye parke ıslak ıslak dursun, geçtiğimiz hafta konu vardı burda koltuk yıkamacının damlayan birkaç damlasından parkeleri kabarmış kadının. Kokar ayrıca o su, leke de yapar.
Evet.Cimridir belki, parke kotu olacak diye ici gidiyordur
Ya hemen kabarmiyor bazen.. mesela kimi parkede su beklerse kabarir kimisi bana misin demez.Gül gül öldüm. Hayır, para verip danıştığım psikolog.
Evimi su bastı 2 kere parkeler yine de kabarmadı.
Gitmiyor. Kız her gün kasıtlı olarak atmıyor. Parka ıslak dursun dediğiniz şey: bir damla . Damlalar bile değil, bir damla.
Evet.
Tamam adamın evi, ordaki davranışlarından rahatsızsan kendi evine çıkıp kendi kurallarınla yaşamalısın. O öyle istiyor. Sorun olsa kendi uğraşacak çünkü. Adama hasta damgası yapıştırmaua gerek yok bunlardanGül gül öldüm. Hayır, para verip danıştığım psikolog.
Evimi su bastı 2 kere parkeler yine de kabarmadı.
Gitmiyor. Kız her gün kasıtlı olarak atmıyor. Parka ıslak dursun dediğiniz şey: bir damla . Damlalar bile değil, bir damla.
Evet.
Birlikte yaşamıyoruz, evimizde geçici olarak misafir var. Eve her geleni uyaramam ki? Bardaktan, insanın elinden bir damla damlayabilir. Uyarayım mı evimize gelenleri?Tamam adamın evi, ordaki davranışlarından rahatsızsan kendi evine çıkıp kendi kurallarınla yaşamalısın. O öyle istiyor. Sorun olsa kendi uğraşacak çünkü. Adama hasta damgası yapıştırmaua gerek yok bunlardan
Cok ayip olur ya.. uzun sure gelen birine ok beraber yasamanin bazi kurallarini hatirlatabilirsin.. ama adam oturmaya gelmis hemen uyarmak bence cok ayip.Birlikte yaşamıyoruz, evimizde geçici olarak misafir var. Eve her geleni uyaramam ki? Bardaktan, insanın elinden bir damla damlayabilir. Uyarayım mı evimize gelenleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?