- 16 Mart 2025
- 38
- 10
- 3
- Konu Sahibi Elifebrar011
24 yaşındayım soracak kimse de yok ama beğendim sizce nasıl duruyor. Beğendiğiniz bana uygun tunik modelleri de önerebilirsiniz, teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde gömlek tarzı giyiniyorum LCW düz sade renk gömlekler. Hep aynı tarz giyindiğim için bu tarz nasıl durur bilemedim ama görünümü de güzel geldi. Gömlekten sıkıldığım için olabilir. Sizce bu tunik kaç yaş için uygunYaşınıza göre değil bu kıyafet kesinlikle. Giyim tarzınız nasıl?
Düz renk gömleklerden de sıkıldım. Farklı tarz giyinmek istiyorum ama karar veremiyorumBana biraz daha anne işi geldi ya
Renk öneriniz var mı. Çoğunlukla pembe ya da kot tarzı giyiniyorumAma rengi de çok yaşlı işi. Daha cıvıl cıvıl renkler giyebilirsin.
Bu gönderdiklerinize benzer bulmaya çalışacağım. Burda paylaşıp sorabilirim![]()
Tunik Modelleri ve Fiyatları | Manuka
Birbirinden şık ve kaliteli tunik çeşitleri Manuka.com.tr’de sizleri bekliyor. Tunik modellerini incelemek ve online satın almak için web sitemizi ziyaret edin!www.manuka.com.tr
Bu marka da hoş
Etek giyme alışkanlığım yok genelde gömlek kot pantolon. Tunik tarzı arıyordum ama bir siteden bakacağım. Sizin dediğiniz de aklımda bulunsun daha sonra denemek isteyebilirimYasi sizden daha kucuk bir tanıdığım var. Gomlek altina etek giyiyor. Mesela ust sadeyse, etek desenli gibi. Ayakkabi spor.
Uzerinde cok sık duruyor.
Beğenmedim oldum olasi kahverengi sevmem24 yaşındayım soracak kimse de yok ama beğendim sizce nasıl duruyor. Beğendiğiniz bana uygun tunik modelleri de önerebilirsiniz, teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3597329
Merhaba eklediğim model su yeşili ama sizce nasıl duruyor. Ben karar veremiyorum bu kez de hepsi ağır ya da büyük yaş işi gibi gelmeye başladıModelden önce bu renk çok ağır zaten hani su yeşili olsa mesela aynı model bu kadar yaşlı işi durmaz
Bu ondan daha iyi ama yine yaşınıza göre büyük bu modelMerhaba eklediğim model su yeşili ama sizce nasıl duruyor. Ben karar veremiyorum bu kez de hepsi ağır ya da büyük yaş işi gibi gelmeye başladı