Mutfak Dekorasyonu sizce bu tarz mutfak kullanışlı olur mu

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
kısmetse ev almayı düşünüyorz, uygun fyatlı bir ev alıp içini kendi istediğimiz gibi yaptıracağız. şu an mutfağımın büyüklüğü ne kadar olur bilemiyorum .ama
http://kessanmobilya.com/foto/mutfak(12).jpg bu tarz hoşuma gidiyor sizce kullanışlı mı büyük olursa mutfak masasını ortaya koymayı düşünüyorum minimum bi maasa küçük olursa da mutfağı ferahlatacağını düşünüyorum sizce nasıl

Bence hiç gösterişli değil bikere yaptıracaksın iyi bişey yaptır derim mesela kırmızı krem veya sade beyaz ne dersin

Sade güzeldir ama sanki bakınca içim sıkıldı aydınlık olmazsa kötü durabilir büyük olursa tmm ama küçük olursa bilemedim

Biraz daha tatlı olabilir bence
$otantik-mutfak-modeli.webp

$ahþap+otantik+evler+(3).webp

Ben bunları çok seviyorum ahşap ve doğal

Son düzenleyen: Moderatör:
kısmetse ev almayı düşünüyorz, uygun fyatlı bir ev alıp içini kendi istediğimiz gibi yaptıracağız. şu an mutfağımın büyüklüğü ne kadar olur bilemiyorum .ama
http://kessanmobilya.com/foto/mutfak(12).jpg bu tarz hoşuma gidiyor sizce kullanışlı mı büyük olursa mutfak masasını ortaya koymayı düşünüyorum minimum bi maasa küçük olursa da mutfağı ferahlatacağını düşünüyorum sizce nasıl

bence cok güzel böyle mutfaaklar çok kullanışlı L biçimindeki ve yarım ada mutfaklar :16::16::16::16:

herkes gibi ben de renkler konusunda şimdi memnun kalsan da ileride çabuk sıkılacağın fikrine kapıldım... bırak bir iki leke görünüversin, o evde yaşanıyor elbette bazen lekelerin olacak bal dök yala olmayacak ama özel bir günde bir temizlşk sonrası da girenin içi açılacak bir renk seç... tezgahı siyah yapma hijyenin önemli olduğu mutfak gibi mekanlarda yeterli temzlşk hissi uyandırmaz... beyaz ya da sevdiğin renklerde daha aydınlık ve neşeli renklere git. hayatımızın çoğu ne de olsa mutfakta... ayrıca evde renklerle en özgür oynayabildiğimiz yer de mutfak özgür ol boşver temziliği... kaplaman kalşteli olsun kolay temizlensin, uzun süre dayansın kafi.... bir de bana sorarsan davlumbazın iki yanındaki cam dolapları yatay yap yukarı doğru aç...

kolay gelsin...

Back
X