- 20 Aralık 2023
- 16
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi hilalcelik
-
Şuan çok heyecanlıyım o yüzden sormak istedim aklımda tekrar test yapmakBir iki gün sonra testi yenileyin bence. Net konuşmak doğru olmaz
İyi yapmışsınız. Umarım vardırŞuan çok heyecanlıyım o yüzden sormak istedim aklımda tekrar test yapmak
Teşekkür ederim inşallahİyi yapmışsınız. Umarım vardır
Bence hamilesin, hatta net hamilesin bencr. ama belirtilerin çok erken canım :) yarın bir test ver en iyisiHerkese merhaba 2 buçuk yıllık evliyim. Ve pcosluyum. Evliliğimin 2. Ayında kimyasal gebelik yaşadım. Ve 1 buçuk aylıkken bu gebelik sonlandı. 2 buçuk senedir düzenli olarak her gün birlikte olsak da bebeğimiz olmuyor. Adetim düzensiz olduğu için günümü takip edemiyorum ama zaten her gün ilişkiye giriyoruz. Bugün test yaptım şu sıralar duygusallık mide bulantısı baş ve bel ağrısı ve lekelenmem vardı. Testte bu çıktı 2. Çizgi konusunda emin olamadım çok size sormak istedim. Sizce bebek var mı?
Ayyy inşallah ya şu hamilesin mesajını görünce göz yaşlarıma engel olamıyorum inşallah doktordan da duyarım bu sözüBence hamilesin, hatta net hamilesin bencr. ama belirtilerin çok erken canım :) yarın bir test ver en iyisi
Evet baya benziyorŞöyle söylim bu benim en erken yaptığım test bak bakalım çizgiler aynı mı :)
Yaaa çok teşekkür ederim Allah minik kuzuyu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAdet olmam gereken gün benim de testim böyleydi. Hayırlı olsun, hamilesin
Midem çok bulanıyor göğüslerimde hassasiyet var inanılmaz derecede duygusalım mesela dün akşam eşim makarna sevmiyor diye hüngür hüngür ağladım. Adetim düzensiz olduğu için onu hesaplayamıyorum geçip geçmedi diye. İnşallah dediğiniz gibi vardırhayırlı olsun bebiş var gibi :)) farklı bi marka ile testi tekrarlayın bence. ne gibi belirtiler vardı
Ya çok silik olduğu için ilk baktığımda fark etmedim. Bide çok aydınlık bi ortamda değildim. Sonradan aydınlık bi yerde baktığımda gördüm.Hemen ciktiysa muhtemelen vardir ben ilk hamileligimi silik cizgiyle ögrenmistim
Bir test daha yapın sabah ilk idrarla o zaman daha net cikarsa var demektirYa çok silik olduğu için ilk baktığımda fark etmedim. Bide çok aydınlık bi ortamda değildim. Sonradan aydınlık bi yerde baktığımda gördüm.
Bugün kan vermeye gidecektim o yüzden yapmadıydım ama yarın yapıcam mutlakaBir test daha yapın sabah ilk idrarla o zaman daha net cikarsa var demektir
Evet canım 10+4 oldum bugünEvet baya benziyorsen hamile misin şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?