Sizce bu testte hamilelik mevcut mu

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
54
1
1
27
Selam arkadaşlar
Döngümün 33 günümdeyim normalde sancılarım olur adet olacagm zaman gögüs hassasiyeti falan adet öncesi dönemim bi tık zor geçer. Döngülerim 28 gün sürer Ortalama. Ama bu döngüde adet öncesi yaşamıyorum bir tek gögüs hassasiyetim var. 3 sabahtır test yapıyorum negatif cıkıyo. Bu testde de varla yok arası. Beyaz akıntım geliyor cok. Şişkinlik var. Normal döngüden cok farklı yaşıyorum. Bana cevap veririmisiniz
1000079732.webp

Selam arkadaşlar
Döngümün 33 günümdeyim normalde sancılarım olur adet olacagm zaman gögüs hassasiyeti falan adet öncesi dönemim bi tık zor geçer. Döngülerim 28 gün sürer Ortalama. Ama bu döngüde adet öncesi yaşamıyorum bir tek gögüs hassasiyetim var. 3 sabahtır test yapıyorum negatif cıkıyo. Bu testde de varla yok arası. Beyaz akıntım geliyor cok. Şişkinlik var. Normal döngüden cok farklı yaşıyorum. Bana cevap veririmisinizEki Görüntüle 3617656
Ben bişey göremedim adet inişe kaç gün var

benimde pcosum var pikassosla 30 günde adet oldum şimdi 7-8 gün geçti laboqick testte böyle bi görüntü çıktı hala adet olmadım ara ara adet sancıları giriyor bel ağrısı karın ağrısı stresi ve belirsizliğinden çok sıkıldım adetlerin düzenliyse kan verebilirsin varsa kesin cıkar

benimde pcosum var pikassosla 30 günde adet oldum şimdi 7-8 gün geçti laboqick testte böyle bi görüntü çıktı hala adet olmadım ara ara adet sancıları giriyor bel ağrısı karın ağrısı stresi ve belirsizliğinden çok sıkıldım adetlerin düzenliyse kan verebilirsin varsa kesin cıkar
Bi kaç gün sabırla beklicem. Gerçekten adet öncesinde bel agrısı kasık sancısı yaşardım öyle anlardım adet olacagımı. Şuan onları hissetmiyorum.

Bi kaç gün sabırla beklicem. Gerçekten adet öncesinde bel agrısı kasık sancısı yaşardım öyle anlardım adet olacagımı. Şuan onları hissetmiyorum.
İnşallah pozitif olur sonucunuz buraya da yazın mutlaka

Ben sanki silik bir cizgi gordum canim yarin sabah ilk idrarinla tekrar dene istersen birde nekadar sure sonra gorundu cizgi

Canim evet gorunuyor net bir sekilde hamilesin sanirim🥰 gidip kan testi ver bebce
Bir kaç gebelik testi yaptın ve cizgilerim bariz belli oldu . Hamileyim diye düşünüyorum o kadar test yaptım cift cizgi gördüm hepsinde yarın doktora gidicem

Bendede silik çizgi verdi aynı test adete 5 gün var herkes yalancı pozitif veriyor diyor umarım öyle değildir
Adet tim bir hafta geçti
Cumartesi freely diye marka ile yaptım cıkmadı
Pazar prodoctor ile yaptım hayali ışıkla gözüken bi cizgi cıktı
Salı günü Days doctor ile yaptım bu sefer ışık tutmadan belli olan ama belirsiz bi çizgi vardı
Aklıma takıldı hemen farklı marka test aldım ögleden sonra cok su içmeden idrarımı tuttum bi kaç saat brta hcg idrarda oluşsun diye bekledim artımed yaptım bu sefer saniyesinde cogalan cizgi vardı 5 dk da cizgi belirdi. Ve hamile oldugumu hissediyoedumama belirtim cok fazla akıntım vardı. Ve gögüs hassasiyetim bide iştah açıklığı
Bu sabah ilk idrar ile yine artımed denedim yine belirgin bi çizgi cıktı. Yarın sabah randevu aldım

Adet tim bir hafta geçti
Salı günü Days doctor ile yaptım bu sefer ışık tutmadan belli olan ama belirsiz bi çizgi vardı
Aklıma takıldı hemen farklı marka test aldım ögleden sonra cok su içmeden idrarımı tuttum bi kaç saat brta hcg idrarda oluşsun diye bekledim artımed yaptım bu sefer saniyesinde cogalan cizgi vardı 5 dk da cizgi belirdi. Ve hamile oldugumu hissediyoedumama belirtim cok fazla akıntım vardı. Ve gögüs hassasiyetim bide iştah açıklığı
Bu sabah ilk idrar ile yine artımed denedim yine belirgin bi çizgi cıktı. Yarın sabah randevu aldım
Hayırlısı olsun

Adet tim bir hafta geçti
Bende freely ve days doctor ile test yaptım bugün ikisinde de hafif silik çizgi çıktı ikisine de çok güvenemedim kan tahlili vericem sizin sonuç nasıl doktora gittiniz mi 💖
IMG_2286.webp

Selam kizlar benimde 25-26 si yumurtlama zamanimdi ve degerlendirdik yumurtlamadan sonra bugun 21. Gun olacak ama hala adet olmadim yaptgim testlerde hemen degil ama 10 dkdan sonra 2 cizgi silik bir sekilde olusuyor bu yaptigim 3.test olacak kuruma cizgisi mi acaba? Bilemiyorum hemen olusmuyor cizgi yada olusuyor ben mi fark etmiyorum da zaman gectikce rengi mi koyulasiyor sizce ne olabilir?

Back
X